- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.841
Tmm canm müsait olunca yazarsin tekrar gözün aydin olsun bu sewinci bizlerde yasayalim insallhCanım eve gideyim de bir yazarım inşallah
Ayyyyy hadi gözün aydın şimdi tadını çıkar artik hamileliğin 41 kere maşallah darısı biz isteyenlerin başına inşallah burda kim ne istiyorsa gobusune o konsunKizlarr erkekmis
Kizlar çok sağolun teşekkür ederim herkese teker teker rabbim isteyen herkese versin inşallah sularımızı kabul etsin içim içime sığmıyor ayyyy
Gozun aydin Canim cok guzel bi haber sag saglim al kucagina bize kismet olmadi bu duygu umarim isteyen herkese olurKizlarr erkekmis
Farklılık varsa cinsiyet farklıdır inşallah canımAyyy kızlar erkenden böyle birşey düşünmek istemiyorum ama bu hamileligim diğerlerinden farklı sanki daha 6 haftalık ama onlarda ilk zamanlar halsizlik yorgunluk mide bulantısı ilk belirti diğerlerinde soğandan kokusundan tiksinirdim ama bunda öyle birşey yok birde bunda ıçimden erkek geçiyor belki kendimi öyle komutluyorum ama ne bileyim çoğu belirtiler farklı daha 6 haftalık ama göbekteki çizgi cıktı belirgin görünüyor göğüs uçları baya karardı diğerlerinde bunlar olmadı bilmiyorum kendimi mi öyle olmasını istiyorum yoksa bunlar bende oldumu ama içimden erkek geçiyor artik hayırlısı olsun ama inşallah bu defa bir böceğim olur yarabbim senden hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat ıstiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama sen herşeyin hayırlısını verensin
Inşallah allah dualarimi kabul eder ama değişik bu defa birde 3 kızım da sağ taraftaydı bu hissediyorum solumda ve şimdilik nazar değmesin maşallah diyim ama hiç bir problem yok bir tek bi yarim saat ayakta kalayım bel ağrısından ölüyorum kısmet artıkFarklılık varsa cinsiyet farklıdır inşallah canım
Hadi bakalım inşallah gönlünden gecen olurInşallah allah dualarimi kabul eder ama değişik bu defa birde 3 kızım da sağ taraftaydı bu hissediyorum solumda ve şimdilik nazar değmesin maşallah diyim ama hiç bir problem yok birden bi yarim saat ayakta kalayım bel ağrısından ölüyorum kısmet artık
Hayirli olsun canim sag selamet kucagina alirsin insallah darisida biz isteyenlere olsunRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Isteyen herkese yasatsin bu duyguyu Rabbim.
Evet canim
Halvete biz gönderdik dualarla evet Ömer Yusuf emin
Amin canim amin insCanimmm elif eylul hiraya yazacaktim sana yazmisim. Allah yazdirdi heralde hade sende hamissindir insallah erkek bebisee
InsAllah erkek bebege hamilesindir canimInşallah allah dualarimi kabul eder ama değişik bu defa birde 3 kızım da sağ taraftaydı bu hissediyorum solumda ve şimdilik nazar değmesin maşallah diyim ama hiç bir problem yok bir tek bi yarim saat ayakta kalayım bel ağrısından ölüyorum kısmet artık
Inşallah canım allah sizlerin de dileklerini kabul etsin ama içimde çok değişik bir sevinç var sanki çok güzel birşey olacakmış gibi hayır olsun inşallah bende burdan haber veririm size oglus geliyor diyeInsAllah erkek bebege hamilesindir canim
InsAllah canim Allah büyük icindeki hissi veren rabimdirInşallah canım allah sizlerin de dileklerini kabul etsin ama içimde çok değişik bir sevinç var sanki çok güzel birşey olacakmış gibi hayır olsun inşallah bende burdan haber veririm size oglus geliyor diye
İnşallah isteyen herkesin oğlu olur üç kızdan sonra benim ki inşallah seninde öyle olurInşallah allah dualarimi kabul eder ama değişik bu defa birde 3 kızım da sağ taraftaydı bu hissediyorum solumda ve şimdilik nazar değmesin maşallah diyim ama hiç bir problem yok bir tek bi yarim saat ayakta kalayım bel ağrısından ölüyorum kısmet artık
İlahi canım çok yaşayın sizHalvete biz gönderdik dualarla evet Ömer Yusuf emin
İnşallah rabbim sana da yaşatır o duyguyu canım isteyen heekeseGozun
Gozun aydin Canim cok guzel bi haber sag saglim al kucagina bize kismet olmadi bu duygu umarim isteyen herkese olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?