Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oğlum oluyır diye çınlatacakmışsın gibi geliyor cidden. Kendimden korkuyorum ama sizce benşm akibetim ne olur
insallah ayy bence de sen bu sefer oglus tutturacakmissin gibi geliyor ve inaniyorumm , beraber öğrenicez büyük ihtimal oturur mutluluktan ağlar miyiz

insallah ayy bence de sen bu sefer oglus tutturacakmissin gibi geliyor ve inaniyorumm , beraber öğrenicez büyük ihtimal oturur mutluluktan ağlar miyiz
Kız valla ağlarız bee bak şimdi doldu gözlerim
Bu arada K Khvekokusu20 bugğn n rüyamda gördüm seni

alayım canım nöbeti eczanede bulursam
Kalinor ‘ ün yan etkisi bişeyi yoksa ben de kullanayım varsa kutusunun görselini paylsşabilir misiniz? Bide sadece biz içiyoruz değilmi bunu? Son olarak hem kalinor hem karbonatlı su içsek bişey olmaz değilmi bu ay hepsini deneyeceğim inşaAllah diye çok soru soruyorum kusura bakmayın

Bende kullanıyorum cnm hem karbonatlı su hem kalinor bi yan etkisi görmedim

Evet sadece biz içiyoruz canm eşler deil

Stresten diyecem de stresten adet uzar diye biliyorm
Bacım bi uzuyor bi kısalıyor ben de anlamadım günümü bi ay yumurtlamayı buldum diyorum üzüyor diye kaçıryorum bi ay erken oluyorum öyle kaçırıyorum keçileri kaçırmazsam iyi

Bacım bi uzuyor bi kısalıyor ben de anlamadım günümü bi ay yumurtlamayı buldum diyorum üzüyor diye kaçıryorum bi ay erken oluyorum öyle kaçırıyorum keçileri kaçırmazsam iyi
Valla en iyisi doktor takibi o zmn. Test artı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…