- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.561
Amin canım benim sagolasin , catliyor galiba çok sancım varSuan odagimiz catlama ignesi yapn arkadasta rabbim yardimcn olsun lutfen bizi haberdar et cnm
kalmicak cnm gorursunÖylemi dersiniz kızlar. Çok saolun inşallah yanlış yapmışımdır testleri bakalım yarın olmazsa pazartesi gidecem zaten doktora. Şubata kalmasa iyi gerçi kalsada ben şubatı seviyorum
Sevsen de kalmayacak gibi cnm..ocakta bu iş olacakÖylemi dersiniz kızlar. Çok saolun inşallah yanlış yapmışımdır testleri bakalım yarın olmazsa pazartesi gidecem zaten doktora. Şubata kalmasa iyi gerçi kalsada ben şubatı seviyorum
Vallaha aynı ben benşmde salı beklenen adetimdi 3 gün öncesinden leke geldi hah dedim akşama kadar normal başlar adetim. Geliş o geliş bi daha görmedim bişi 1 hafta sonra kahve rengi lekelemeyin başlsdı ondan 1 hafta sonrada nlrmal adet oldum. Çok saçmaydıHımm bilmiyorum ki ama yaptım negatif çıktı.. p. tesiyi bekliycem olmam gereken gün p.tesiydi olmadıysam ona göre bakacam artık
Olırsa sevinirim ama bi korku bastı vallaSevsen de kalmayacak gibi cnm..ocakta bu iş olacakmoralini yüksek tuttt
Civciv çıkacak hadi gayretAmin canım benim sagolasin , catliyor galiba çok sancım var
Benimki de ayrı bi saçmalık gibi görünüyorVallaha aynı ben benşmde salı beklenen adetimdi 3 gün öncesinden leke geldi hah dedim akşama kadar normal başlar adetim. Geliş o geliş bi daha görmedim bişi 1 hafta sonra kahve rengi lekelemeyin başlsdı ondan 1 hafta sonrada nlrmal adet oldum. Çok saçmaydı
Vücudumuz beslenme şeklini değişti anlamıyoruz ama diyetten dolayı farklılık var birde hava..ee strs de malum en babasindan bolca varVallaha aynı ben benşmde salı beklenen adetimdi 3 gün öncesinden leke geldi hah dedim akşama kadar normal başlar adetim. Geliş o geliş bi daha görmedim bişi 1 hafta sonra kahve rengi lekelemeyin başlsdı ondan 1 hafta sonrada nlrmal adet oldum. Çok saçmaydı
Civciv çıkacak hadi gayretbende mi iğne yapsam ne
Valla iğne benim de aklıma gelmiyor değil daha garanti sanki ucundan kıyısından yumurtlamaya yakın oluyor gene sanki testlerde tam yumurtlama saatimi yazıyorCivciv çıkacak hadi gayretbende mi iğne yapsam ne
Olabilir deil kesinn stres zatenVücudumuz beslenme şeklini değişti anlamıyoruz ama diyetten dolayı farklılık var birde hava..ee strs de malum en babasindan bolca vartüm bunlardan dolayı böyle aksaklık düzensizlik olmuş olabilir..
Bu ay olmazsa düşünebilirmayy hadi bakalım, iğne sıkıntılı ya perişan etti beni
Deil mi yaniValla iğne benim de aklıma gelmiyor değil daha garanti sanki ucundan kıyısından yumurtlamaya yakın oluyor gene sanki testlerde tam yumurtlama saatimi yazıyor
tabi düşün cnm, tutacak mi bakalimOlabilir deil kesinn stres zaten
Bu ay olmazsa dğşğnebilşrşnnedeniyle olmasn dimi
BencedeDeil mi yanibşraz araştırmak gerek ama mantıklı yani bence
Bak cnm bak valla iğne ile oğlu olan az deil maşallahBencedeSabaha kadar okuyacam iğne ile ilgili tüm detayları
Tutar inşallah nie tutmasın.tabi düşün cnm, tutacak mi bakalim
insallah cnmTutar inşallah nie tutmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?