- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.361
ayyy evet ya ne guzel ama benden once sen beklemedesin ins sendede goruruz o cift cizgiyi rabbim gonlune gore versin ins...Canim bu aksami kesinlikle degerlendir. Rabbim ins nasip edicek sana. Yarindan sonrada gebelik testi icin beklicez seni. Ins onda da cift cizgiyi goruceksin
Amin ins. Canim Rabbim herkesin gonlundekini kucagina almayi nasip etsin. Beraberinde bizlerindeayyy evet ya ne guzel ama benden once sen beklemedesin ins sendede goruruz o cift cizgiyi rabbim gonlune gore versin ins...
Canim catlamis yumurtan. Hadi bakalim hayirli haberler gelsin ins.Eki Görüntüle 2266299 @zeynoc17 yaptim cnm
insallah cnm 1 saat sonra iliski olsa gec kalmis olmam dimiCanim catlamis yumurtan. Hadi bakalim hayirli haberler gelsin ins.
Yok canim zaten sen dun geceyi degerlendirdin. Hazirda vardi zaten.insallah cnm 1 saat sonra iliski olsa gec kalmis olmam dimi
aynen cnmYok canim zaten sen dun geceyi degerlendirdin. Hazirda vardi zaten.
Bu gecede garantiye almak icin olsun.
Canım sen test yaptın mıBende senin gibi dusunuyorum.
Canım denkgelmişken yazayım dedim dua ederken hic düşünmeden ismini söyleyip dua ediyorum sana yani nasıl desem her zaman olan bişey bu hani sanki bir akrabammışsın gibi dilimden dökülüveriyor semra ya da hayırlı saglıklı kız evlat nasip et diye inşallah kabul olurOlmus canim
rabbim kabul eder ins cnm su hayirli ayda dualarin geri cevrilcegi bi gun yok benceCanım denkgelmişken yazayım dedim dua ederken hic düşünmeden ismini söyleyip dua ediyorum sana yani nasıl desem her zaman olan bişey bu hani sanki bir akrabammışsın gibi dilimden dökülüveriyor semra ya da hayırlı saglıklı kız evlat nasip et diye inşallah kabul olur
Evet canlar boş gecirmeyelim dua edelim. Müminin mümin kardesine ettigi duaya melekler amin aynısı sana da olsun diye dua ederlermişrabbim kabul eder ins cnm su hayirli ayda dualarin geri cevrilcegi bi gun yok bence
❤❤❤Evet canlar boş gecirmeyelim dua edelim. Müminin mümin kardesine ettigi duaya melekler amin aynısı sana da olsun diye dua ederlermiş
Oyyy canim Allah razı olsun Rabbim güzel kalbinden ne geçiyorsa en güzelini hayirlisini yasatsin bende sana ismen hep dua ediyorum beni çok mutlu ettin Rabbim de seni sevindirsin aminnCanım denkgelmişken yazayım dedim dua ederken hic düşünmeden ismini söyleyip dua ediyorum sana yani nasıl desem her zaman olan bişey bu hani sanki bir akrabammışsın gibi dilimden dökülüveriyor semra ya da hayırlı saglıklı kız evlat nasip et diye inşallah kabul olur
Sonucu yazın bize de mutlakainşallah çok teşekkür ederim cevabınız için
Semracım inanıyorum senin çok tatlı bi prensesin olacak inşAllahOyyy canim Allah razı olsun Rabbim güzel kalbinden ne geçiyorsa en güzelini hayirlisini yasatsin bende sana ismen hep dua ediyorum beni çok mutlu ettin Rabbim de seni sevindirsin aminn
Ayy rabbim acil şifalar versin sana. Belki hamileliktendir olabilir mi ki. Korkma inş bişi olmaz dualarımızdasnKızlar iftar vakti nolur bana da dua edin
Kalp ritmimle ilgili bi problem yaşıyorum sürekli doktordayım
Dualarınızı bekliyorum
Yok canim daha cok erkenCanım sen test yaptın mı
Allah razı olsun canım hepimizi inşallahOyyy canim Allah razı olsun Rabbim güzel kalbinden ne geçiyorsa en güzelini hayirlisini yasatsin bende sana ismen hep dua ediyorum beni çok mutlu ettin Rabbim de seni sevindirsin aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?