Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
L Laladunya senin için yasin okudum evden öyle çıktım ama duama buradaki herkesi de ekledim... Şuan hastaneye gidiyorum. İnşallah yumurtalarim vardir
ayy canım benim Allah razı olsun, ne muradın varsa versin inşallah, güzel haberlerle gel. hep birlikte paylaşım inşallah sevinclerimizi

ayy canım benim Allah razı olsun, ne muradın varsa versin inşallah, güzel haberlerle gel. hep birlikte paylaşım inşallah sevinclerimizi
Cnm yarın eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce. Sadece oraya yapsa da olurof töbeee

Valla kendimde dahil herkeste dikkat ettim hep oğlanlar sağda kızlar soldaydı öyle İnan öyle olsun inşaAllah
Anaa kız L Laladunya bu işaret o zmn kız inşallah annem 3 gündür gitmiş günde kaç kere arıyorum dua için

Anaa kız L Laladunya bu işaret o zmn kız inşallah annem 3 gündür gitmiş günde kaç kere arıyorum dua için
ayy evet insalah yaa kız anneni yine arayıp hayırlı cumalar de bi de beni tekrar söylee, öperim anacığının ellerinden

ayy evet insalah yaa kız anneni yine arayıp hayırlı cumalar de bi de beni tekrar söylee, öperim anacığının ellerinden
Artık telefonuma cevap vermekten korkuyor haa tavaf için çağırıyorlar diyip kapatıyor dedim havanı yesinler merak etme dua işi bende peygamberimizn kabrine 2 hafta sonra gidecekler şimdiden hatırlatıyorum sakın unutma diyorum ayyy öldüm

Yaz kız buraya da lazım olur bilgi tazeleyelim
canisi genel şeyler
önce zemzem,
sonra soğuk duş ,
sonra kahve,
sonra namaz dua
sonra yatak 3 ihlas ayetel kursi ve erkek bebe duasi, sonra yatisss, sonra sağ yat ek olarak ben bi de genital bölge karbonat silme yapacağım

hahahah bikti kadın da napsinn,

canisi genel şeyler
önce zemzem,
sonra soğuk duş ,
sonra kahve,
sonra namaz dua
sonra yatak 3 ihlas ayetel kursi ve erkek bebe duasi, sonra yatisss, sonra sağ yat ek olarak ben bi de genital bölge karbonat silme yapacağım
Hee iyi güzel benimde bilgilerim bunlar zemzem suyu yok ama
Başka Bişey bilen yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…