- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.401
Allah razı olsun canım benim hep aklimdasın sendeYok cnm özellikle senin günün olduğu için sana daha çok ediyorumsende unutma nolur
Değilmi bencede. Gideceğim bu ay doktora inşaAllah ne zaman gideyim yumurtlamayı yakalamak içinValla en iyisi doktor takibi o zmn. Test artı doktor
testlerin koyulasmaya başlayınca gitDeğilmi bencede. Gideceğim bu ay doktora inşaAllah ne zaman gideyim yumurtlamayı yakalamak için
Adet döngüne bağlı cnm 30 günse 12 13. Gün git. Benşm 30 günde bir. Ben 14. Gün gittim yani dün. 15 ml dedi.Değilmi bencede. Gideceğim bu ay doktora inşaAllah ne zaman gideyim yumurtlamayı yakalamak için
Saol cnm benşm Allah razı olsun. Özellikle cuma günleri ikindi vakitleri dualar kabul oluyor dün sürekli ettim. Velhasıl bakalım sonumuz ne olacak ben yöntemlerle değilde en çok Rabbime güveniyorum o elimizi boş çevirmeyecek bak görürsünAllah razı olsun canım benim hep aklimdasın sende
Bende en çok dualara güveniyorum, belki denediğimiz yöntemler sadece vesiledirSaol cnm benşm Allah razı olsun. Özellikle cuma günleri ikindi vakitleri dualar kabul oluyor dün sürekli ettim. Velhasıl bakalım sonumuz ne olacak ben yöntemlerle değilde en çok Rabbime güveniyorum o elimizi boş çevirmeyecek bak görürsün
Testi yapiyon dimi sonra kacirmaAdet döngüne bağlı cnm 30 günse 12 13. Gün git. Benşm 30 günde bir. Ben 14. Gün gittim yani dün. 15 ml dedi.
Valla cnm yarın yapaym dedim. Dün doktor 15 ml dedi bugün olmaz zaten yarın devam e diyim dedim. Şuanda kendimi tuza boğdum tansiyonum kalmasa iyiTesti yapiyon dimi sonra kacirma
Hislerin kuvvetlimi kizz eminsinn dimiiiSolda gördüm bebiş erkek ihtimalin yüksek canım
Sağol cnm yok suan pek bi belirtim aslinda arada bulantim oluyo sadece o kadar bakalim daha neler gorcem ilk zamanlar kramplarmda oluyodu simdi daha iyiyimKizlar
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Başladı mı belirtiler
Evet hamileyim canim sağol inş allah razi olsunCanımmmm hamilesin sanırım epeydir yoktum neleri kaçırdım ❣ Çoook sevindim bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Kız ister misn Rabbim seni uğraştırmadan oğluşu koysun karnınaHislerin kuvvetlimi kizz eminsinn dimiii
Sağol cnm yok suan pek bi belirtim aslinda arada bulantim oluyo sadece o kadar bakalim daha neler gorcem ilk zamanlar kramplarmda oluyodu simdi daha iyiyim
Evet hamileyim canim sağol inş allah razi olsun
Sen nasilsin pek uğramiyon buralara artik
Ben biliyom adını da kendisi yazsın
Bana yorum yokmu hainSayfalari zor bitirdim ya
inşallah koymustur ya canim valla eger kiz dogarsa ara koymadan yine yaparimKız ister misn Rabbim seni uğraştırmadan oğluşu koysun karnına
PisslikkkkkBen biliyom adını da kendisi yazsın
Senin yerin ayri biliyorsunBana yorum yokmu hainbende istiyorum
He kolaydı değil mi en son öyle karar vermiştik evet kesinlikle kolaydı ben olsam bende yapardım çünkü evet haklısın doğruinşallah koymustur ya canim valla eger kiz dogarsa ara koymadan yine yaparimdogurmasi kolaydi nede olsa
Tabiii canimmmmHe kolaydı değil mi en son öyle karar vermiştik evet kesinlikle kolaydı ben olsam bende yapardım çünkü evet haklısın doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?