Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadi ya böylemiymiş, gerçi birçok şeyden etkileniyor anladığım kadarıyla da. Off kafam allak bullak oldu iycenapacağımızı şaşırdım.
Çatlatma iğnesine ne diyorsunuz hanımlar?
Bende onu araştırıyordm az önce bilmiyorum tavsiye ediliyor mu

Canım sık sık usg ye girebileceksen mantıklı cunku test hep pozitif gösteriyormuş yani testle dogru sonuc alamazsın

İğne herhangi Bi yan etki yapmaz deil mi yani yan etki derken asidik ortamdır bşlmem nedir olmaz demi normal kendimiz yumurtluyor gibi mi oluyoruz

Kızlar bir de akıntısından çok iyi çatladığını anlayan kadınlar varmuş. Aranızda, tecrübeli olanlarınız bana bir bu akıntının evrelerini anlatabilir mi? Ben hiç anlayamıyorum kendiminkini.
Mesela yum çatlamadan önce ne şekilde oluyor, tam çat a nında ne şekildde?

İğne herhangi Bi yan etki yapmaz deil mi yani yan etki derken asidik ortamdır bşlmem nedir olmaz demi normal kendimiz yumurtluyor gibi mi oluyoruz

Canım hamile kaldığım ay doktora 3 5 aydlr denızyoruz olmuyor demiştim ya istersen garantiye alıp iğne yapalım dedi adam iğneyi yarın sabah yap ertesi gun ve takip eden Bi kaç gün ilişki olsun demişti fakat benim o gece yumurtlamam oldu

Onu Bi kaç ay kendini takip edip testle teyyit etfirebilirisin gelişme aşamasında biraz daha kıvamlı akıntı olur çata doğru daha sıvımsı ve berrak ama kişiden kişiye değişir zira ben de çattan sonra sıvımsı berrak akıntı oluyor

Deneme yaptın mı peki cnm sonuç noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…