Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu sene bence erkek senesiydi ama kızı olan da var çevremde ama bakıyorum sosyal mecralara bütünn fenomenuslar erkek doğuruyor anam bu ne didim
Valla öyle Bi düşündüm de bu aralar etrafımda hiç hamile yok anam Bi tane var oda daha yeni yeni hamile cinsiyeti belli deil

Tm canim tskler

Valla öyle Bi düşündüm de bu aralar etrafımda hiç hamile yok anam Bi tane var oda daha yeni yeni hamile cinsiyeti belli deil
benim görümcem erkek en yakın arkadaşım kız napcez şimdi :) ama bu fenomenusların durumunu değiştirmiyor bence bu yıl erkek senesiydi ucundan sonundan yakalayamadık hayırlısııııı

benim görümcem erkek en yakın arkadaşım kız napcez şimdi :) ama bu fenomenusların durumunu değiştirmiyor bence bu yıl erkek senesiydi ucundan sonundan yakalayamadık hayırlısııııı
Ya kızlar o değilde instagramda Azeri Bi kadın var hangi ayda kız hangi ayda erkek olacağını biliyor sayfasında yüzlerce kişiye yapmış yanıldığı olmamış hiç bu ayda hamile kal erkke olur diyır mesela yada hamile olanlara cinsiyetini söylüyor hepsini de bilmiş onada sorsak mı

K Khvekokusu20 kız klomen klomeeennnnnöldüm öldüm araştırmaktann
Kız onu yazdım ya yumurta geliştiren ilac var ama doktorun yazıp kontrol etmesi gerekiyor diye o ilac klomendi zaten
K Khvekokusu20 perhiz olsa duramazsın derken
Espri şey ettiydim
bu sene bence erkek senesiydi ama kızı olan da var çevremde ama bakıyorum sosyal mecralara bütünn fenomenuslar erkek doğuruyor anam bu ne didim
Bende farkettim bu sene erkek bebek cok oldu bebek kıyafetleri satan bir kac kişiden de duydum bunu
İşte bi bak bakalım yeni hamilelere nesi olacak. Tanımadıklarına da muhabbet aç sor sen yaparsın inanıyorum sana

Adını söyleyeydin yaa o kadar uğraşmazdm
Peki bu instagramdaki kadına ne diyorsun

Kimmiş o adı neki

Benim doktorumda hep bana diyor garantili degıl allahım hediyesi diye. Ama burada arkadaşlarda gördük ki bilimsel bir yanı var. İnsallah bana ve isteyen bütün kadınlara nasip olsun. Almanya’da bir kadın doktora gitmiş. Doktor benim 5 kızım var bir oğlum olsun istiyorum demiş ve eklemiş bizim oralarda oğlum olmadığı icin sürekli hakaretlere maruz kalıyorum demiş. Yanı aslında psikolojik olarak çok eziliyorum demiş. Doktor da demiş bunu sadece senin icin yapıyorum demiş ve diyet yumurta takibi ile bir oğlu oldu. Sadece uğraşmak istemeyen doktorlar oluyor. O yüzden İyi bir doktor bulmak lazım. Gerçekten bilimsel bir yanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…