Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öylemi dersiniz kızlar. Çok saolun inşallah yanlış yapmışımdır testleri bakalım yarın olmazsa pazartesi gidecem zaten doktora. Şubata kalmasa iyi gerçi kalsada ben şubatı seviyorum
kalmicak cnm gorursun

Hımm bilmiyorum ki ama yaptım negatif çıktı.. p. tesiyi bekliycem olmam gereken gün p.tesiydi olmadıysam ona göre bakacam artık
Vallaha aynı ben benşmde salı beklenen adetimdi 3 gün öncesinden leke geldi hah dedim akşama kadar normal başlar adetim. Geliş o geliş bi daha görmedim bişi 1 hafta sonra kahve rengi lekelemeyin başlsdı ondan 1 hafta sonrada nlrmal adet oldum. Çok saçmaydı

Benimki de ayrı bi saçmalık gibi görünüyorÇok stresliyiz bacım bir ayda bütün dengem şaştı stresten Pazartesi bencede git doktora inş ama yarın da iyi kontrol et inşaAllah tutacak bu ay

Vücudumuz beslenme şeklini değişti anlamıyoruz ama diyetten dolayı farklılık var birde hava..ee strs de malum en babasindan bolca var tüm bunlardan dolayı böyle aksaklık düzensizlik olmuş olabilir..

Vücudumuz beslenme şeklini değişti anlamıyoruz ama diyetten dolayı farklılık var birde hava..ee strs de malum en babasindan bolca var tüm bunlardan dolayı böyle aksaklık düzensizlik olmuş olabilir..
Olabilir deil kesinn stres zaten
ayy hadi bakalım, iğne sıkıntılı ya perişan etti beni
Bu ay olmazsa düşünebilirm neden olmasn dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…