Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy rabbim acil şifalar versin sana. Belki hamileliktendir olabilir mi ki. Korkma inş bişi olmaz dualarımızdasn❤
Sağol canım
Hamilelikten olabilir bence ama doktor bu kadar olmaması gerekir dedi
Bebek için ölümcül olabilir dedi doktor o yüzden sürekli kontrole çağırıyorlar kendimi kötü hissedersem de hemen acile gitmem gerekiyor o zamanda 4-5 saat eve yollamıyorlar çok zorlanıyorum
Normalde 100ü geçmemesi gerekiyormuş benimki 170’lere kadar çıkıyor
Dua edin nolur oğlumu sağlıkla kucağıma alayım

Allah sifa versin benimde sıkıntılarım vardı sukür daha iyiyim insallah sizde daha iyi olursunuz evlatlarimiza hayirlisiyla kavusuruz

Ayy kıyamam sana. Allahın izniyle inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde. Korkutma kendini bol dua edelim

Canım yeni gördüm gecmiş olsun neyin var kacırdım ben orayı

iwashereonce canim panik ve stres yapma daha cok carpintin olur dedim ya benimde nabzim cok yuksek cikiyordu kardolojiye yonlendirdiler hemen ama sukur bisey cikmadi kalbim oyle atiyorduki sanki bi kus cirpiniyordu gogsumde bide nefeste zorlaniyordum dogumdan sonra hersey duzeldi demir vitamininde eksik olabilir onada baktir ve kafans takma dusunme

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte geçer sağlıkla oğlunu kucağına alırsın dinlenmeye çalış bol bol

Canım yeni gördüm gecmiş olsun neyin var kacırdım ben orayı
Canım bende nefes darlığı ve yüksek kalp ritmi var son bir buçuk aydır
2 buçuk haftadır da sürekli çağırıyor doktorlar kontrol ediyorlar, cihaza bağlıyorlar falan
Yıldım artık doktora gidip gelmekten
Az önce de kalp ekosu çektiler
Gitmezsem de birşey olursa riski sana ait diyorlar
Yeni birşey değil ama buraya yeni yazdım

Baktılar canım benimki kan dolaşımından kaynaklı bi problemmiş
Doğumdan sonra birkaç test daha yapacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…