Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlarrrr ilk deneme yapacak olan benim galiba, 2 gün dualarınız en cokkk benim için olsun nolur, sonra vallaha bende size dua edicemm, şu denemeyi bi atlatayimmmm
Evet cnm ✌ dualar sana bugün stres yok ihlas okuma yi unutma bide sağa yatmak ay bilmiyorum bana noluyosa ben de heyecan yaptım sanırım ben deneme yapmadan

Evet cnm ✌ dualar sana bugün stres yok ihlas okuma yi unutma bide sağa yatmak ay bilmiyorum bana noluyosa ben de heyecan yaptım sanırım ben deneme yapmadan
deneme yarın akşam canım inşallah bugün bolca havuç muz yiyorum

sağ tarafta ki yumurta için oldum igneyi , inşallah bu bir isarettir

Aynı bende senı benzerı sençbeblerden arayısagırdım canım ilk çocuk olmasına ragmrn

Canım allah gönlüne göre versın ben günde 2 muz yıyordum
muz evet çok tüketiyorum canım, çatlama olması için bugün havuç yemeye başladım. alkali şu içiyorum. 2 aydır beslenmeye dikkat ettim. ph 7.5 in üzerinde ,

muz evet çok tüketiyorum canım, çatlama olması için bugün havuç yemeye başladım. alkali şu içiyorum. 2 aydır beslenmeye dikkat ettim. ph 7.5 in üzerinde ,
Vala cnm ben dıyetı bir Ay uygulamıştım yani bir ayda uygulasan dıyet önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…