Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hangisi senin resimlerde isim yazmiyor

kizzzzz en az oy alan senmisn banami oyle geldi ama bisi olmaz ben oyladim seni tutuyorum sonuna kadar

Kizlar kendimden ornek vererek size tavsiyede bulunmak istiyorum .
Mart ayindan beri 4. Bebegi dusunmeye basladim. Bu fikir olustuktan sonra asiri sters yaptim. Her nekadar baskalarina dusunme desemde kendim beceremedim.
Adet duzenim cok degisti.
Yumurtlama olmadi kiste cevirdi.
Yumurtlama oldu kac ay deneme yaptiysam olmadi.
Bu ay ki adetim bitti ve ben yumurtlamayi beklerken ara kanama ve kahverengi lekelenmem oldu.
Bugun doktora gittim polikistik over sendromu var dedi.
Ve biraz enfeksiyon var dedi.

Simdi gercek anlamda soylemek istedigim benim gibi takinti haline girmeyin(evet erkek istiyorum ama kiz olursada uzulmem) ve gebelikten once muhakkak bi kadin doguma enfeksiyon veya mantar var mi diye gidin.
Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin.
Hakkimizda hayirli olani gonlumuze razı eylesin.

Pko'mu allah yardimcin olsun canim ya uzuldum haklisin aslinda hicbir zaman icin stres yapmamak gerekiyo stres yumurtlama olsun hamilelik olsun hepsi icin cok buyuk bi etken ama napalm iste biz kadinlar herseyi bi dert tasa haline getirip sikinti stres yapiyoruz ve düşen biz oluhrz rabbim beterinden korusun ins ❤❤❤

Amin canim insAllah.
Rabbim in vardir bi bildigi. Demek ki boyle hayirli hakkimda. Elhamdilillah.

Ayyy Canim benim cokkk gecmis olsun aynısını yaşıyorum. Bir turlu hamile kalamadım. Cokkkk geçmiş olsun insallah tez zaman da gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…