Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hepsini söyledik dimi cnm unuttugumz bisey yok bu ara seninle başladı hep heyecan hadi hayırlısı hepimiz için.. sen sonrasında var mı yapmak gereken vs hiç baktinmi
hiç bakmadım canım , kendimi inandırır yalancı belirtiler yaşamak istemiyorum hepsini söyledik canım, açılışı yaptım ben sırayla sizleri yollayacaz gerdeğe

Bunlar değerlendirebilmişim günler eğer gebelik var ise sizce cinsiyet ben olur böle deneyip tutturan var mı ?
Cnm güzel degerlendirmissin takibin gayet iyi inşallah tutmuştur ancak daha çok erken bence akintidan anlamak için.. tabi net bilemiyorum ..cinsiyet için de öncesinde de yaptığın için kız da olabilir o gün yaptıklarından tutarsa erkek ihtimali de var tabiki ..

Onu beceremem diye denemedim hiç ama bugün de yumurtamın catladıgı gun ovulasyona göre öyle deniyim olmazsa
kesinlikle dene bugün biraz zorlanabilirsin ama olsun 3 5 dakika dayanabilirsn bence, Allah nasip etsin insallah

Tmm canlar saolun ben biraz kuran okuyayım @Prensesim2016 aşkolsun bu arada aylardır bu günü bekliyordun sözde
Kiz okurum tabi niye okumuyayim ki dunden beridir hic girmedim yazdiklarinizi geni okuyirum ezan okundu burda birazdan abdest alip namadan sonra sana bi yasin okuycam cnm.allah rast getirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah

hemende alinirmis hanfendiiiben bugunu kacirirmiyim saniyorsunnn iliski yasagim olmasaydi senknle beraber bende yapardim bu gece

Saol cnm yalnız bırakmazsın bilştoeıö lütfen dua edin kızlar testim pik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…