Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne damlası kız adı ne

K Khvekokusu20 dediği gibi oda dedi karbonatli şu içerek zaten o ortami yaraatiyorsun gerek yok bence dedi.. kan degerlerinde degisim yapiyormus uzun kullanimda..risk var yani..
Valla ben hem kalinor hem karbonatlı su kullanıyırum. Pazartesi salı gibi deneme olacak bugün eşimi bol bol muz almaya gönderecm

Kızlar yorumun başı çıkmamış eczacı arkadaşım var kalinor tablet suda eriyen var ya aynı işlemi görür dedi damla için uzun süre kullanımda kanda değer değişikliği yapıyor dedi.. gerek yok dedi L Laladunya bugün icsen bile etki ediyormuş ph için hberin olsun daha uygun fiyatı da..

alayım canım nöbeti eczanede bulursam

Azram kiz benide dedin mi ya ♡♡♡♡
cnm valla herkesin adını bilmediğim için bildiklerimi yazdım ama herkese dua et dedim. Gece sabah namazına kalktım herkese yalvara yalvara dua ettim. Sizde duanızı esirgemeyin olur mu

cnm valla herkesin adını bilmediğim için bildiklerimi yazdım ama herkese dua et dedim. Gece sabah namazına kalktım herkese yalvara yalvara dua ettim. Sizde duanızı esirgemeyin olur mu
sağol canım Allah razı olsun, Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallah

Sen de erken olmuşsun cnm hava mi nedir böyle erken geldi
Benim dünden beri akıntım vsr ya çok çok. Doktor kontrolğnden sonra başladı. Acaba kontrolden sonra normal mi yoksa makinesinden enfeksiyon kapmış olabilir miyim sonuçta onunla enfeksiyon kontrol ediyor

sağol canım Allah razı olsun, Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallah
Amin hepimizin inşallah. Sen tesbihatlarını çektin mi son gün bari bol bol yap zeyno yazmıştı ya
313 ayetel kürsi
313 fatiha
1001 ihlas
Son gün bunları yap yetiştirirsin inşallah

Benim dünden beri akıntım vsr ya çok çok. Doktor kontrolğnden sonra başladı. Acaba kontrolden sonra normal mi yoksa makinesinden enfeksiyon kapmış olabilir miyim sonuçta onunla enfeksiyon kontrol ediyor
alttan mi baktı canım? eğer alttan baktiysa onun ucuna p..zervatf takiyorlar

Amin hepimizin inşallah. Sen tesbihatlarını çektin mi son gün bari bol bol yap zeyno yazmıştı ya
313 ayetel kürsi
313 fatiha
1001 ihlas
Son gün bunları yap yetiştirirsin inşallah
Evet canim yaptım , yine olduğu kadar okuyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…