Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu hani çamaşırda epey ıslanmış hissi yaratacak şekilde bir evresi oluyor , uzamayan bir yapıda. Acaba o an mı çat oluyo. ? Çünkü öncesinde ve sonrasında uzayan daha katılaşmış şekilde devam ediyor sanırım dimi? K Khvekokusu20 bizi aydınlatt

Hadi ya böylemiymiş, gerçi birçok şeyden etkileniyor anladığım kadarıyla da. Off kafam allak bullak oldu iycenapacağımızı şaşırdım.
Çatlatma iğnesine ne diyorsunuz hanımlar?
Onda da gec yada erken çatlama oluyor canım Benim arkadaş iğneden 2 gün sonra doktora gitti çatlamamış ertesi günü gitti o gün çatlamış

Kızlar bu resimdekilerin hangisinde tam olarak çat a nı oluyor? Tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir mi.
Aslında bu sıvıların zamanını iyi öğrenebilsek çok iyi anlarız gibi geliyor, çünkü akıntı takibiyle yumurta çatlamasını çok güzel anlayanlar olduğunu duydum ben.

Canım ben bu ay akıntımı takip ettim
Ovulasyonda pik gördüğüm günde uzayan akıntı geldi ondan 2 gün öncesindede sulu şeffaf akıntı geldi ama bu süreç herkeste aynı değildir bence ovulasyon takibiyle akıntının kıvamına bakılıp herkes kendini o şekilde anlayabilir

Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim

Canım sade soda için benim eşim hergün içerdi
Eti de eşin bol yesin
Sen biraz peynire falan dikkat et ben açıkçası hergün fincan sütlü kahve içerdim ondan vazgeçemedim

Suyu kendiniz içeceksiniz
Ben fitili en son sanırım hamile kalmadan 2 ay önce kullanmıştım bende kuruluk yapıyordu

Bende kızıma ve oğluma tek denemeyle hamile kaldım ama zamanlama önemli tabi

Canım hapı bırakırsan yumurtlaman olabilir bence
Çünkü hapı içtiğin sürece yumurtlamayı engelliyor
Ama mutlaka başka bi şekilde korun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…