- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.381
Sağol canımAyy rabbim acil şifalar versin sana. Belki hamileliktendir olabilir mi ki. Korkma inş bişi olmaz dualarımızdasn❤
Canim gecmis olsun korkma bendede olmustu kucuk kizimda kalp atislarim cok hizli ve dengesizdi hic bir sey cikmadi hamilelikten kaynaklanan biseyKızlar iftar vakti nolur bana da dua edin
Kalp ritmimle ilgili bi problem yaşıyorum sürekli doktordayım
Dualarınızı bekliyorum
Allah sifa versin benimde sıkıntılarım vardı sukür daha iyiyim insallah sizde daha iyi olursunuz evlatlarimiza hayirlisiyla kavusuruzSağol canım
Hamilelikten olabilir bence ama doktor bu kadar olmaması gerekir dedi
Bebek için ölümcül olabilir dedi doktor o yüzden sürekli kontrole çağırıyorlar kendimi kötü hissedersem de hemen acile gitmem gerekiyor o zamanda 4-5 saat eve yollamıyorlar çok zorlanıyorum
Normalde 100ü geçmemesi gerekiyormuş benimki 170’lere kadar çıkıyor
Dua edin nolur oğlumu sağlıkla kucağıma alayım
Ayy kıyamam sana. Allahın izniyle inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde. Korkutma kendini bol dua edelimSağol canım
Bebek için ölümcül olabilir dedi doktor o yüzden sürekli kontrole çağırıyorlar kendimi kötü hissedersem de hemen acile gitmem gerekiyor o zamanda 4-5 saat eve yollamıyorlar çok zorlanıyorum
Aminn canim Rabbim nasip etti ise olur ederin tabi Rabbim şifa versin korusun evlatlarini bagislasin inseAllahSemracım inanıyorum senin çok tatlı bi prensesin olacak inşAllah
Rabbim sifa versin. Umarim duzelir en kisa surede.Kızlar iftar vakti nolur bana da dua edin
Dualarınızı bekliyorum
Canım yeni gördüm gecmiş olsun neyin var kacırdım ben orayıSağol canım
Nubtan çok anlamıyorum hislerimde pek çıkmaz ama içimden bakınca baskın erkek hissi oluştu Rabbim gönlünun muradıni versin
Bizlerde aman erkek olsunda saglıksız olsa da olur demiyoruz zatenSağlıklı olması önemli olandır.
rabbim acil sifalar versin cnm dualarimdasinKızlar iftar vakti nolur bana da dua edin
Dualarınızı bekliyorum
Amin cnm tesekkur ederimNubtan çok anlamıyorum hislerimde pek çıkmaz ama içimden bakınca baskın erkek hissi oluştu Rabbim gönlünun muradıni versin
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte geçer sağlıkla oğlunu kucağına alırsınSağol canım
Canım bende nefes darlığı ve yüksek kalp ritmi var son bir buçuk aydırCanım yeni gördüm gecmiş olsun neyin var kacırdım ben orayı
Baktılar canım benimki kan dolaşımından kaynaklı bi problemmişiwashereonce canim panik ve stres yapma daha cok carpintin olur dedim ya benimde nabzim cok yuksek cikiyordu kardolojiye yonlendirdiler hemen ama sukur bisey cikmadi kalbim oyle atiyorduki sanki bi kus cirpiniyordu gogsumde bide nefeste zorlaniyordum dogumdan sonra hersey duzeldi demir vitamininde eksik olabilir onada baktir ve kafans takma dusunme
Canım kimin bebeği buAmin cnm tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?