- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.921
Canim gece 2 de yaptığına catlamis derdim ama bunlar neden boyle oldu sabah yaptığında koyu simdikide hepsi gece yaptigindan koyu erkek bebek olacaksa insllah tutmustur diyelim olmadi bi dahaki ay denersin hayrilisini rabbim nasip etsinYorumlarınız nedir
Akıntı kesildi canim alt karnimin icinde acı gibi bir ağrı var sanki çatladı gibi ama test böyle Bilmiyorum ki neden böyleCanim gece 2 de yaptığına catlamis derdim ama bunlar neden boyle oldu sabah yaptığında koyu simdikide hepsi gece yaptigindan koyu erkek bebek olacaksa insllah tutmustur diyelim olmadi bi dahaki ay denersin hayrilisini rabbim nasip etsin
Testi cok yapmak da kafa karıştiriyor bi kere yapmakda sivi alimina gece 2 dekinde dikkat etmis miydin en silik olan testin o çünkü digerlrinde hep bi koyuluk var pik olmasada agrin varsa insllah catlamis oglusun tutunmustur canimAkıntı kesildi canim alt karnimin icinde acı gibi bir ağrı var sanki çatladı gibi ama test böyle Bilmiyorum ki neden böyle
4 gibi yap canim olmadı nöbetçi eczaneden test alabilirmisin
Tamam canim4 gibi yap canim olmadı nöbetçi eczaneden test alabilirmisin
Konyadayim canimAsice nerde oturuyorsun istanbuldamisin
. Acaba iki yumurta mi gelişti. Biri çatladı biri de bugün çatlayacak? İkincisi gerçekten insan çok heyecanlı oluyor anlamıyor ama ben tahminim bugün aksama yada gece çatlatacak gibi... ya birde akıntı bilmiyorum ama önce olupta sonra catliyor da olabilir. Benim bazen öyle oluyorAkıntı kesildi canim alt karnimin icinde acı gibi bir ağrı var sanki çatladı gibi ama test böyle Bilmiyorum ki neden böyle
Bilmiyorum ki canim yumurtlama adina suan hiç bir belirti yok Çatlayıp da testin böyle çıkma ihtimali var mi. Acaba iki yumurta mi gelişti. Biri çatladı biri de bugün çatlayacak? İkincisi gerçekten insan çok heyecanlı oluyor anlamıyor ama ben tahminim bugün aksama yada gece çatlatacak gibi... ya birde akıntı bilmiyorum ama önce olupta sonra catliyor da olabilir. Benim bazen öyle oluyor
Evet canim var. Kiminin gec siliniyo testte bunlardan biri de benim. M mec zup inda oyleydi yanlis hatirlamiyorsam. Ayrica senin dun aksam yaptiklarin bayagi koyu pik. A Arnas00 sinda senin ki gibi oldu testleri cok sukur onun bebegi erkek. Artik stres yapma.Bilmiyorum ki canim yumurtlama adina suan hiç bir belirti yok Çatlayıp da testin böyle çıkma ihtimali var mi
İstanbulda isen buluşalım ovulasyon test vereyim diyecektimKonyadayim canim
Ravza nin 15 saat yada 10 saat pik kaliyo biz baya onunla degerlendirdik nasip kısmet sağlıkla gelsin pasasi
Dogrudur Canim onu demedim catladiktan sonrasini soyledim ben. Galiba onunda catladiktan sonra gec siliniyomus testte oyle hatirliyorumRavza nin 15 saat yada 10 saat pik kaliyo biz baya onunla degerlendirdik nasip kısmet sağlıkla gelsin pasasi
Hayırlısı cnm üzme kendini kız olsada seni çocuğun erkke olsada. Ama inşallah değişir haftasında erken daha rabbim gönlüne göre versin Inşallahdoktor kiz dedi keske degisse yanlis gormus olsa
Iyi kiz ugrasmalardayiz sen napiyorsun nasil gidiyorr arada bir ciii ee yapiyorsun kayboluyorsunKızlar napıyırsunuz 1 buçuk haftadır telim yoktu bozulmuştu bugün elime geçtiği gibi kendimi burda buldum ne haber ne var ne yok bana dedikoduları aktaracak yokmu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?