- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.921
Etmez miyim canim Hemde çok ediyorum Sen rahat ol stres yapma oğlun olacağına içten inanarak dua et Rabbim heomizin dualarını kabul etsin inşallahAllah razı olsun canım benim sen hamilesin daha çok duaet lütfen
Bu şekilde de hamile kalan cokmus ama işte internette görünce tedirgin oluyorum acaba bu yüzden mi olmuyor diyeDerin ilişki olsun pozisyon çokda önemli deil bence
Derin ilişki cnm nasıl rahat san sonrasında da kalkma yat yıkanma hemen bekle..insallah gönlüne göre olur cnmTakip yapıyorum canım doktora gittik ikimizde de r sorun yok çok şükür tek kafama takılan ilişki pozisyonu iste
Allah hepinizden razı olsun ilginiz duygulandıroyor beni iyiki varsınızEtmez miyim canim Hemde çok ediyorum Sen rahat ol stres yapma oğlun olacağına içten inanarak dua et Rabbim heomizin dualarını kabul etsin inşallah
Yok canım ya sanmıyorım derin olsun stres olmasın yeterBu şekilde de hamile kalan cokmus ama işte internette görünce tedirgin oluyorum acaba bu yüzden mi olmuyor diye
Kalkmıyorum en az yarım saat yatıyorum duşa da 3 saat sonda falan giriyorum canım ama iştw ilişkide üstte oluyorumDerin ilişki cnm nasıl rahat san sonrasında da kalkma yat yıkanma hemen bekle..insallah gönlüne göre olur cnm
Şnsallah canım ya insallah olur hayırlısıylaYok canım ya sanmıyorım derin olsun stres olmasın yeter
Yok üstte olma canm altta olursan daha iyi olurKalkmıyorum en az yarım saat yatıyorum duşa da 3 saat sonda falan giriyorum canım ama iştw ilişkide üstte oluyorum
hiç bakmadım canım , kendimi inandırır yalancı belirtiler yaşamak istemiyorumHepsini söyledik dimi cnm unuttugumz bisey yokbu ara seninle başladı hep heyecan hadi hayırlısı hepimiz için.. sen sonrasında var mı yapmak gereken vs hiç baktinmi
Cnm güzel degerlendirmissin takibin gayet iyi inşallah tutmuştur ancak daha çok erken bence akintidan anlamak için.. tabi net bilemiyorum ..cinsiyet için de öncesinde de yaptığın için kız da olabilir o gün yaptıklarından tutarsa erkek ihtimali de var tabiki ..Bunlar değerlendirebilmişim günler eğer gebelik var ise sizce cinsiyet ben olur böle deneyip tutturan var mı ?
kesinlikle dene bugün biraz zorlanabilirsin ama olsun 3 5 dakika dayanabilirsn bence, Allah nasip etsin insallahOnu beceremem diye denemedim hiç ama bugün de yumurtamın catladıgı gun ovulasyona göre öyle deniyim olmazsa
İşte eşim o şekilde sıkıntı yaşıyor olmuyor o yüzden öyleYok üstte olma canm altta olursan daha iyi olur
arkandayız canisi rahat olKızlar ben gidiyorum Kuran okumaya akşam kalkmadan deneme olacak gibi dua edin yalvarıyorum
Denemelisin bence bugün..✌yapabilirsin nette detaylı anlatımı bile var cnm rahat olOnu beceremem diye denemedim hiç ama bugün de yumurtamın catladıgı gun ovulasyona göre öyle deniyim olmazsa
erkek olabilir gibi cnmBunlar değerlendirebilmişim günler eğer gebelik var ise sizce cinsiyet ben olur böle deneyip tutturan var mı ?
İnsallajçhhh olurDenemelisin bence bugün..✌yapabilirsin nette detaylı anlatımı bile var cnm rahat ol
Kiz okurum tabi niye okumuyayim ki dunden beridir hic girmedim yazdiklarinizi geni okuyirum ezan okundu burda birazdan abdest alip namadan sonra sana bi yasin okuycam cnm.allah rast getirsin hakkinda hayirlisi olsun insallahTmm canlar saolun ben biraz kuran okuyayım@Prensesim2016 aşkolsun bu arada aylardır bu günü bekliyordun sözde
Saol cnm yalnız bırakmazsın bilştoeıöKiz okurum tabi niye okumuyayim ki dunden beridir hic girmedim yazdiklarinizi geni okuyirum ezan okundu burda birazdan abdest alip namadan sonra sana bi yasin okuycam cnm.allah rast getirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah
hemende alinirmis hanfendiiiben bugunu kacirirmiyim saniyorsunnn iliski yasagim olmasaydi senknle beraber bende yapardim bu gece
Dualarimiz seninleSaol cnm yalnız bırakmazsın bilştoeıölütfen dua edin kızlar testim pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?