- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.781
Sende de canım 7 aydır adet olmadm kocamıda bedelli askere gönderdim boşum okurumSeviyorum sizleriçok saol cnm Allah razı olsun
Maşallah hiç mi olmadın adetSende de canım 7 aydır adet olmadm kocamıda bedelli askere gönderdim boşum okurum
AmaninnnYalnız kızlar kendimi ıslak hissediyorım ve kasığımda ara ara batmalar oluyor
Çok saol cnmmmAmaninnndur diim yarından sonra yoksa derdi dr dimi ay ne dicegimi bilemedim bu arada cnm 21 tane okudum sana kolaylıkla sağlıkla olsun bitsin inşallah diye
Hımmm o zaman sen doktoruna git kesin yarın alttan baksın inşaAllah canım15 ml diyen özelde alttan baktı bugün gittiğim devletti karından baktı 12 ml dedi
Evet öyle yapacam yumurtlama kaçmamış olsa iyiHımmm o zaman sen doktoruna git kesin yarın alttan baksın inşaAllah canım
insallah canim o günleri görürüz dimiBide bakarsın beraber öğrenirizbende yarın öbürgün deneme yaparsam gebelik testini de beraber atarız buraya
günü gününe bi kaç test yapıp vücudunu anlamak gerekiyor canım, doktora gidene kadar bende vücudumu tanıdığımı düşünüyordum ama nerdeeeHakikaten karisikmis bu konu
Bende kullandim, hatta deneme yapacağım hafta klomenle birlikte günde 4 kez ictimKıZlar folik. Asit kullanan varmı oglumu denemeden önce kullanıyordum ben
keşke keşke olsa canım hepimizin yaaBana yine geldilerıi değilim ya kendime telkin den bile bunaldim okadar yani..heran vazgecebilirim sonra eşim bi silkeliyor beni deneriz cnm dedi en son olursa olur olmazsa daha ölüp de candan mi olucaz dedi cok şükür iki tane elmasim var içimi aydınlatan ..ya hiç olmayanlar napsin diyorum herkes için dua ediyorum kalbinden ne geçiyorsa herkesin oluverse
Canim karbinatli suyu vajinan surdun muhepimiz için hayırlısı olsun inşallahnasibimiz de varsa olur
bu gece mutlaka okurum canimKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem. @3 cicek annesi @Blue0Pink M Matthillda @mimiraculum L Laladunya @Gecegozlum6068Aytanesii @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Allah razı olsun canimAdetliyim canım yarın birgün temizleneyim okuyacağım iki kız bir anne onada okuyacağım sırası gelene okuyacağım insallah
Canım 8 buçuk ta gittim çstlamamıştı. 10 da ilişki oldu sonra yanlış hatirlamiyorsam 12 1 gibi falan oldu ağrı. Gece 2 buçuk gibi tekrar gittim acile catlamisti
ben annemlere bıraktım canimKızlar ya deneme yapacağınız saatte çocuklardan dolayı nasıl müsait oluyosunuz? Şuan benim aklıma takılan şey de bu. O saat gelir de çocuğu uyutamazssam, saat kaçar diye. Bi takdiğiniz varmı
Evet cnm vajinal dus yaptim birazCanim karbinatli suyu vajinan surdun mu
Hiççç olmadımMaşallah hiç mi olmadın adet
Yok canım kaçmamıştır inşaAllah ya zannetmiyorum bu arada Yasin okurdum da canım 2 gündür lekelenmem var adetmiyim başka bişey mi anlamadım her ay olurdum kahve lekelenme görüyorum başka bişey yok çıldıracamEvet öyle yapacam yumurtlama kaçmamış olsa iyi
Yumurta kaç mm şeyken vuruluyor iğne?Canım 8 buçuk ta gittim çstlamamıştı. 10 da ilişki oldu sonra yanlış hatirlamiyorsam 12 1 gibi falan oldu ağrı. Gece 2 buçuk gibi tekrar gittim acile catlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?