- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.881
Ne fitili kullanıyorsunuzEvet canım fitili yazdirmadan alabilirsin fiyatı 15 zaten
BiokadınNe fitili kullanıyorsunuz
Pik olmuş işte canımSaat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik ne pik anlamadim
Ne işe yarıyorBiokadın
Saat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik İnsallah oğlun olur
Bence Zeyno daha bilir ama sanki bugün aksam çatlayacak gibi hissediyorum bilmiyorum yine de Zeyno hasta eğer girerse söyler.Saat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik ne pik anlamadim
yumurta çatladığında mi ikisi de koyulaşıyor yoksa çatladığında mı silik oluyor
Maşallah Canım güzel yakalamışsın bu ay inşallah nasip olurBacım bak sana kendi örneğimi göstereyim
Benim adetlerim çok düzenli değildir 30-35 gün arası gelir. Ben bu sefer erken başlamadım test yapmaya adetimin 14.gününde başladım iyikide öyle yapmışım yoksa test dayanmaz. Gördüğün gibi 16.günde pik oldu onun öncesi 15.günde çok çok silikti T çizgisini baz alıyoruz, bize yumurtlamayı o gösteriyor. Bak benimki kademeli olarak değil bir anda koyulaştı. 17.gündede pikti , 18.gün dündü öğlen hala koyuydu ama akşam 21:45'te silikleşmiş. Son 2 günde 2 defa test yaptım öğlen ve akşam çünkü pik olan günleri sıkı takip etmek gerek ne zaman silikleşeceğini görmek için.
Testten önce 2-3 saat su içme hiçbir şekilde sıvı alma. Benim geçen ay 19 ve 20.günde pik oldu benim gibi olan kişilerin adet biter bitmez teste başlamasına gerek yok
Eki Görüntüle 2542705
Çabuk çatlamis gönlünce olsun ilşki üzerine lac saat sonra çatladiYeni testim inşallah sabaha silinir gider
Akıntın geldimi Canım bence daha çatlamadıSaat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik ne pik anlamadim
Canim çok sıkkın Hep eşimin yüzünden Ben daha beklemetaraftariydimBence Zeyno daha bilir ama sanki bugün aksam çatlayacak gibi hissediyorum bilmiyorum yine de Zeyno hasta eğer girerse söyler.
Maşallah Canım güzel yakalamışsın bu ay inşallah nasip olur
Sabah yogun bi akinti geldi ama şimdi yokAkıntın geldimi Canım bence daha çatlamadı
24 saat sürmedi pik ultra pikte deneme olması taraftarıyım hep ben inşeALLAH gonlundekini kuçağına almak nasip olurCanlar yeni testim
Canim aklini karistirma, bosa moralini bozma yumurtan catlamis. Bence zamanlaman gayet iyi.Canim çok sıkkın Hep eşimin yüzünden Ben daha beklemetaraftariydim
Inşallah canım Hepnizden ayri ayrı dua istiyorumCanim aklini karistirma, bosa moralini bozma yumurtan catlamis. Bence zamanlaman gayet iyi.
Simdi dua dan baska yapicak bisey yok. Rabbim rast getirmis olsun ins.
Rabbim nasip eder insAllah. Once hamileyim sonrada bebegim erkekmis dersin.Inşallah canım Hepnizden ayri ayrı dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?