- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.641
Rabbim o guzel gonlune gore versin inss tuturanlar var iste nerde bizde o sanss2 erkekte olursa yetertutturursak ne ala
Tabiki ya simdi onlarin isleri falan vardir biz senle bos bos burda takiliyoruz iste napalimmYok biizm kızlar kaçmaz ya onlar başka kızlara benzemez gelir sohbete katılırlar
Ay vallaha bende öylr düşünüyorum 2 kız 2 erkek olursa sondada bir kız Olsun istiyormRabbim o guzel gonlune gore versin inss tuturanlar var iste nerde bizde o sanssben 5.ye kadar dusunuyorum diyorumki 5.yi 35.ci yasimda yapsam hani oda kiz olsa sona kalsa hic olmazsa yanliz kalmam
Valla sanki ayni yastaydik gibi geliyor banaAy vallaha bende öylr düşünüyorum 2 kız 2 erkek olursa sondada bir kız Olsun istiyormsenin yaşın kaçtı sanki benle aynı yaştaydın diel mi
Ay sorma zaten koca saat 6 da çıkıyor. Kalıyoruz tek başımıza can sıkıntısındn ölüyorum. Ah buradaki herkesle Bi ortamda buluşacaktık ki varyaaaaTabiki ya simdi onlarin isleri falan vardir biz senle bos bos burda takiliyoruz iste napalimmbi bizim isimiz yok kocayida ugurladim ise kizla kaldik oyle
Bende 21 im martta 22 olacamValla sanki ayni yastaydik gibi geliyor bana
20yim yeni 21e girdimm diyelimm
Varyaaaa hic sormaa seninle ayni ortamda olmaktan daha guzel ve komik bisi olamazdi benceeAy sorma zaten koca saat 6 da çıkıyor. Kalıyoruz tek başımıza can sıkıntısındn ölüyorum. Ah buradaki herkesle Bi ortamda buluşacaktık ki varyaaaa
Hı hı heç sormaa 15imde gelin oldummBende 21 im martta 22 olacamsende erken evlendin
Öyle deme kız şımarıyorum valla hepinizi çok seviyorum.Varyaaaa hic sormaa seninle ayni ortamda olmaktan daha guzel ve komik bisi olamazdi bencee
Abooo sen çok erken evlenmişin ben 18 de evlendim 17 de nişanlandımHı hı heç sormaa 15imde gelin oldumm
Valla bende oyleyim annemle 2 3 gunde bir konusurum buraya da hergun yazasim var ama kimse pek sohbet etmeyi sevmiyoÖyle deme kız şımarıyorum valla hepinizi çok seviyorum.Annemle o kadar konuşmuyorum şahsen
Evet oyle iste 17 yasimda ben kizimi kucagima aldimAbooo sen çok erken evlenmişin ben 18 de evlendim 17 de nişanlandım☺
Bende geliyorum bakıyorum kimse yok 5 10 dakka da bir giriyorum kimse yok tek başıma takılıyorum sonra can sıkıntısından birine sataşınca ban yiyiyorumValla bende oyleyim annemle 2 3 gunde bir konusurum buraya da hergun yazasim var ama kimse pek sohbet etmeyi sevmiyo
Diger hesaptan sen yine ban yedinnn dimiiBende geliyorum bakıyorum kimse yok 5 10 dakka da bir giriyorum kimse yok tek başıma takılıyorum sonra can sıkıntısından birine sataşınca ban yiyiyorum
Ama birlikte büyüyoruz. Biz 40 yaşında olunca onlarda 20 li yaşlarda olacak. Güzel yanından bakalımEvet oyle iste 17 yasimda ben kizimi kucagima aldim
He valla yedim. Şimdi sen burda olmasaydın bdv ye takılacaktım sinirimi bozan konu olsa durmaz laf atardım ve şuan bırda olmazdımDiger hesaptan sen yine ban yedinnn dimiikiz sikilinca sen bana yazz bende bazen ugruyorum arada
Aynen hernekadar guzel yanlari olsada ne bilim insanin icinde hani bi uktee kaliyoAma birlikte büyüyoruz. Biz 40 yaşında olunca onlarda 20 li yaşlarda olacak. Güzel yanından bakalım ☺
Amannn amann sen kimseyle takilma benimle takilHe valla yedim. Şimdi sen burda olmasaydın bdv ye takılacaktım sinirimi bozan konu olsa durmaz laf atardım ve şuan bırda olmazdım
bak adını bilem yazamamışım o derece ne olduğumun ne ettiğimin farkında değilimbunca senedir buradayım ilk kez ban yedim ya la yanarım yanarım da sapırsaçma değmez insanlar için yediğim bama yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?