- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.581
öyleyse var daha senin yumurtlamayaEvet iki saat içmedim sıvı
Hadi hayırlısı cnm neden yumurtlamanin durumunu soylemediUfff netimde problem var .kaç tane olmuş aynı msj.bi de Dr gittim genel muayane olmak için.karnimdan muayene etti sıkıntı yok rahmin temiz yumurtaların var dedi .kaç cm sordum onu söylemedi.ilki erken doğum dedim 26+5 gunluktu dedim.ona takıldı şaşırdı kaç kiloydu yasiyomu bı problemi var mı diye.o yüzden yumurtlamam ne durumda öğrenemedim.ikincide de erken riskin olabilir ona göre takip yaparız dedi.gebelik olursa5. ayda iğne varmış onu söyledi.kan tahlili istedi.yarin çıkacakmış onlarda
bence gayet uygun, doğru yapmışsın, ben minimum 3 saat bekliyorum, az önce bi su içtim mesela daha bişey içmeden 11 gibi test yapacagimSaat akşam dörtte biraktim sivi alımını saat 18.30 gibide yaptım.uygun bı saat degilmi yoksa .
Senin derin kaçıncı günü canım? Daha yumurtlamaya var tek çizgi nerdeyseSabirsiZlaniyorum yatobe tobee .bı gün sonraya koyulaşma olurmu ki
Pek yumurtalarımi hatrlyacagini sanmıyorum.cunku yoğun kalabalık devlet hastanesi.cok hızlı baktiHadi hayırlısı cnm neden yumurtlamanin durumunu soylemedibelki tahlil sonrası ona göre konuşacak olabilir
Cnm yumuertlamaya var daha takipte kal madem takvim bu ara gösteriyorSaat akşam dörtte biraktim sivi alımını saat 18.30 gibide yaptım.uygun bı saat degilmi yoksa .
Tam anlamadım soruyu ama. Son adet tarihim 26 Aralık .adet dongumde 27 28Senin derin kaçıncı günü canım? Daha yumurtlamaya var tek çizgi nerdeyse
Evet çok bile cnm max iki saat yeterli diye biliyorum sıvısızbence gayet uygun, doğru yapmışsın, ben minimum 3 saat bekliyorum, az önce bi su içtim mesela daha bişey içmeden 11 gibi test yapacagim
Olmaz cnm daha var takip et amaSabirsiZlaniyorum yatobe tobee .bı gün sonraya koyulaşma olurmu ki
Evet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Dogru benim oyle oldu oglum.benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Esimin dogum gunuydu ona hediyeyi tatil olarak ayarladim.O gun adetimin son gunuydu bisey olmaz diye dusundum.Hamile kalmisim meger.Oglum 1 yasina girio simdi Allah isteyen herkese nasip etsinEvet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Canım 3 4 saatte bir yap testlerinicnm malesef aldım sıvı 6 ya göre ayarladım kendimi
En az 3 4 saat sıvısız kalmalısınSaat akşam dörtte biraktim sivi alımını saat 18.30 gibide yaptım.uygun bı saat degilmi yoksa .
Yok canım yetmez 2 saat en az 3 4Evet çok bile cnm max iki saat yeterli diye biliyorum sıvısız
Bende 2 saatte güzel göstermiyor canım yanıltıyor beniEvet çok bile cnm max iki saat yeterli diye biliyorum sıvısız
tamam canısı 11 gibi yapacağım tekrarCanım 3 4 saatte bir yap testlerini
En az 3 4 saat sıvısız kalmalısın
Yok canım yetmez 2 saat en az 3 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?