- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.401
Bi de bazen yanıltıcı oluyorDoktorlar erken goruyorlar. Cinsiyetini belli bir haftadan sonra söylüyorlar. Anne baba etkilenmesin yada aldırma olayı diye bence
Kaçıncı günündesin?Kozlar benim testler iki gündür böyle neden koyulaşma olmuyo acaba
Bebişinle aran nasılCanım benimkinde hem alttan muayene etmişti hem de bebek tamamen bacak arasını açmıştı çok net pipi vardı
Sonra yabancı sitelerde araştırdım böyle erken haftalarda bu kadar net çok nadiren görünüyormuş ama doktor bana 13. Haftada söyledi o zaman yorum yapmamıştı
Teyzesi sapsarı baldan bir oğlum var 2 ayını doldurduBebişinle aran nasıl
Evet Canim dogrudur. Yanılma payı vardır her zaman tanıdığım biRide aynen senin gibi olmustu. Ona kız dediler erkek olduBi de bazen yanıltıcı oluyor
Kızımda mesela doktorum çok emindi 13. Haftada erkek demişti bize de göstermişti
Çok da iyi ünlü bi doktordu adam bile şok olmuştu sonrasında kız olduğunu fark ettiğimizde
Saglikla büyüt oglunu canimTeyzesi sapsarı baldan bir oğlum var 2 ayını doldurdu
Pek tatlı maşaAllah her gören bayılıyor
Rabbim herbirinize nasip etsin
Erkek bebek istiyordum ama kızım kadar sevemem sanıyordum
Seviliyormuş meğer
Oy maşallah yesin teyzesi. O mis kokusunu bizm yerimize de çek içine. Rabbim hepimize isteyen herkese de nasip etsin inşallahTeyzesi sapsarı baldan bir oğlum var 2 ayını doldurdu
Pek tatlı maşaAllah her gören bayılıyor
Rabbim herbirinize nasip etsin
Erkek bebek istiyordum ama kızım kadar sevemem sanıyordum
Seviliyormuş meğer
Cnm yarın benim adetin 9. Günü sence ovulasyon yapsam mı. Yoksa ertesi gün hapı aldım diye olmaz mı yumurtlama acaba bilmiyorum ne yapaym sizceBi de bazen yanıltıcı oluyor
Kızımda mesela doktorum çok emindi 13. Haftada erkek demişti bize de göstermişti
Çok da iyi ünlü bi doktordu adam bile şok olmuştu sonrasında kız olduğunu fark ettiğimizde
Hani nerde anket bulamadımSlm hanımlar rabbim herkesin gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Nub teorisinde tahmin ettğim varsa ankete oyunu kullanabilirmi teşekkur ederim
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
Nub görünmüyor başka usg varmı 11 yada 12 hafta olmalı Bu 12.haftawww.kadinlarkulubu.com
Ha tmm pardon buldumSlm hanımlar rabbim herkesin gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Nub görünmüyor başka usg varmı 11 yada 12 hafta olmalı Bu 12.haftawww.kadinlarkulubu.com
Ankete oyunuzumu kullanacaksınızHa tmm pardon buldum
İnsan bi de ister istemez alışıyor denileneEvet Canim dogrudur. Yanılma payı vardır her zaman tanıdığım biRide aynen senin gibi olmustu. Ona kız dediler erkek oldu
Amin canımmSaglikla büyüt oglunu canimInsAllah Allah bize de nasip eder
Öperim teyzesi tabikiOy maşallah yesin teyzesi. O mis kokusunu bizm yerimize de çek içine. Rabbim hepimize isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤
Canım hap içtiysen yapma benceCnm yarın benim adetin 9. Günü sence ovulasyon yapsam mı. Yoksa ertesi gün hapı aldım diye olmaz mı yumurtlama acaba bilmiyorum ne yapaym sizce
Size ben sormadım ama benim burdaki bir arkadaşım sormuş kesin kız demişsiniz benim bebeğim içinSlm hanımlar rabbim herkesin gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Evet canim dogum yapmis. En son dun gorustum daha hastanedeydi.Kızlar zeynodan haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?