- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.881
inşallah kuzum nisan annelerine üye olsana sende nisan annesi olcaksın inşallah :)Bugun gittim aslinda ama yuz üstü dönmüş bacakalrinida karnina toplamış dedi dr goremedi ugrasti bayagi sonuçlar icin gidince artik
Aynen nisan anasi olcaminşallah kuzum nisan annelerine üye olsana sende nisan annesi olcaksın inşallah :)
Senin döngün kaç gün .yarın bi doktora gitsem mi ? Normal de 16-17 hep pik oluyor duBenim geçen ay 19-20'de yumurtlamam oldu
Bi arkadaşın 25.günde oldu umut kesme
Bir anda pik yapıyo zaten benim pikten önceki gün seninkinden daha silikti
Aksam birdaha yap 8 gibi canimKızlar bugün 18. Gün testim hala bu şekilde sizce umut var mı? 31 gün döngüm
Tmm canım olur mu ki pozitif? Ne zaman sıvı alımını keseyim bugün resmen oruç gibi hissediyorum kendimiAksam birdaha yap 8 gibi canim
Senin döngün kaç gün .yarın bi doktora gitsem mi ? Normal de 16-17 hep pik oluyor du
Olabilir 5.30 gibi sıvıyı kesmelisin idrara çıkıp 8.30 buçuk 9 gibi yapmalısın testiTmm canım olur mu ki pozitif? Ne zaman sıvı alımını keseyim bugün resmen oruç gibi hissediyorum kendimi
Emek olmadan yemek olmuyor canim Rabbim emeklerinin karşılığını versinTmm canım olur mu ki pozitif? Ne zaman sıvı alımını keseyim bugün resmen oruç gibi hissediyorum kendimi
Tmm canım çok sağolBenimki düzensiz canım 30-35 gün arasında oluyorum geçen ay 19-20'de pik olmuştu 35.günde adet oldum. Bir ay 18'de oluyo bazen 16-17'de ...değişiyo
İstersen bi git alttanmı baktıracaksın yumurtan varsa görünür zaten
Her ay yumurtlama olmayabilirmiş öyle duymuştum yani olmasa bile illa sorun var anlamına gelmezmiş
Sağolasın canım inşallah 16 aydır uğraşıyorumEmek olmadan yemek olmuyor canim Rabbim emeklerinin karşılığını versin
13+2 olduk canm
Daha kucukmus senin haftaya belki tahminde bulunur dr 13+2 oldum
Rabbim tez vakitte hayırlısı nasip etsinSağolasın canım inşallah 16 aydır uğraşıyorum
Canım adet döngün kaçşimdi ben aldım ya bu testi ne zaman yapacağım zeyno?
Bu ayın sonu kasım bası gibi canımÇok şükür iyiyiz canım doğum ne zaman senin
Nisa’n annelerimderken nerden giriliyor canım o siteyeKızı oluyormuş nisan annelerine yazmış
2020 nisan anneleri yaz canm cikiyorNisa’n annelerimderken nerden giriliyor canım o siteye
Teşekkürler canım2020 nisan anneleri yaz canm cikiyor
Evet canım 1 kızım daha olacakmışNaptin canm ogrenebildin mi
Sağlıklı olsun canm taktir allahdan erkek icin uygulamalar yapmış miydinEvet canım 1 kızım daha olacakmış❤
İnşaAllah canım benimSağlıklı olsun canm taktir allahdan erkek icin uygulamalar yapmış miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?