Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim o guzel gonlune gore versin inss tuturanlar var iste nerde bizde o sanss ben 5.ye kadar dusunuyorum diyorumki 5.yi 35.ci yasimda yapsam hani oda kiz olsa sona kalsa hic olmazsa yanliz kalmam
Ay vallaha bende öylr düşünüyorum 2 kız 2 erkek olursa sondada bir kız Olsun istiyorm senin yaşın kaçtı sanki benle aynı yaştaydın diel mi

Tabiki ya simdi onlarin isleri falan vardir biz senle bos bos burda takiliyoruz iste napalimmbi bizim isimiz yok kocayida ugurladim ise kizla kaldik oyle
Ay sorma zaten koca saat 6 da çıkıyor. Kalıyoruz tek başımıza can sıkıntısındn ölüyorum. Ah buradaki herkesle Bi ortamda buluşacaktık ki varyaaaa

Valla bende oyleyim annemle 2 3 gunde bir konusurum buraya da hergun yazasim var ama kimse pek sohbet etmeyi sevmiyo
Bende geliyorum bakıyorum kimse yok 5 10 dakka da bir giriyorum kimse yok tek başıma takılıyorum sonra can sıkıntısından birine sataşınca ban yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…