Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canim silinmeye başlayınca çatlamış oluyor

Kizkar şimdi ben napayım saat konusunda ne yaomam konusunda bana bi bilgi verin Mesela inzal olayim mı kahve icirecem soğuk duş namaz baska var mi unuttuğum
Kızlarında önce kim oldu. Sert Kahve içir yanında bitter çikolata ile, namazı mutlaka kılın duaları zikirleri unutmayın. Eşine şimdiden kuruyemiş muz falan ver yesin duş konusunu sen bilirsin tamam derse eşin olabilir

Ben kizlarimda hiç bir şey anlamadim canim o zaman simdi inzal olayim dimi kahve icirdim az önce yatmadan tekrar icircem canim cerez de yedi enerji içeceği de içti Simdi ben bu gece birlikte olayim mi

Ben kizlarimda hiç bir şey anlamadim canim o zaman simdi inzal olayim dimi kahve icirdim az önce yatmadan tekrar icircem canim cerez de yedi enerji içeceği de içti Simdi ben bu gece birlikte olayim mi
Canım ona teste göre bakacaz artık. Kızlarında olmadıysa olsun bu sefer

Cnm ben normalde çok üşüyen biriyim bide havalar soguyunca donuyorum Dikkat etmek lazim bu mevsimlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…