Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyimis canim kolay gelsin isin zor desene ama alismissindir ya
Yaklasik bir yildir bu grubun butun sayfalarini okudum az cok herkesi taniyorum onceki donemlerde prensesimi yakindan takip ediyodum onun heyecani uzuntusu cok etkilemisti beni simdi yazabiliyorum cok gecmis olsun Prensesim2016 ama baya motive geri geldi herkesi ayaga kaldircak insallah

Cok sagol tessekur ederim evet cok zor donemlerden gectim ustumden biturlu atlatamadigim donemlerim oldu ama cok sukur rabbime hernekadar unutulmasada alistim elhamdulilah onun verip vermedigi herseye simdi sorsaniz beni eskiye gore bomba gibiyim evet daha iyiyim allah bisekilde yardim ediyor iste napalim hersey nasip kismet ne kadar uzulsek yipransaak o kadar zor oluyor hersey ben bunu farkettim kendini iyi hissetmek mutlu huzurlu umutlu olmak herseyin en iyisini getirir insana

Vallaha kocalar bizi aksam evden terlikle kovalamasalr iyidir ben hicbi is yapamadim sadece kahvalti yapip bulasik yikadim o arada elwltrik gittigi icin yaptim eleltrik olsaydi onuda yapmazdim
Ben bulaşıkları bile yıkamadım senin yine iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…