- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.621
Bu hani çamaşırda epey ıslanmış hissi yaratacak şekilde bir evresi oluyor , uzamayan bir yapıda. Acaba o an mı çat oluyo. ? Çünkü öncesinde ve sonrasında uzayan daha katılaşmış şekilde devam ediyor sanırım dimi? K Khvekokusu20 bizi aydınlattOnu Bi kaç ay kendini takip edip testle teyyit etfirebilirisin gelişme aşamasında biraz daha kıvamlı akıntı olur çata doğru daha sıvımsı ve berrak ama kişiden kişiye değişir zira ben de çattan sonra sıvımsı berrak akıntı oluyor
Onda da gec yada erken çatlama oluyor canım Benim arkadaş iğneden 2 gün sonra doktora gitti çatlamamış ertesi günü gitti o gün çatlamışHadi ya böylemiymiş, gerçi birçok şeyden etkileniyor anladığım kadarıyla da. Off kafam allak bullak oldu iycenapacağımızı şaşırdım.
Çatlatma iğnesine ne diyorsunuz hanımlar?
Çok sağol canım ediyorum canım oglani her kucağıma alisimda hepinize ediyorum unutmuyorum sizleriE Elif eylul hira cnm gözün aydın sen lohusasın duaların kabul olur bizlere de dua et cnm
Çok sağol canım ediyorum canım oglani her kucağıma alisimda hepinize ediyorum unutmuyorum sizleri
Deneme yaptın mı peki cnm sonuç noldu
Eki Görüntüle 2544585
Kızlar bu resimdekilerin hangisinde tam olarak çat a nı oluyor? Tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir mi.
Aslında bu sıvıların zamanını iyi öğrenebilsek çok iyi anlarız gibi geliyor, çünkü akıntı takibiyle yumurta çatlamasını çok güzel anlayanlar olduğunu duydum ben.
Oyy maşaAllah büyümüşsünüz canım12+2 olduk canm 4-5kere kusma oldu olmadi şimdiye kadar hersey normal gidiyor canm. Geçmiş olsun yavruna canm
Kafasına diksin direkt ❤Tahta kaşıkla yenmesi gerekşyormş plastikle yese bişi olur mu küçük tahta kaşık bulamadım
Canım sade soda için benim eşim hergün içerdiK Khvekokusu20iwashereonce ve diğer kızlar ya internette diyetlere bakıyorum da birinde erkek için soda içilir diyor birinde içilmez diyor. Birinde meyve şekerli yiyecekler yiyilir diyor birinde yiyilmez diyor peynir et falan. Siz naptınz ben size göre gideyim en iyisi internettekiler çok karışık
Suyu kendiniz içeceksinizİngiliz karbonatlı suyu eşimizle mi içecez. Kızlar ben fitil olarak gyno lomexın vardı evde onu kullansam olur mu? Burda yazan biokadın fitili sperm öldürücüymüş. Diğer yazan fitil de mantar bakteri gibi şeylere iyi geliyor Muş gyno lomexın de içeriği aynı. Siz ne zaman kullandınız.
Bende kızıma ve oğluma tek denemeyle hamile kaldım ama zamanlama önemli tabiAmin canım aminbenim ablam şuan yaklaşık 4 aylık hamile onunda bi tane oğlu var bu 2.işte doktor 2 hafta önce demişki "kesin olmamakla beraber büyük ihtimal kız"
Ablam havalara uçtu tabigerçi oğlanda olsa yine sevinirde... Kızı yok onu daha çok istiyo tabi. İlk oğlundada bundada sadece ayda 1 defa denedi hemde öyle gelişigüzel tam anlamda bile değil üstelik yumurtlama gününüde bilmiyodu hiç hesap yapmadı
1 defacık düşünsene hemde aylar sonra ilk deneyiştemâşallah subhânallah...
Şimdi o 2 hamileliğindede aynı şekilde kaldı eğer bu gerçekten kızsa demekki yöntemler bişey ifade etmiyo. Sonuç kesinleşince yazarım☺
Anladım canım çok sağol.Suyu kendiniz içeceksiniz
Ben fitili en son sanırım hamile kalmadan 2 ay önce kullanmıştım bende kuruluk yapıyordu
Canım hapı bırakırsan yumurtlaman olabilir benceİyiyiz çok şükür kızlar ya sizlere bişi soracam ben hap kullanıyordum ya normalde pazartesi yeni kutuya başlamam lazım ama başlamayacam. Şimdi adetliyim. Acaba bu ay test yapsam çıkar mı yumurtlama yoksa hormonlardan dolayı olmaz mı yada ne zmn başlayayım. K Khvekokusu20iwashereonce 8 899eylulgelini ve diğer arkadaşlar ❤
Aynı benben açıkçası hergün fincan sütlü kahve içerdim ondan vazgeçemedim
Sagol canm aynen büyüyor ya insllah erkektir tahminler o yönde hep insllahlar dr dan da erkek kelimesini duyarimmOyy maşaAllah büyümüşsünüz canım
Cinsiyet öğrenmeye de az kalmış
Ben erkek hissediyorum
Sağol kuzum Allah razı olsun
Bende erkek hissediyorum inşallah bunu en yakın zamanda doktordan da duyarsinSagol canm aynen büyüyor ya insllah erkektir tahminler o yönde hep insllahlar dr dan da erkek kelimesini duyarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?