- 10 Mart 2019
- 452
- 487
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.441
O zaman basla hemen canim baya kisaymis adetlerin arasi. Bence senin adetin biter bitmez baslaman lazim testlereya çok değişik yazayım ben en sondan başlayıp bu ay 23-19-24-26-23 ne yapayım?
tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun testlerimi atarım ben ilk defa yapacağım çünküO zaman basla hemen canim baya kisaymis adetlerin arasi. Bence senin adetin biter bitmez baslaman lazim testlere
Walla bana hamileyken hiç bir doğal şey işe yaramıyordu illaki acil servise gidip bir serum yiyordum anca kendime geliyorumKızlar mrb Ben bugün 6+1 oldum yarin inşallah kalp sesi için gideceğim dua edin lütfen..Size birşey sormak istiyorum Benim birkaç gündür midem acayip ağrıyor..acken daha çok ağrıyor birşeyler yediğim zamanda gaz oluyor Napacagimi şaşırdım Yarin doktora soracağım ama sizde böyle bir şey oldu mu olduysa nasıl geçti paylaşır mısınız
Kızlar mrb Ben bugün 6+1 oldum yarin inşallah kalp sesi için gideceğim dua edin lütfen..Size birşey sormak istiyorum Benim birkaç gündür midem acayip ağrıyor..acken daha çok ağrıyor birşeyler yediğim zamanda gaz oluyor Napacagimi şaşırdım Yarin doktora soracağım ama sizde böyle bir şey oldu mu olduysa nasıl geçti paylaşır mısınız
Bulantım yok çok şükür ama ağrım çok inşallah biran önce geçerWalla bana hamileyken hiç bir doğal şey işe yaramıyordu illaki acil servise gidip bir serum yiyordum anca kendime geliyorum
Yarin gidecem inşallah bi sorayımMide ağrısında gaviscon içebilirsin zararı yok doktoruna sor.
Sagol canim hamdolsunKızlar nasılsınız ne var ne yok
Çok şükür idare ediyoruz.Sagol canim hamdolsun
Sen nasilsin?
Valla canim ertesi günü hapi hic kullanmadim Bu konuda bir bilgim yok ama bence test yapmaya baslayabilirsin.Çok şükür idare ediyoruz.
Kızlar yarın 12. Günüm şimdi az akıntım var acaba yarın olur mu yumurtlama. Yarın test yapayım deil mi. Bi ertesi gün hapı ne kadar etkiler ki yumurtlamayı üstünden 2 3 hafta geçti
Canim napiyosun nerelerdesinSagol canim hamdolsun
Sen nasilsin?
Valla cnm ne olur ne olmaz diye yapayım diyorumValla canim ertesi günü hapi hic kullanmadim Bu konuda bir bilgim yok ama bence test yapmaya baslayabilirsin.
Canim hep burdayim. Isim degisikligi yapmistim ondan mi farketmedin acep.Canim napiyosun nerelerdesin
Bencede canimValla cnm ne olur ne olmaz diye yapayım diyorum
Olabilir canim bir ara papyoon du ismin demi? Nasilsin canimCanim hep burdayim. Isim degisikligi yapmistim ondan mi farketmedin acep.
Evet canim. Bi kacgun de ronii yaptim. Gene en iyisi ilk ismim diye dusundum.Olabilir canim bir ara papyoon du ismin demi? Nasilsin canim
Olur canım mantıklıValla 2 senedir kontrol hapı kullandığım için bilmiyorum hatırlamıyorum kendi adet döngümü. Yani ayda birdi ama kaç günde bir tam olarak bilmiyorum. Geçen ay 12. Gün yumurtlama oldu. Bu ay 11 ve 12. Günü yapayım sadece bakayım gelişme var mı diye
Geçmiş olsunYarin gidecem inşallah bi sorayım
Ronii sen miydinEvet canim. Bi kacgun de ronii yaptim. Gene en iyisi ilk ismim diye dusundum.
Bende bisey yok daha
sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?