Erkek bebek ismine karar veremedik

Hangi isim sizce

• Ögeday

OY: 4 6,9%
  • Timur

OY: 20 34,5%
  • Ateş

OY: 23 39,7%
  • Umay

OY: 11 19,0%

• Ankete Katılan
    58
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizde istiyoruz bir bebeğimiz olsun, Allah bağışlasın bir kızımız var 8 yaşında kardeşi erkek olursa Timur koymak istiyoruz. Timur demir demek. Timur ismi brncr güzel.

Kesinlikle. Timur han koysa mesela muazzam olur

Umay kız ismi olmasaydi Umay derdim. Ögeday degil de Ogeday daha guzel bana kalirsa. Ates ismini hic sevmem. Timur daha iyi.Cok sevdigim Noyan ismi de fikir olsun..

İsimlerin hiçbiri güzel değil bence, öneride bulunacaksam;
-Yamaç
-Kerim
-Demir
- Mirza

Bence bu tarz isimler çok özenti duruyor. Çok güzel erkek isimleri var. Mesela Ali, Barış, Can, Levent gibi. Yok Ares yok Uzay böyle isimler bana dediğim gibi çok özenti geliyor. Bu benim görüşüm tabi ki.

Aileye erkek bebek geliyor sevgili kk ahalisi
Rica üzerine konuyu açtım, oy verir yorum yaparsanız seviniriz

Güncelleme..
Uzay ve Barbaros ismi nasıl
Anketi güncelleyemedim
Barbaros güzel.
Umay'ın anlami ne, bilmiyorum da anlamina göre düşünürdüm.
Ögeday da hoş ama tam bilmiyorum.

Ömer, Akif, Asaf, Çınar, Demir, Rüzgar, Poyraz, Eymen, He-man vb. isimler haricinde önereceğiniz isim var mı ahali
bu dönemin isimleri rüzgar, poyraz ayaz emir ateş vb herkes de bu isimleri tercih ediyor.
.
İsminde birden fazla A olan isimler şans getiriyormuş duyduğuma göre. ilginizi çekerse birkaç önerim var: Aras, Arda, Atahan, Atalay, Alp, Sarp, Alaz, Alpay, Arhan, Aybars :)

Timur cok yaşlıca.
Ateşin anlamı kötü
Umay kadın ismi,
Diğerini de unuttum? Yukarı cıklmaya üsendim:d

bence anlamı ve söylenişi güzel bir isim olsa hiç fena olmaz. <3
Ali, can, barış. Bu gibi isimleri cok severim<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…