Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok gecmis olsun. Bilgim yok. Hakkinda hayirlisi olsun demek istedim. Rabbim gonlune gore versin ins

Test yapmadın mı canım. Kimyasal olabilir

Kizlar ya aklima takildi gecmis msjlarinizi okuyorum da firsatim oldukca pik yaptiktan sonra siliklesmeye baslio ya iki cizgi esitlenince mi deneme yapcaz yoksa daha fazla acilmasini mi beklicez

Kizlar ya aklima takildi gecmis msjlarinizi okuyorum da firsatim oldukca pik yaptiktan sonra siliklesmeye baslio ya iki cizgi esitlenince mi deneme yapcaz yoksa daha fazla acilmasini mi beklicez
Cok acılmasını bekleme canım. Pik yapsın cok hafif silinsin dene. Hatta bi kac ay kendini takip et piklerin kac saat sürüyor kac saatte acılıyor öğren buna göre catlamaya 2,3 saat kala da deneme yapabilirsin

Test yapmadın mı canım. Kimyasal olabilir
Adetim 5gun gecince yine de yapmıştım çıkmadı bende tekrar denemedim bir kaç gün de köye geldim simdide kaldım bir sancı ile gittim lavaboya böyle bir afedersin sumuksum ve bir parca düştü şuan kanım pespembe kan geldi çoğaldı ama bu arada sağ kisigim çok ağrıyor napscagim bilmiyorum biraz konulara yabancıyım

Benim merak ettiğim şey de şu, Bu testleri yapıp kenara koyduktan sonra, testler durdukça renkleri değişmiyor mu? Biz mesela böyle yanyana dizip renklerini birbirleriyle karşılaştırıyoruz ama, bekleyince bunların renkleri ilk çıkan renklerinden farklı olmuyor mu? Sonuç bikere çıktıktan sonra sabit aynı renkte mi kalıyorlar hep?

Çünkü mesela gebelik testlerinin üzerinde belli bir saat bekledikten sonra kaale almayınız, sağlıklı sonuç göstermez diye uyarı var.
Ozaman biz bu testlerin fotoğrafını çekip fotoğraftan mı karşılaştırma yapmalıyız. Çünkü gerçek testleri yanyana dizip gerçek gözle bakınca belli bir saattten sonra renkler dağılıyor bozuluyor olabilir mi? Bu konuda kafam karışık.

Canim benim bildigim kadariyla testler 5 dk yada maksimum on dk verdigi renk dir sonradan koyulasmasi yada dagilmasi bisi ifade etmiyor bende suan gunde iki test yapiyorum aradan iki saat gecince dagiliyor yada rengi koyulasiyor gibi sen ilk on dkya bak bence diger arkadaslar ne dusunur onlarda yazarlar zaten ❤❤❤

İlaydoli ozaman sen fotoğraflarını çekip fotolarını mı karşılaştırıyorsun? Çünkü Testlerin kendilerini yanyana koyar karşılaştırırsak aralarında 4-5 saat beklemiş olanlar var, renkler sağlıklı olmayacaktır ozaman?

Kizlar napiyirsunuz oglen sekerlemesimi bende bugun eczaneden miratech aldim simdi diger testimi yaptim. Dunki koyulukta hala pik olmadi oteki testte piki gorunce miratehlede yapim degilmi ❤❤❤

Gecen aylarda denediklerimi evet tutuyorum topluda atmistim. Hakada duruyorlar Ama basladigim gunden beri buraya yaptiktan on dk yada bes dk sonra atiyorum arkadaslarda sagolsun degerlendiriyor mesele sen iki koyu olan gunlere cizik at pik olan t nin c den koyu oldugu gunleride tarihini daire icine al bu sekilde daha iyi olur bence cogu kisi ogle yapiyor ❤❤❤

Doktora gitseydin canım

Evet foto cekip karsılastırma yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…