- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.541
Yaaaa öyleeHellallll
sabah tekrar yap bakalım kacmaz ya sanmiyorumGayet olması gerektiği gibi
Oyyyy ben de bitirebilirim bu gidişleHemde nasıl ben 6 7 gebelik testi bitirdim stresten
Ben oldun sandım öyle yazmıştın devamı gelmedi miE hiç sökmedimi şimdi ben bugünü adetten saymalımıyım sabah afedersin çok az pembe leke sancı oldu sonra tertemiz hiçbirşey yok test yaptım hamile değilim normalde ptesi adet olacaktım beklim yarın öbürgün bakim nolacak
Bende sabaha yapayım dedim bakayım ne olacak olmasa hastaneye giderimsabah tekrar yap bakalım kacmaz ya sanmiyorum
hiç stres yapma canım, çatlamamısır merak etmeBende sabaha yapayım dedim bakayım ne olacak olmasa hastaneye giderim
Hangi saatlerde yapıyorsun bence öğlen daha doğru sonuç veriyor bu testler saat iki gibi bide akşam 6 gibi?Bide hep aynı saatte yapıyorsun değilmi?Testim koyulaşmadan silinmeye başladı
Regl oldun bitti sanıyorum ya benSöküldü 2 hafta sonra ama
1 kutu yeter cnm gün aşırı kullan karbonatli şu da iciyorsan..icmiyorsan hergun bi tablet ✌Bnde aldim deneme subbatta bnm bi jutu yetrmi cnm
Ya çatlamadan söndüysehiç stres yapma canım, çatlamamısır merak etme
Yok geçen ay öyle oldu dedim ben şimdi deilRegl oldun bitti sanıyorum ya benkaranfil iç sökülür ..gebelik olabilir mi ki
Gelmedi bacım sabah sancıyla uyandım çok hafif pembe bi leke o kadar şimdi ne sancı ne leke hiçbişey yok gebelik testi aldım negatif çıktı hiçbişey anlamadım vallaBen oldun sandım öyle yazmıştın devamı gelmedi mi
En son perşembe günü yaptım cuma doktor 15 ml deyince bıraktım testi nede olsa daha var diyip yapmadım. Bugün akşam 7 de akıntım oldu test yapayım dedim silikti az önce yine yaptm oda silikHangi saatlerde yapıyorsun bence öğlen daha doğru sonuç veriyor bu testler saat iki gibi bide akşam 6 gibi?Bide hep aynı saatte yapıyorsun değilmi?
yok canısı o kadar büyümezdi ki bence catlamıycak olsa, stres yapma nolurYa çatlamadan söndüyse
Mutlaka gorurdun catlama olmamıştır. Sen kacirmazsin..herseye dikkat ediyosunYok geçen ay öyle oldu dedim ben şimdi deil
bunu en fazla 18 olmuştur yarın dikkat et benceEn son perşembe günü yaptım cuma doktor 15 ml deyince bıraktım testi nede olsa daha var diyip yapmadım. Bugün akşam 7 de akıntım oldu test yapayım dedim silikti az önce yine yaptm oda silik
Kızzz nolduu hayırmı nasıl olacak o?Ya çatlamadan söndüyse
Kızzz nolduu hayırmı nasıl olacak o?benden daha streslisi var mı diyordum sen beni geçtin. Bi dur sakin ol iyiyi çağır vardır daha zamanın bu ay hepimizin tutacak inşaAllah moralini bozma canım
bunu en fazla 18 olmuştur yarın dikkat et bence
Öylemi dersiniz kızlar. Çok saolun inşallah yanlış yapmışımdır testleri bakalım yarın olmazsa pazartesi gidecem zaten doktora. Şubata kalmasa iyi gerçi kalsada ben şubatı seviyorumMutlaka gorurdun catlama olmamıştır. Sen kacirmazsin..herseye dikkat ediyosun
Hımm bilmiyorum ki ama yaptım negatif çıktı.. p. tesiyi bekliycem olmam gereken gün p.tesiydi olmadıysam ona göre bakacam artıkRegl oldun bitti sanıyorum ya benkaranfil iç sökülür ..gebelik olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?