- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.941
annemin telefonundan yazıyorum farklı telefon hiç alışık değilim onun için kelimeler hatalı çıkabiliyor kusura bakmayın:)))bazı
kadınlarda yumurtlama adetten hemen sonra olabiliyor. in un için hemen başlamak daha mantıklı. ben hiç kullanmadım şimdi düşünmüyorum ama uzun süredir bursa arkadaşlarla beraber takiplerini yaptık in un için biliyorum azçok
Ben genelde geç yumurtlarım bakalım Yarın başlayacam kısmet burdan sizlerle paylaşırım testibazı
kadınlarda yumurtlama adetten hemen sonra olabiliyor. in un için hemen başlamak daha mantıklı. ben hiç kullanmadım şimdi düşünmüyorum ama uzun süredir bursa arkadaşlarla beraber takiplerini yaptık in un için biliyorum azçok
Önemli değilannemmin
annemin telefonundan yazıyorum farklı telefon hiç alışık değilim onun için kelimeler hatalı çıkabiliyor kusura bakmayın:)))
Aynen valla bende düşünüyorum arkadaşımız paylaşırsa neler yaptığını iyi olur
AminnnnAyyyyy hadi gözün aydın şimdi tadını çıkar artik hamileliğin 41 kere maşallah darısı biz isteyenlerin başına inşallah burda kim ne istiyorsa gobusune o konsun
İnşallahInşallah canım allah sizlerin de dileklerini kabul etsin ama içimde çok değişik bir sevinç var sanki çok güzel birşey olacakmış gibi hayır olsun inşallah bende burdan haber veririm size oglus geliyor diye
bu süreçte beraberdik yanlış hatırlamıyorsam E Elif eylul hira testi pikken deneme yaptı. süt ve süt urunlerinden uzak durdu daa ben deneme yapacağım zaman nasıl süt ürünleri kullanmadan dayanirim bilmiyorum :))Aynen valla bende düşünüyorum arkadaşımız paylaşırsa neler yaptığını iyi olur
Dün aksam yazdi canm gozunden kacti sanirimAynen valla bende düşünüyorum arkadaşımız paylaşırsa neler yaptığını iyi olur
Biz deneme yapacaz bu ay inşallah süt ürünlerini ben tüketmiyorum ama eşim tüketiyor valla bu ara bıraktırıyım faydası olurmukibu süreçte beraberdik yanlış hatırlamıyorsam E Elif eylul hira testi pikken deneme yaptı. süt ve süt urunlerinden uzak durdu daa ben deneme yapacağım zaman nasıl süt ürünleri kullanmadan dayanirim bilmiyorum :))
Dur bakayımDün aksam yazdi canm gozunden kacti sanirim
Benim icinde kullanmamak zor ama denemek lazim geri dönüşü olmayacak bir sey gebelikbu süreçte beraberdik yanlış hatırlamıyorsam E Elif eylul hira testi pikken deneme yaptı. süt ve süt urunlerinden uzak durdu daa ben deneme yapacağım zaman nasıl süt ürünleri kullanmadan dayanirim bilmiyorum :))
Canım var cizgiKizlar resimde belli olmuyo heralde ciplak gozle cok silik bi cizgi gordum yarin bi daha yapayim.
Canim kuruyunca daha bi belirmisti. Bencede var. Ama benim aklim cok karisti. Butun hamileliklerimi ben idrar testinde ogrendim. Hatta bu en kucugunde 5 gun kala ikinci cizgi gayet net gorunuyodu. Bat gunu test yaptigimda 37 cikmisti.Canım var cizgi
Hayirli olsun canim. Adetin kacinci günü denedin? Onun disinda birsey yaptin miAdet bitiminden bir gün sonra ilişkiye girdim diğer günler korundum o gün erkek bebeğe hamile kaldım
İlişkinin kacıncı gunu canımCanim kuruyunca daha bi belirmisti. Bencede var. Ama benim aklim cok karisti. Butun hamileliklerimi ben idrar testinde ogrendim. Hatta bu en kucugunde 5 gun kala ikinci cizgi gayet net gorunuyodu. Bat gunu test yaptigimda 37 cikmisti.
Simdi yine bu kadar erken belirti yasayip testte cok cok silik cikmasi ve bu kadar gun sonra aklim karisti
Canim 14. Gunuİlişkinin kacıncı gunu canım
Testte bozukluk olmasın canımCanim 14. Gunu
Testte bozukluk olmasın canım
Olsa muhakkak cıkar canım beklenen adet tarihin gelmiş nerdeyse ver kanBilmiyorum ki canim.
Bide bu ara herseyi hamilelige yormaya basladim. Arada burnum tikaniyo zor nefes aliyom. Ara ara burnum kasiniyo.
Iki gun kulagim tikaliydi. Diger hamileliklerimde oldugu gibi.
Ayaklarim bi yaniyo bi usuyo.
Gogsum sadece sıkıstirinca agriyo.
En iyisi kan vermek olucak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?