Erkek bebek isteyenler

11_tuanaebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
13
4
1
33
Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.

Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.
Kocanizdan rica edin size Y kromozomu yollayıversin.
Hangi yılda yaşıyoruz Allah aşkına yapmayın böyle eli kolu düzgün sağlıklı bir bebek olsun herşeyden önce.

Sizmi bana ogreticeksiniz neyin ne oldugunu.gecerli bi cevabiniz yoksa lutfen yorum yapmayin.duanin gucuyle hersey olur.tabiki hayirlisini istedim ama gonlumden gecen biseyde var.tekrar yorum yapmayin

Allah kendi yarattığına ayrımcılık yapmaz o yüzden erkek bebek duası diye bir şey de yoktur hanımefendi. Sağlıklı bebek için dua edeceğinize erkek bebek duası peşindesiniz.
Bu zihniyetinizi kısa zamanda değiştirmenizi öneririm. Sonra Allah'ın sopası yok, acısı çocuktan çıkıyor.
Spermlere söyleyin X kromozomlular dışarda beklesin.

Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin. Sizden ricam üyeliğinizi sildirmeyin ve evladınızı kucağınıza aldığınızda ve eğer kız ise bu yazdığınızı okuyup utanıp utanmayacağınızı bir test edin ve bebeğinizin yüzüne bi bakın....

Bazen iki oğlun olur birde kızın olmasını istersin bazen tam tersi. Eğer amaç başka değilse istenebilir neden olmasın ki ?

Israrcı olmamak lazım ve herşeyin hayırlısını istemek lazım , gönülde yatan her ne ise..

Sizmi bana ogreticeksiniz neyin ne oldugunu.gecerli bi cevabiniz yoksa lutfen yorum yapmayin.duanin gucuyle hersey olur.tabiki hayirlisini istedim ama gonlumden gecen biseyde var.tekrar yorum yapmayin

Canim sana sormicaz nereye yorum yapcaz die eger kaldiramiyosan sen konu acmican buraya...

Gercekten yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz.sanirim hic biseyden haberiniz yok.hep bos okumussunuz.duanin sekli vardir.iateme sekli vardir.istekleriniz ona gore sekillenebilir ama tabi rabbimin lutfudur sonucu.ben namazimi kilip gonlumden geceni hayirlisiyla isterim.anlmak istediginiz yerden anlamayin sorumu

Back
X