- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.601
Bende erkek bebek istiyorumKız ben erkek istiyom ya 2 kızım var zaten
Ben kullanmamaktan yanayım canımSence kullanmamak daha iyi mi fikrin nedir
Evet canim kadinlar kulubunde kullanlarCanım o jeli kullananmi bu kişiler
Aynen canim kullanmayacağım.Ben kullanmamaktan yanayım canım
Hadi ya böylemiymiş, gerçi birçok şeyden etkileniyor anladığım kadarıyla da. Off kafam allak bullak oldu iyceBakin canlar
Bende onu araştırıyordm az önce bilmiyorum tavsiye ediliyor muHadi ya böylemiymiş, gerçi birçok şeyden etkileniyor anladığım kadarıyla da. Off kafam allak bullak oldu iycenapacağımızı şaşırdım.
Çatlatma iğnesine ne diyorsunuz hanımlar?
Canım sık sık usg ye girebileceksen mantıklı cunku test hep pozitif gösteriyormuş yani testle dogru sonuc alamazsınCnm sence çatlams iğnesş yapmak mantıklı mı
İğne herhangi Bi yan etki yapmaz deil mi yani yan etki derken asidik ortamdır bşlmem nedir olmaz demi normal kendimiz yumurtluyor gibi mi oluyoruzCanım sık sık usg ye girebileceksen mantıklı cunku test hep pozitif gösteriyormuş yani testle dogru sonuc alamazsın
Vaz gectim canim.zaten listeyi gorunceCanım bana hamile kalmayı engeller gibi geliyor
Tskler kuzum sanadaBide bu
Bende vazgeçtim bu sefer Çatlatma iğnesine taktımTskler kuzum sanada
Ondanda vaz geceriz biz yakindaBende vazgeçtim bu sefer Çatlatma iğnesine taktım
İğne herhangi Bi yan etki yapmaz deil mi yani yan etki derken asidik ortamdır bşlmem nedir olmaz demi normal kendimiz yumurtluyor gibi mi oluyoruz
Kızlar bir de akıntısından çok iyi çatladığını anlayan kadınlar varmuş. Aranızda, tecrübeli olanlarınız bana bir bu akıntının evrelerini anlatabilir mi? Ben hiç anlayamıyorum kendiminkini.
Mesela yum çatlamadan önce ne şekilde oluyor, tam çat a nında ne şekildde?
Olarrr canimBizde kullanalım bari Semracım
Evet canimSemra bak senin işine yarayabilir
Deneme yaptın mı peki cnm sonuç nolduCanım hamile kaldığım ay doktora 3 5 aydlr denızyoruz olmuyor demiştim ya istersen garantiye alıp iğne yapalım dedi adam iğneyi yarın sabah yap ertesi gun ve takip eden Bi kaç gün ilişki olsun demişti fakat benim o gece yumurtlamam oldu
Rica ederim canımTskler kuzum sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?