Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy kızlar erkenden böyle birşey düşünmek istemiyorum ama bu hamileligim diğerlerinden farklı sanki daha 6 haftalık ama onlarda ilk zamanlar halsizlik yorgunluk mide bulantısı ilk belirti diğerlerinde soğandan kokusundan tiksinirdim ama bunda öyle birşey yok birde bunda ıçimden erkek geçiyor belki kendimi öyle komutluyorum ama ne bileyim çoğu belirtiler farklı daha 6 haftalık ama göbekteki çizgi cıktı belirgin görünüyor göğüs uçları baya karardı diğerlerinde bunlar olmadı bilmiyorum kendimi mi öyle olmasını istiyorum yoksa bunlar bende oldumu ama içimden erkek geçiyor artik hayırlısı olsun ama inşallah bu defa bir böceğim olur yarabbim senden hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat ıstiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama sen herşeyin hayırlısını verensin

Ayyy kızlar erkenden böyle birşey düşünmek istemiyorum ama bu hamileligim diğerlerinden farklı sanki daha 6 haftalık ama onlarda ilk zamanlar halsizlik yorgunluk mide bulantısı ilk belirti diğerlerinde soğandan kokusundan tiksinirdim ama bunda öyle birşey yok birde bunda ıçimden erkek geçiyor belki kendimi öyle komutluyorum ama ne bileyim çoğu belirtiler farklı daha 6 haftalık ama göbekteki çizgi cıktı belirgin görünüyor göğüs uçları baya karardı diğerlerinde bunlar olmadı bilmiyorum kendimi mi öyle olmasını istiyorum yoksa bunlar bende oldumu ama içimden erkek geçiyor artik hayırlısı olsun ama inşallah bu defa bir böceğim olur yarabbim senden hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat ıstiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama sen herşeyin hayırlısını verensin

Farklılık varsa cinsiyet farklıdır inşallah canım

Farklılık varsa cinsiyet farklıdır inşallah canım
Inşallah allah dualarimi kabul eder ama değişik bu defa birde 3 kızım da sağ taraftaydı bu hissediyorum solumda ve şimdilik nazar değmesin maşallah diyim ama hiç bir problem yok bir tek bi yarim saat ayakta kalayım bel ağrısından ölüyorum kısmet artık

Hadi bakalım inşallah gönlünden gecen olur

3 çicekannesi Canimmm elif eylul hiraya yazacaktim sana yazmisim. Allah yazdirdi heralde hade sende hamissindir insallah erkek bebisee

Son düzenleme:
InsAllah erkek bebege hamilesindir canim

InsAllah erkek bebege hamilesindir canim
Inşallah canım allah sizlerin de dileklerini kabul etsin ama içimde çok değişik bir sevinç var sanki çok güzel birşey olacakmış gibi hayır olsun inşallah bende burdan haber veririm size oglus geliyor diye

İnşallah isteyen herkesin oğlu olur üç kızdan sonra benim ki inşallah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…