Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben oldun sandım öyle yazmıştın devamı gelmedi mi

Hangi saatlerde yapıyorsun bence öğlen daha doğru sonuç veriyor bu testler saat iki gibi bide akşam 6 gibi?Bide hep aynı saatte yapıyorsun değilmi?
En son perşembe günü yaptım cuma doktor 15 ml deyince bıraktım testi nede olsa daha var diyip yapmadım. Bugün akşam 7 de akıntım oldu test yapayım dedim silikti az önce yine yaptm oda silik

En son perşembe günü yaptım cuma doktor 15 ml deyince bıraktım testi nede olsa daha var diyip yapmadım. Bugün akşam 7 de akıntım oldu test yapayım dedim silikti az önce yine yaptm oda silik
bunu en fazla 18 olmuştur yarın dikkat et bence

Kızzz nolduu hayırmı nasıl olacak o? benden daha streslisi var mı diyordum sen beni geçtin. Bi dur sakin ol iyiyi çağır vardır daha zamanın bu ay hepimizin tutacak inşaAllah moralini bozma canım
bunu en fazla 18 olmuştur yarın dikkat et bence
Mutlaka gorurdun catlama olmamıştır. Sen kacirmazsin..herseye dikkat ediyosun
Öylemi dersiniz kızlar. Çok saolun inşallah yanlış yapmışımdır testleri bakalım yarın olmazsa pazartesi gidecem zaten doktora. Şubata kalmasa iyi gerçi kalsada ben şubatı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…