Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bu aksami kesinlikle degerlendir. Rabbim ins nasip edicek sana. Yarindan sonrada gebelik testi icin beklicez seni. Ins onda da cift cizgiyi goruceksin
ayyy evet ya ne guzel ama benden once sen beklemedesin ins sendede goruruz o cift cizgiyi rabbim gonlune gore versin ins...

Canım denkgelmişken yazayım dedim dua ederken hic düşünmeden ismini söyleyip dua ediyorum sana yani nasıl desem her zaman olan bişey bu hani sanki bir akrabammışsın gibi dilimden dökülüveriyor semra ya da hayırlı saglıklı kız evlat nasip et diye inşallah kabul olur

rabbim kabul eder ins cnm su hayirli ayda dualarin geri cevrilcegi bi gun yok bence

Oyyy canim Allah razı olsun Rabbim güzel kalbinden ne geçiyorsa en güzelini hayirlisini yasatsin bende sana ismen hep dua ediyorum beni çok mutlu ettin Rabbim de seni sevindirsin aminn

Kızlar iftar vakti nolur bana da dua edin
Kalp ritmimle ilgili bi problem yaşıyorum sürekli doktordayım
Dualarınızı bekliyorum
Ayy rabbim acil şifalar versin sana. Belki hamileliktendir olabilir mi ki. Korkma inş bişi olmaz dualarımızdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…