Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amaninnn dur diim yarından sonra yoksa derdi dr dimi ay ne dicegimi bilemedim bu arada cnm 21 tane okudum sana kolaylıkla sağlıkla olsun bitsin inşallah diye
Çok saol cnmmm valla bilmiyorum eşim gel şimdi yapalım diyor Hee dedim demesi kolay allahtan uyudu da kurtuldum benşm stresten saçım beyazlayacak adamın umrumda deil

keşke keşke olsa canım hepimizin yaa

Kızlar ya deneme yapacağınız saatte çocuklardan dolayı nasıl müsait oluyosunuz? Şuan benim aklıma takılan şey de bu . O saat gelir de çocuğu uyutamazssam, saat kaçar diye. Bi takdiğiniz varmı
ben annemlere bıraktım canim

Evet öyle yapacam yumurtlama kaçmamış olsa iyi
Yok canım kaçmamıştır inşaAllah ya zannetmiyorum bu arada Yasin okurdum da canım 2 gündür lekelenmem var adetmiyim başka bişey mi anlamadım her ay olurdum kahve lekelenme görüyorum başka bişey yok çıldıracambasıcağı o şaşırdım Bide çok hafif idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba acaba ondan mı lekelenme??ayy kızz bu ne adet bekleyen olmuyor hamile kalmak isteyen olmuyor testler silik çıkıyor Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…