- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.341
18 lık yetmez ki, gunun yaklasinca günde 3 tane falan yapacaksın, en az 30 lu al benceKızlar bunu alacağım bu yeterli olur sanki yada var mı daha avantajlı bi paket tavsiye ettiğiniz?
8 899eylulgelini cnm nerdesin neden girmiyorsun kı bi sorun yok dimi☺
[/QUOTE
Billdirim gelmiyor canm işlerinde yoğun haftasi yoruluyorum ewe gidince yemek ew işleri hamilelik bel agrisi nefes sorunu derken sabah alarm sesine uyanirken kendimi buluyorum
Ne damlası kız adı neBu arkadaşımın 2 kızı 2 oğlu var Hepsini de kendi ayarlamış Bu arkadaş erkek çocuğu istediği zamanlar ph damlasi kullanmış kisa sürede yukseltiyormus Bu ay deneme yapacak arkadaşlar dikkate alin isterseniz
Hımm o zaman şunu alayım?18 lık yetmez ki, gunun yaklasinca günde 3 tane falan yapacaksın, en az 30 lu al bence
Valla ben hem kalinor hem karbonatlı su kullanıyırum. Pazartesi salı gibi deneme olacak bugün eşimi bol bol muz almaya gönderecmK Khvekokusu20 dediği gibi oda dedi karbonatli şu içerek zaten o ortami yaraatiyorsun gerek yok bence dedi.. kan degerlerinde degisim yapiyormus uzun kullanimda..risk var yani..
Şubatta mı deneyecen cnmHımm o zaman şunu alayım?
aynen bu daa mantıklı benceHımm o zaman şunu alayım?
Yok bu ay deneyecem inşaAllah geçen ay denedim ama tutmadı hasta oldum bugünŞubatta mı deneyecen cnm
alayım canım nöbeti eczanede bulursam
Sen de erken olmuşsun cnm hava mi nedir böyle erken geldiYok bu ay deneyecem inşaAllah geçen ay denedim ama tutmadı hasta oldum bugünneden sordun?☺
cnm valla herkesin adını bilmediğim için bildiklerimi yazdım ama herkese dua et dedim. Gece sabah namazına kalktım herkese yalvara yalvara dua ettim. Sizde duanızı esirgemeyin olur muAzram kiz benide dedin mi ya ♡♡♡♡
Tamam canım çok sağolaynen bu daa mantıklı bence
sağol canım Allah razı olsun, Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallahcnm valla herkesin adını bilmediğim için bildiklerimi yazdım ama herkese dua et dedim. Gece sabah namazına kalktım herkese yalvara yalvara dua ettim. Sizde duanızı esirgemeyin olur mu
Benim dünden beri akıntım vsr ya çok çok. Doktor kontrolğnden sonra başladı. Acaba kontrolden sonra normal mi yoksa makinesinden enfeksiyon kapmış olabilir miyim sonuçta onunla enfeksiyon kontrol ediyorSen de erken olmuşsun cnm hava mi nedir böyle erken geldi
Amin hepimizin inşallah. Sen tesbihatlarını çektin mi son gün bari bol bol yap zeyno yazmıştı yasağol canım Allah razı olsun, Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallah
alttan mi baktı canım? eğer alttan baktiysa onun ucuna p..zervatf takiyorlarBenim dünden beri akıntım vsr ya çok çok. Doktor kontrolğnden sonra başladı. Acaba kontrolden sonra normal mi yoksa makinesinden enfeksiyon kapmış olabilir miyim sonuçta onunla enfeksiyon kontrol ediyor
Evet canim yaptım , yine olduğu kadar okuyayimAmin hepimizin inşallah. Sen tesbihatlarını çektin mi son gün bari bol bol yap zeyno yazmıştı ya
313 ayetel kürsi
313 fatiha
1001 ihlas
Son gün bunları yap yetiştirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?