Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım takviye ilaclar bildiğin hap bir kutu hap 200 300 400 liraydı benim eşim 3, 4 farklı ceşit ilac kullandı. Keçi boynuzunu da dedigim gibi k. Peder aldı bilmiyorum
Ne ilaçlar ki bunlar cnm
İşe yarıyor mu bari

Bn bizim baharatçıdan sordum 20 veya 30 milyon uygun fiyatlar keçi boynuzu pekmezi çakşır otu macunu birşeyler daha dedide unuttum bn spermi çogaltan şeyleri sordum tabiki oda bunlarla birlikte bi kaç tane daha tavsiye etti

Bayanlar birde korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyor eşim ama adetim bitti yarini iliski bitti prezervatif icimde kaldi sanirim spermler icimde kaldi ckmadi napabilirim hamile kalmamam icin ama 1 yasinda kizim var emziriyom cok korkuyorum ins olmamistir ama k.b özur dilerim biraz acik konustum

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
merhaba. bebek cinsiyet takvımı dıye bır sey var anne yaşı ve hamile kalma ayları ile ilgili bence bir de ona bakın ben bir çok arkadaşımda ve kendimde denedim ve sonuç çok iyi. internetten araşdıra bilirsiniz. bol şans

merhaba. bebek cinsiyet takvımı dıye bır sey var anne yaşı ve hamile kalma ayları ile ilgili bence bir de ona bakın ben bir çok arkadaşımda ve kendimde denedim ve sonuç çok iyi. internetten araşdıra bilirsiniz. bol şans
Cnm saoldaa konu sahibi onu yazalı 4 sene oldu 😂

Bayanlar birde korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyor eşim ama adetim bitti yarini iliski bitti prezervatif icimde kaldi sanirim spermler icimde kaldi ckmadi napabilirim hamile kalmamam icin ama 1 yasinda kizim var emziriyom cok korkuyorum ins olmamistir ama k.b özur dilerim biraz acik konustum
1 2 gün önce olduysa sağlık ocağına git hap falan verirler engellerler. İnş olmaz bişi

1556978464653884399401.webp
kizlar bu esitmi dun yapmadim test evde degildim ama sanirim yaklasiyorum

Hoss buldum. Demek istediğim şu her ne kadar kadından kadına erkekten erkeğe genetik farklar olsada erkek bebek için birleşmede içeride tam döllenmeye hazır bir yumurta var iken ve hiç sperm yokken boşalma olursa pozitif sonuç alınacağı açıklanıyor. Şimdi biz takip yapıyoruz kırmızı görüyoruz hadi birleşelim ama içeride yumurtlama oldu mu yoksa o gün beş saat sınra mı olacak yarım gün sınra mı olacak bunu bilmiyoruz. Nitekim bir bakıyorsun ertesi gün daha kırmızı çıkıyor bazı arkadaşlarda. Şimdi sen yumurtlama dan şüphelenip birleşme olursa yumurtlama daha sonra olursa zaten içeri eşit sayıda x y ile doluyor. Benim dediğim ise şöyle yumurtanın da ömrü hesap edilerek yani benim bunu denemek için fırsatım olmadı ama mesela adet öncesi 13. Gün deneme yapılır. Yumurtlama 14. Gün olur yumurta 24 saat yaşarsa diye. Diyelim o ay tutmadı. Bir sonraki ayda birleşme birkaç saat önce denenir. Elbette Allah vermeyecekse yine vermez ama denemede fayda var bu arada ben de biyologum bu konuyu bilimsel olarak çok makale okudum ama dediğim gibi kendim denemedim zaten bir oğlum var onu da adetim yakın diye kürtaj sonrası farkında olmadan kaldım.
Benim yumurtlama günlerim sürekli değişiyordu bence bu dediğiniz biraz riskli
Mesela bazı ay 17. Gün çatılıyordu bazı ay 12. Gün ki hamile kaldığım ay öyle oldu sadece yumurtanın çatlama süresi değişmiyordu hep aynı süre kadar test pik kalıyordu ama hiçbir ay üst üste aynı günlerde çatlama görmedim

Back
X