Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2 ay kullandım ben hatta dün doktor yumurtaya bakarken rahime de baktı tertemiz dedi

yumurta çatladığında mi ikisi de koyulaşıyor yoksa çatladığında mı silik oluyor

Bacım bak sana kendi örneğimi göstereyim
Benim adetlerim çok düzenli değildir 30-35 gün arası gelir. Ben bu sefer erken başlamadım test yapmaya adetimin 14.gününde başladım iyikide öyle yapmışım yoksa test dayanmaz. Gördüğün gibi 16.günde pik oldu onun öncesi 15.günde çok çok silikti T çizgisini baz alıyoruz, bize yumurtlamayı o gösteriyor. Bak benimki kademeli olarak değil bir anda koyulaştı. 17.gündede pikti , 18.gün dündü öğlen hala koyuydu ama akşam 21:45'te silikleşmiş. Son 2 günde 2 defa test yaptım öğlen ve akşam çünkü pik olan günleri sıkı takip etmek gerek ne zaman silikleşeceğini görmek için.
Testten önce 2-3 saat su içme hiçbir şekilde sıvı alma. Benim geçen ay 19 ve 20.günde pik oldu benim gibi olan kişilerin adet biter bitmez teste başlamasına gerek yok.
Bu arada bende kız bebek istiyorum ama Rabbim neyi nasip ederse hayırlı sağlıklısını diliyorum benim 1 tane oğlum var ve 5 ay önce kürtaj oldum o yüzden artık cinsiyet düşünmüyorum sağlıklı olsun yeterki

Maşallah Canım güzel yakalamışsın bu ay inşallah nasip olur

Bence Zeyno daha bilir ama sanki bugün aksam çatlayacak gibi hissediyorum bilmiyorum yine de Zeyno hasta eğer girerse söyler.
Canim çok sıkkın Hep eşimin yüzünden Ben daha beklemetaraftariydim

Maşallah Canım güzel yakalamışsın bu ay inşallah nasip olur

İnşÂllah canım benim Rabbim sanada muradını gönlüne göre sağlıkla nasip etsin
Ben daha yumurtlama öncesiymiş sonrasıymış dikkat etmiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsunda...

Öyle böyle değil acayip agrim var geceden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…