- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.561
Lansinoh kremmi cnmK
Kantoron yağı ve lansinoh bir kullanmanı tavsiye ederim ve önce göğüsün birini sonra diğerini iyilestirmelisin .
Mesela bir göğüse 1 gün bakım yap gündüz hiç emzirme ondan ama gece hep ondan emzir o arada diğerine bakım yap.
Al canım çok iyi bi krem oğlumu sünnet ettiğim zaman almıştım yaraları 2 günde iyileşti yaraları iyileştirmekte çok iyi. Uçuk çıkmıştı bi ara bende dudağım yara olmuştu sürdüm ertesi gün hemen iyileşmeye başladı her yaraya kullanıyorum. Bu arada kızını emzirince bu kremi kullandıysan göğsünü yıka geçmiş olsunAlayım onuda
Canım birde bir şey soracam 54 günlük bebeğim var ilk günler sezaryen olduğum için sütüm gelmedi bu yüzden mama verdim çünkü bebeğim açtı 3 gün sonra sütüm geldi emziriyordum arada mamada verdim çünkü bebeğim doymuyordu su an sütüm yok denecek kadar az elle sağdım 30 ml süt geldi 2 gogsumden bu yüzden elektrikli göğüs pompası sipariş ettim işe yarar mı sence günde 2 'de olsa sütümü içsin istiyorum oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyorAlayım onuda
Mrb cnm ben çok cekmistim onu bilirimKızlar birşey sorucam cvplarınıza ihtiyacım var bn büyük kızımı 2 yasında emzirmekten kestiğim için bu kızımıda öyle kesmek istedim ama şuan gögüslerim bi aydır uclari yara oldu yeni dogan gibi ne kullansam iyi gelir denemedigim sey kalmadi krem falanda aldi esim eczaneden ama hala gecmedi
Bende bu konuda en iyi o olduğunu düşünüyorum diğerleri beni yanılttı miratech bence ✌Yok canim ayni anda degil. Koyulasana kadar laboquik sonrasinda miratech kullanicam.
Evet biraz pahali ama aldim 3 paket.
Bende eczaneden aldım 32 liraya 5 li miratech. Fiyatı uygundu nette pahaliymisInternetten 2 paket aldim. paketi 30 liraydi. Bi pakette eczaneden aldim baska yoktu olsa hepsini eczaneden alicaktim oda 32 liraydi
Al canım çok iyi bi krem oğlumu sünnet ettiğim zaman almıştım yaraları 2 günde iyileşti yaraları iyileştirmekte çok iyi. Uçuk çıkmıştı bi ara bende dudağım yara olmuştu sürdüm ertesi gün hemen iyileşmeye başladı her yaraya kullanıyorum. Bu arada kızını emzirince bu kremi kullandıysan göğsünü yıka geçmiş olsun
Canım birde bir şey soracam 54 günlük bebeğim var ilk günler sezaryen olduğum için sütüm gelmedi bu yüzden mama verdim çünkü bebeğim açtı 3 gün sonra sütüm geldi emziriyordum arada mamada verdim çünkü bebeğim doymuyordu su an sütüm yok denecek kadar az elle sağdım 30 ml süt geldi 2 gogsumden bu yüzden elektrikli göğüs pompası sipariş ettim işe yarar mı sence günde 2 'de olsa sütümü içsin istiyorum oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyor
Mrb cnm ben çok cekmistim onu bilirimlansinoh lanolin krem mucize gibi bisey mutlaka işi ne yarar seninde tavsiye ederim birtek o geçirdi benim..
Evet cnm eczaneden al vardır.nette de var önce bir göğüs iyilessin verme ordan sonra diğeri ins sıkıntıni geçirir cnm beni o rahatlattı bi tekEczanedenmi alınıyo oda cnm onuda alayım kaç tane tavsiye aldım hangisi iyi gelirse
Evet cnm sabah la aynı ins yarına olacak pik gece geç saat bi daha mı yapsanEki Görüntüle 2574091 herhangi bir koyulaşma yok henüz aynı çıktı hemen hemen,
Mail de mi gelmiyor bildirim ayarlarına bir bak istersen takibi bırakıp tekrar takib et ozaman ayarlar görünürAllahrazi olsun senden şekerimseviliyorsun..
Bana konudan bildirim gelmiyor o yüzden hep kaçırıyorum ortamii
yapmaya çalışırım canım, atarım buraya yaparsam,Evet cnm sabah la aynı ins yarına olacak pik gece geç saat bi daha mı yapsan
testleri sıvı alımına dikta ederek yaptın dimiİlk kez yaptım test .testi bugün alabildim..ovulasyon günü bugündür diyordum ama koyulaşma yok .bugün değerlendirme yapmayi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?