- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.161
Bende seni çok cokkkkSe
Seviyorum seniii
Cnm yarın eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce. Sadece oraya yapsa da olurayy canım benim Allah razı olsun, ne muradın varsa versin inşallah, güzel haberlerle gel. hep birlikte paylaşım inşallah sevinclerimizi
Amin canım inşallah..ayy canım benim Allah razı olsun, ne muradın varsa versin inşallah, güzel haberlerle gel. hep birlikte paylaşım inşallah sevinclerimizi
Valla kendimde dahil herkeste dikkat ettim hep oğlanlar sağda kızlar soldaydı öyle İnan öyle olsun inşaAllahAy inşallah yaa ama nedense ben inanmıyorum
tamam canısı aklımdaCnm yarın eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce. Sadece oraya yapsa da olurof töbeee
Evet bak şimdi hatırlıyorum ben de yaptırmıştımCnm yarın eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce. Sadece oraya yapsa da olurof töbeee
Yaz kız buraya da lazım olur bilgi tazeleyelimyapılacaklari not aldım
Artık telefonuma cevap vermekten korkuyorayy evet insalah yaakız anneni yine arayıp hayırlı cumalar de bi de beni tekrar söylee, öperim anacığının ellerinden
canisi genel şeylerYaz kız buraya da lazım olur bilgi tazeleyelim
hahahah bikti kadın da napsinn,Artık telefonuma cevap vermekten korkuyorhaa tavaf için çağırıyorlar diyip kapatıyor dedim havanı yesinler merak etme dua işi bende peygamberimizn kabrine 2 hafta sonra gidecekler şimdiden hatırlatıyorum sakın unutma diyorum ayyy öldüm
Hee iyi güzel benimde bilgilerim bunlar zemzem suyu yok amacanisi genel şeyler
önce zemzem,
sonra soğuk duş ,
sonra kahve,
sonra namaz dua
sonra yatak 3 ihlas ayetel kursi ve erkek bebe duasi, sonra yatisss, sonra sağ yatek olarak ben bi de genital bölge karbonat silme yapacağım
zemzemin içine bir sürü dua yazıp koymuştum yazılar silinince içmek için, geçen ay içecektim nasip bu aymisHee iyi güzel benimde bilgilerim bunlar zemzem suyu yok ama
Başka Bişey bilen yazsın lütfen
Nerden buldun zemzem kiizemzemin içine bir sürü dua yazıp koymuştum yazılar silinince içmek için, geçen ay içecektim nasip bu aymis
benim evde hep bulunur canım kayinvalidem yada gorumcemler sürekli umre ye gidiyorlar, biri bitmeden diğeri geliyor, yakın olsaydık keskeNerden buldun zemzem kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?