Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Al canım çok iyi bi krem oğlumu sünnet ettiğim zaman almıştım yaraları 2 günde iyileşti yaraları iyileştirmekte çok iyi. Uçuk çıkmıştı bi ara bende dudağım yara olmuştu sürdüm ertesi gün hemen iyileşmeye başladı her yaraya kullanıyorum. Bu arada kızını emzirince bu kremi kullandıysan göğsünü yıka geçmiş olsun

Canım birde bir şey soracam 54 günlük bebeğim var ilk günler sezaryen olduğum için sütüm gelmedi bu yüzden mama verdim çünkü bebeğim açtı 3 gün sonra sütüm geldi emziriyordum arada mamada verdim çünkü bebeğim doymuyordu su an sütüm yok denecek kadar az elle sağdım 30 ml süt geldi 2 gogsumden bu yüzden elektrikli göğüs pompası sipariş ettim işe yarar mı sence günde 2 'de olsa sütümü içsin istiyorum oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyor

Mrb cnm ben çok cekmistim onu bilirim lansinoh lanolin krem mucize gibi bisey mutlaka işi ne yarar seninde tavsiye ederim birtek o geçirdi benim..

Cnm o pompalar sütü daha çok kesiyo yemeyle alakalı bol bol helva ye sabah kahvaltıda akşam çayda bn başlarda yiyorum 2 veya 3 ayına kadar 2 yasina kadar sütüm oluyo allaha şükür

Mamada iştahını kesrr sen kndine bağla mama verme ac kalsınki tutsun birde ya pekmez yada bal sür gögüs uclarina

İlk kez yaptım test .testi bugün alabildim..ovulasyon günü bugündür diyordum ama koyulaşma yok .bugün değerlendirme yapmayi düşünüyordum

Eklentiler

• IMG_20200108_183150.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200108_183150.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 44
İlk kez yaptım test .testi bugün alabildim..ovulasyon günü bugündür diyordum ama koyulaşma yok .bugün değerlendirme yapmayi düşünüyordum

Ufff netimde problem var .kaç tane olmuş aynı msj.bi de Dr gittim genel muayane olmak için.karnimdan muayene etti sıkıntı yok rahmin temiz yumurtaların var dedi .kaç cm sordum onu söylemedi.ilki erken doğum dedim 26+5 gunluktu dedim.ona takıldı şaşırdı kaç kiloydu yasiyomu bı problemi var mı diye.o yüzden yumurtlamam ne durumda öğrenemedim.ikincide de erken riskin olabilir ona göre takip yaparız dedi.gebelik olursa5. ayda iğne varmış onu söyledi.kan tahlili istedi.yarin çıkacakmış onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…