Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nasıl anlıycam uzun mu kısa mı
Takip yapacaksın cnm 2 3 ay kadar. çift koyu çizgi olunca pik, silinmeye başlayınca çatlamış oluyor. Bikaç ay sadece takip yapıp vücudunu tanırsan pikin ne kadar sürüyor bilirsen daha kolay ve kendinden emin şekilde yapmış olursun.

Benim mesela öğlen yapıyorum kırmızı akşam tekrar kırmızı sabah ya kırmızı ya silik oluyor

Benim mesela öğlen yapıyorum kırmızı akşam tekrar kırmızı sabah ya kırmızı ya silik oluyor
Böyle her iki çizgi de aynı renk koypkoyu Bi şekilde mi öyleyse ve sabah yeni yeni silinmeue başlıyorsa uzun sürüyor o zmn

Benimde senin ki gibi sanirim canim benim pikin hic 1 gun surdugunu gormedim once iki kirmizi sonra birden pik yapiyor 7 saat sonra esit ve ertesi gun elveda
senindemi gunduz oluyo benimde bazen once iki esit sonra hemen catlama bazende bu kizarik t den daha fazla kizarik oluyo yani gel git yapiyo

Canım havuç olabilir mi senin dedigin adet başlayınca 4 5 gün incir yeniliyodu yumurta gelişsin diye sonra yumurtlama zamanına kadar havuç catlasın diye onu ku hatırlıyorsun acaba
Yok klomen klomen buldum sonunda

Senin adet dongusu nasil canim
Cnm valla normalde tam bir ay sürüyor nerdeyse 2 senedir hapla korunuyırum hap zaten çok düzenli yapıyor saati saatine oluyorum hatta 1 saat gecikse korkuyorum haptan önce hatırladığım kadarıyla yine düzenliydi ama o kadar deil 1 2 gün oynuyordu 28 29 günde falan oluyordum sannki

Ben de bu ay incir yedim ve ilk defa pik 36 saat surdu çok şaşırdım normalde aylardır takip yapıyorum 4 saatte hemen siliniyo yani gündüz piki görüyorum sonraki yaptığım testte silinmiş oluyo bu ay incir beni çok sasirtti. Yine pik kısa sürecek diye değerlendirdik sonra sabah test yaptim hala pik gün içinde hep pikdi gece 12 gibi test yaptım silinmeye başlamış sonra o sabahı da değerlendirdik değişik oldu yani. Hep incirin sucu :). Ama hamilelik belirti yok yine olmadı sanirim

senindemi gunduz oluyo benimde bazen once iki esit sonra hemen catlama bazende bu kizarik t den daha fazla kizarik oluyo yani gel git yapiyo
Benimde genelde bir gun esit kirmizi sonra gunduz pikk bir kac saat sonra esitleniyor bende geliyor vee gidiyor git gel olmuyor sadece pikim kisa suruyor yani velhasil kelam cabuk catliyor

Bende incirin magdurlarindanim canim hep esit koyulukta kaldi testim hic pik yapmadi ve uctuu gitti fazlasida zararlii olgunlastiriyor ama catlatmiyor pik oluncada catlamasi icin havuc yemek lazimmis

Deneme olacağı aylar inciri unutun benide baya sarstti incir yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…