Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adetim biteli 11 gün oldu canım, geçmiş ayları saydım 22-22-25-23-23-26-24-19 gün arayla olmuşum
Adet donemin kisaymis muhtemelen yumurtlaman olmustur 28-30 gub olanlarda 14 . Gun derler seninki 8-10 arasi olmus olabilir istersen deneme amacli 2-3 saat sivi almadam yap bi test

Adet donemin kisaymis muhtemelen yumurtlaman olmustur 28-30 gub olanlarda 14 . Gun derler seninki 8-10 arasi olmus olabilir istersen deneme amacli 2-3 saat sivi almadam yap bi test
akşam yapsam olur mu işteyim yanımda da getirmedim normalde sizinkiler ne kadar arayla oluyor ki

Canim sen bir daha ki sefere hemen adetin arkasi basla senin yumurtlamalan erken oluyordur. Ben 28 gunde bir adet oluyorum 14. gün oluyor yumurtlama
herkese göre değişiyor mu bu yumurtlama ben niye erkenden erkenden yumurtluyom acelem ne ola ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…