Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizkar şimdi ben napayım saat konusunda ne yaomam konusunda bana bi bilgi verin Mesela inzal olayim mı kahve icirecem soğuk duş namaz baska var mi unuttuğum

Allah razı olsun cnm cümlemizin inşallah
İnşallah canım ya seni kadar çok anlıyorum ki anlatamam geçen ay bende aynı senle durumda idim ama çok stres yapma rahat olmaya Çalış ben çok stres yaptım olmadı çünkü tabi rabbım nasıl ederse ancak öyle olur genelde rahat olmaya çalış

Nasip olursa haftaya benim yumurtlama zamanım olucak Rabbimize tevekkül edip O ol derse öyle olur ancak dua et gerisi Allah’a canım

Zaten burasida olmasa napacaz bilmiyorum canim sadece biz birbirimizi anliyoruz Birde en güzel yanı birbirimizi tanımadığımız hâlde ne güzel dualar ediyoruz Aile gibi oluyor burasi

Nasip olursa haftaya benim yumurtlama zamanım olucak Rabbimize tevekkül edip O ol derse öyle olur ancak dua et gerisi Allah’a canım❤❤
Çok ediyorum canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin Seninde herşey gönlünce olsun

Dayanamadım bi test daha yaptım şimdi hâlâ pik

Eklentiler

• 20191005_213029.webp
    123,1 KB · Görüntüleme: 53
Kizkar şimdi ben napayım saat konusunda ne yaomam konusunda bana bi bilgi verin Mesela inzal olayim mı kahve icirecem soğuk duş namaz baska var mi unuttuğum
11 gibi yap test öyle bakalım Canım bide mesela silikleşiyor ya acaba nezaman Çatlıyo da düşmeye başlıyor onu bilmiyoruz sen 11 de yap gece tekrar yap ona göre hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…