Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim 7 sulaleden kolay kolay kurtulunurmuu tahmin ettim ama son pazar oldugu icin 3cicekannesi beni ikna etti
Kız eşimin tarafı 7/24 birlikte durulsun istiyor bu dedigim adamlar cor cocuk bir araya geldimi 20 kişiyi geciyor aradılar gitmedim bahane buldum daha dun birlikteydik yahu el insaff

Kız eşimin tarafı 7/24 birlikte durulsun istiyor bu dedigim adamlar cor cocuk bir araya geldimi 20 kişiyi geciyor aradılar gitmedim bahane buldum daha dun birlikteydik yahu el insaff
Valla canim allah yardimcin olsun bide hamile hamile hic cekilmezzzz bide 20 kisiyi dusenimiyorum coluk cocuk huwww heralde tansiyonum yukselip hastanelik olurdum

Canim eger imkanin varsa eczaneden test al. Bu testler sadece hamile kalmak isteyenler icin ideal. Ama bizim gibi erkek bebek isteyenler icin yanilta bilir. Bunda pik i gordukten sonra eczane testleriyle devam et.
Iki saat sonra bidaha yapim olmazssa yarinda eczaneden alam sanki daha vargibi ama gecen ay bu teste piki gordum ama yinede isi sansa birakmamak lazim

Canim eger imkanin varsa eczaneden test al. Bu testler sadece hamile kalmak isteyenler icin ideal. Ama bizim gibi erkek bebek isteyenler icin yanilta bilir. Bunda pik i gordukten sonra eczane testleriyle devam et.
Ne marka alayim zeynonunkindenmi marili bisidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…