Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doktorlar erken goruyorlar. Cinsiyetini belli bir haftadan sonra söylüyorlar. Anne baba etkilenmesin yada aldırma olayı diye bence
Bi de bazen yanıltıcı oluyor
Kızımda mesela doktorum çok emindi 13. Haftada erkek demişti bize de göstermişti
Çok da iyi ünlü bi doktordu adam bile şok olmuştu sonrasında kız olduğunu fark ettiğimizde

Bebişinle aran nasıl

Bebişinle aran nasıl
Teyzesi sapsarı baldan bir oğlum var 2 ayını doldurdu
Pek tatlı maşaAllah her gören bayılıyor
Rabbim herbirinize nasip etsin
Erkek bebek istiyordum ama kızım kadar sevemem sanıyordum
Seviliyormuş meğer

Evet Canim dogrudur. Yanılma payı vardır her zaman tanıdığım biRide aynen senin gibi olmustu. Ona kız dediler erkek oldu

Teyzesi sapsarı baldan bir oğlum var 2 ayını doldurdu
Pek tatlı maşaAllah her gören bayılıyor
Rabbim herbirinize nasip etsin
Erkek bebek istiyordum ama kızım kadar sevemem sanıyordum
Seviliyormuş meğer
Oy maşallah yesin teyzesi. O mis kokusunu bizm yerimize de çek içine. Rabbim hepimize isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Cnm yarın benim adetin 9. Günü sence ovulasyon yapsam mı. Yoksa ertesi gün hapı aldım diye olmaz mı yumurtlama acaba bilmiyorum ne yapaym sizce

Slm hanımlar rabbim herkesin gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah

Nub teorisinde tahmin ettğim varsa ankete oyunu kullanabilirmi teşekkur ederim

Size ben sormadım ama benim burdaki bir arkadaşım sormuş kesin kız demişsiniz benim bebeğim için
Kendim sormadığım için oy kullansam mı bilemedim sayfanıza destek olmak da isterim

Saglıkla gelsin bebeginiz arkadaşlar rabbim isteyen her kadına saglıklı gebelik saglıklı bebekler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…