- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.381
azramm benle ilgili ne geçiyor içindenKızlar baksanıza hepsi tutmuş maşallah. Kız olanda yumurtlama öncesi yapmış
Oğlum oluyır diye çınlatacakmışsın gibi geliyor cidden. Kendimden korkuyorum ama sizce benşm akibetim ne olurazramm benle ilgili ne geçiyor içinden
insallah ayyOğlum oluyır diye çınlatacakmışsın gibi geliyor cidden. Kendimden korkuyorum ama sizce benşm akibetim ne olur
Kız valla ağlarız beeinsallah ayybence de sen bu sefer oglus tutturacakmissin gibi geliyor ve inaniyorumm , beraber öğrenicez büyük ihtimal oturur mutluluktan ağlar miyiz
ben de bi taraftan tesbih çekiyorum, bi taraftan istemsiz ağlıyorum
Ağla ağlayarak dua etben de bi taraftan tesbih çekiyorum, bi taraftan istemsiz ağlıyorum
Valla aynen canım ya ben de kendimden bişey anlamadımSen de erken olmuşsun cnm hava mi nedir böyle erken geldi
en güzeli ☺☺Ağla ağlayarak dua et
Ben daha yataktan çıkamadım bugün çok tembelim☺
Şimdi kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum işimi bitiriyorum kurana salavata başlıyorum son 2 gün boş durmak yoken güzeli ☺☺
Stresten diyecem de stresten adet uzar diye biliyormValla aynen canım ya ben de kendimden bişey anlamadımçok erken oldum , sen de öyle oldun
Kalinor ‘ ün yan etkisi bişeyi yoksa ben de kullanayım varsa kutusunun görselini paylsşabilir misiniz? Bide sadece biz içiyoruz değilmi bunu? Son olarak hem kalinor hem karbonatlı su içsek bişey olmaz değilmi bu ay hepsini deneyeceğim inşaAllah diye çok soru soruyorum kusura bakmayınalayım canım nöbeti eczanede bulursam
Bende kullanıyorum cnm hem karbonatlı su hem kalinor bi yan etkisi görmedimKalinor ‘ ün yan etkisi bişeyi yoksa ben de kullanayım varsa kutusunun görselini paylsşabilir misiniz? Bide sadece biz içiyoruz değilmi bunu? Son olarak hem kalinor hem karbonatlı su içsek bişey olmaz değilmi bu ay hepsini deneyeceğim inşaAllah diye çok soru soruyorum kusura bakmayın
Evet sadece biz içiyoruz canm eşler deilKalinor ‘ ün yan etkisi bişeyi yoksa ben de kullanayım varsa kutusunun görselini paylsşabilir misiniz? Bide sadece biz içiyoruz değilmi bunu? Son olarak hem kalinor hem karbonatlı su içsek bişey olmaz değilmi bu ay hepsini deneyeceğim inşaAllah diye çok soru soruyorum kusura bakmayın
Bacım bi uzuyor bi kısalıyor ben de anlamadım günümü bi ay yumurtlamayı buldum diyorum üzüyor diye kaçıryorum bi ay erken oluyorum öyle kaçırıyorum keçileri kaçırmazsam iyiStresten diyecem de stresten adet uzar diye biliyorm
Tamam canım çok sağolBende kullanıyorum cnm hem karbonatlı su hem kalinor bi yan etkisi görmedim Eki Görüntüle 2575177
Valla en iyisi doktor takibi o zmn. Test artı doktorBacım bi uzuyor bi kısalıyor ben de anlamadım günümü bi ay yumurtlamayı buldum diyorum üzüyor diye kaçıryorum bi ay erken oluyorum öyle kaçırıyorum keçileri kaçırmazsam iyi
beni unutma canım cancanimŞimdi kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum işimi bitiriyorum kurana salavata başlıyorum son 2 gün boş durmak yok
Yok cnm özellikle senin günün olduğu için sana daha çok ediyorumbeni unutma canım cancanim
Ayy bizim de tutsun inşaAllah bu ayyyyy amin amin çok aminnnnKızlar baksanıza hepsi tutmuş maşallah. Kız olanda yumurtlama öncesi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?