Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba hanımlar. Ben 18 haftalık hamileyim. Çarşamba kontrolüm vardı. Doktor bebek erkek dedi. Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum. Sizce değişme ihtimali varmı. Bende hamilelikten önce 1 ay kadar folik asit kullandım.

Bir de bu hamilelik takvimini nasıl düzeltiyoruz. Bende pcos olduğu için tam doğum tarihi net olmuyor

Rİca etsem biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz

Mrb. Hayırlı olsun sağlıkla geçer inşallah benimde bi kızım var bide oğlum olsun isteyenlerdenim. Doktorun kesin demedi mi cnm 18 haftadan sonra değişmez bence

İki oğlum var yumurta çatladın da ilişki yaşayın öncesinde cinsel perhiz yapın dua edin ben de kızım olsun istiyorum nasip artık

Canım sizin nasıl olduğunu anlatır mısın, hangi ovuslasyon günüydü, saatleri kaç arasıydı

Mrb. Hayırlı olsun sağlıkla geçer inşallah benimde bi kızım var bide oğlum olsun isteyenlerdenim. Doktorun kesin demedi mi cnm 18 haftadan sonra değişmez bence
Sağol canım inşallah seninde olur. Doktor bize gösterdi bizde gördük erkekti. Benimki yurtdışı olduğu için her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Baya belliydi erkek olduğu

Rİca etsem biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz
Yanı şöylemesela bizim yumurtamız pozitifsekızımız olur çünkü biz erkekteki pozitif yani x almış oluruz eğer negatifse y almış oluruz ama bunu nasıl yapacağız hala onu çözmüş değilim yani sağ sol olayı değil bizim yumurtamız olay birde tam yum günü olunca da sans artıyor bence doktorlar bunu çözdü çünkü günde kaç hamile kadına bakıyorlar hesaplıyorlar ama dengeyi bozmamak adına söylemiyorlar

Canım sizin nasıl olduğunu anlatır mısın, hangi ovuslasyon günüydü, saatleri kaç arasıydı
Merhaba canım. Benim gündüz saat 2/3 gibi yumurtam çatladı. Yani o beyaz akıntıyı gördüm. Eşim saat 7 de işten geldi. Biz akşam saat 9 gibi değerlendirdik. Ertesi gün sabah namazımızı kaldık. Yine değerlendirdik. Bir gün ara verdik. Diğer gün yine değerlendirdik. Toplam 3 kez oldu ondan sonra bir hafta olmadı. Benim pcos olduğu için bir yıl uğraştım yeterki olsun diye. Kısmet 11 haftalıkken acile gittim uçak ile yolculuk edecektim. Bir sorun olur mu diye o doktor nub dan kıza benzetti. Bizde kız diye isim düşünüyorduk. Geçen Çarşamba gittiğimde uzman doktor baktı. Bizede gösterdi baya belirginde. Bana gösterdi sence dedi. Erkek dedim evet dedi. Daha önce kızımda ultrasonda gördüğüm için bunda baya bacak arası belirginde.inşallah rabim sana bana istiyen herkese hayırlı sağlıklı erkek çocuk nasip eder.

Peki canm yumurtamızın pozitif veya negatif olduğunu nasıl öğrenecez

Peki canm yumurtamızın pozitif veya negatif olduğunu nasıl öğrenecez
Onu bende bilmiyorum bazı aylarda negatif oluyoruz ama hangi aylar bilmiyorum şimdi ne desem boş ama bu dolunay fikri beni ikna etti dolunay yuma denk geliyor mu ona bir bak istersen mesela yılın dolunay alan günlerine bak senin yuma denk geliyor mu diye belki o ay birde hesap yapalım erkek ayın da misin yoksa kız ayın da mi diye bi bak sonucu söyle

Nasıl bakıldığına dair bi fikrim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…