- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.741
Benimde öyle oldu yaYani tam koyulasmadi . Açıktan kıyıya doğru gidiyordu en son yaptığım önceki günden silik çıktı.resmini eklemiştim.
Insallah cnmHadi hayırlısı sürprizlerle bi oglusun olsun ins
Not da al cnm durumlarını varsa akintini miktarını regl için de o ay ne kadar oldun miktar zaman vs.. ovi testinin de kaçıncı gün yaptığını hangisinde olursa pik gördüğünü hepsini ve sonraki ay la karşılaşır çok net olmasa da tabi dr a gitmek kadar yine de bilirsin artık nasıl olduğunu düzeni nın.. ✌hayırlısıyla boşa çıkmasa çabalarımız off ki offffEvet ya sanki diğer aya bıraksam iyi olacak denemeyi
Tamam canımNot da al cnm durumlarını varsa akintini miktarını regl için de o ay ne kadar oldun miktar zaman vs.. ovi testinin de kaçıncı gün yaptığını hangisinde olursa pik gördüğünü hepsini ve sonraki ay la karşılaşır çok net olmasa da tabi dr a gitmek kadar yine de bilirsin artık nasıl olduğunu düzeni nın.. ✌hayırlısıyla boşa çıkmasa çabalarımız off ki offff
Normalde hamile kalma gibi bi niyet varsa baslanmali :)KıZlar folik. Asit kullanan varmı oglumu denemeden önce kullanıyordum ben
Cnm yasini bilemem ama ayetel kur si okudum tabi okumam miKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever E Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Yarın okuyabilirimKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever E Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
İçinden ne kadar geçiyorsa cnm çok saol Allah razı olsunCnm yasini bilemem ama ayetel kur si okudum tabi okumam mikaç tane okuyayim
Okurum tabiki firsatbuldukca okuyorum zaten benKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever E Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Çok saol cnm benimOkurum tabiki firsatbuldukca okuyorum zaten ben
Canim ben bilmiyorum ama kizim yarin okuldan gelince okur. Ismini bana ozelden yaz, ismine dua ettireyimKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever E Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Tmm cnm atıyorum Allah rası olsım çok saolCanim ben bilmiyorum ama kizim yarin okuldan gelince okur. Ismini bana ozelden yaz, ismine dua ettireyim
Kuzum ben adetliyim yoksa cok isterdimKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever E Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Canın sağolsun cnmKuzum ben adetliyim yoksa cok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?