- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.401
Evet canim var. Bugun cok fazla sivi alma.Gelişme var dimi
Allah bagislasin hayirli evlat olsun.kızım olsun ıstıyordum ama ıyıkı oglum olmus dıyorum sımdıde mınık bır erkek cok tatlı :)
Bence aksam pik yapar
İnşallah cnm akşam 7 gibi yine atarımBence aksam pik yapar
Hangisi senin resimlerde isim yazmiyorKız ankete katıldım çabuk bana oy verinAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Kız ankete katıldım çabuk bana oy verinAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
AhhaahahahaaaaaaaaEn az oyu ben almışım
Sen dalgami geciyonn bizle valla ben 4u oyladimA
aa ben 3 müşüm sen nie 4 e verdin
Sende çözemedin dimi sende 4u oyla en iyisiHangisi senin resimlerde isim yazmiyor
Pko'muKizlar kendimden ornek vererek size tavsiyede bulunmak istiyorum .
Mart ayindan beri 4. Bebegi dusunmeye basladim. Bu fikir olustuktan sonra asiri sters yaptim. Her nekadar baskalarina dusunme desemde kendim beceremedim.
Adet duzenim cok degisti.
Yumurtlama olmadi kiste cevirdi.
Yumurtlama oldu kac ay deneme yaptiysam olmadi.
Bu ay ki adetim bitti ve ben yumurtlamayi beklerken ara kanama ve kahverengi lekelenmem oldu.
Bugun doktora gittim polikistik over sendromu var dedi.
Ve biraz enfeksiyon var dedi.
Simdi gercek anlamda soylemek istedigim benim gibi takinti haline girmeyin(evet erkek istiyorum ama kiz olursada uzulmem) ve gebelikten once muhakkak bi kadin doguma enfeksiyon veya mantar var mi diye gidin.
Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin.
Hakkimizda hayirli olani gonlumuze razı eylesin.
Hangisi olduğunu soylemiyorda
Amin canim insAllah.Pko'muallah yardimcin olsun canim ya uzuldum haklisin aslinda hicbir zaman icin stres yapmamak gerekiyo stres yumurtlama olsun hamilelik olsun hepsi icin cok buyuk bi etken ama napalm iste biz kadinlar herseyi bi dert tasa haline getirip sikinti stres yapiyoruz ve düşen biz oluhrz rabbim beterinden korusun ins ❤❤❤
Ayyy Canim benim cokkk gecmis olsun aynısını yaşıyorum. Bir turlu hamile kalamadım. Cokkkk geçmiş olsun insallah tez zaman da gecerKizlar kendimden ornek vererek size tavsiyede bulunmak istiyorum .
Mart ayindan beri 4. Bebegi dusunmeye basladim. Bu fikir olustuktan sonra asiri sters yaptim. Her nekadar baskalarina dusunme desemde kendim beceremedim.
Adet duzenim cok degisti.
Yumurtlama olmadi kiste cevirdi.
Yumurtlama oldu kac ay deneme yaptiysam olmadi.
Bu ay ki adetim bitti ve ben yumurtlamayi beklerken ara kanama ve kahverengi lekelenmem oldu.
Bugun doktora gittim polikistik over sendromu var dedi.
Ve biraz enfeksiyon var dedi.
Simdi gercek anlamda soylemek istedigim benim gibi takinti haline girmeyin(evet erkek istiyorum ama kiz olursada uzulmem) ve gebelikten once muhakkak bi kadin doguma enfeksiyon veya mantar var mi diye gidin.
Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin.
Hakkimizda hayirli olani gonlumuze razı eylesin.
Cekmece de esarp resmi olan galibaHangisi olduğunu soylemiyorda
Amin canim cok sagolAyyy Canim benim cokkk gecmis olsun aynısını yaşıyorum. Bir turlu hamile kalamadım. Cokkkk geçmiş olsun insallah tez zaman da gecer
Aynen ya uzulme allah buyukturAmin canim insAllah.
Rabbim in vardir bi bildigi. Demek ki boyle hayirli hakkimda. Elhamdilillah.
Cekmece dedi baska bisi demedi odaCekmece de esarp resmi olan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?