- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.901
Hepsini söyledik dimi cnm unuttugumz bisey yokgit hadi namaz kıl dua et guzelce
Allah sanada nasip etsin inşallah olur cnm..tabiki etkisi var dogy style derin iliski yada ilişki sonrası bel altına konulan yükseklik etki ediyor ..Kızlar konunuzla alakası yok ama çocuğunuz anne olmuşsunuz maşallah ❤ Benim hiç bebeğim yok çok tecrübesizim deneme yapıyoruz ama ilişki pozisyonunun geve kalmakta etkisi var mı bayanın üstte olduğu pozisyonda gebe kalmak mümkün mü
bayan altta olduğu zaman ihtimal daha yüksek canım bi de şu doggy pozisyon var ya onda da daha yüksekKızlar konunuzla alakası yok ama çocuğunuz anne olmuşsunuz maşallah ❤ Benim hiç bebeğim yok çok tecrübesizim deneme yapıyoruz ama ilişki pozisyonunun geve kalmakta etkisi var mı bayanın üstte olduğu pozisyonda gebe kalmak mümkün mü
Sağda cnmAy hadi kolay gelsin!yumurta sağda mıymış solda mı, söyledimi
Yastık koyuyorum ilişki sonrasında bekliyorum hemen duşa girmiyorum ama eşim mistoner pozisyonunda bosalma sorunu yaşıyor o yüzden bu şekilde yapıyoruzAllah sanada nasip etsin inşallah olur cnm..tabiki etkisi var dogy style derin iliski yada ilişki sonrası bel altına konulan yükseklik etki ediyor ..
Tmm canlar saolun ben biraz kuran okuyayımHadi artık stres yapma tadını çıkar rahat ol niyetine odaklan cnm dualarimiz seninle..saga yatmayı unutma hemen kalkma..
Ediyorum canim aklimdasinDoktora gittim 18 ×22 ml olmuş. Bugün çstlar dedi bekliyorum işte cnm. Lütfen bol dua. Bugün ihtiyacım var size. Yalnız bırakmayın beni nolur
Onu beceremem diye denemedim hiç ama bugün de yumurtamın catladıgı gun ovulasyona göre öyle deniyim olmazsabayan altta olduğu zaman ihtimal daha yüksek canım bi de şu doggy pozisyon var ya onda da daha yüksek
Beraber yapacaz galiba. Rabbim nasip eder inşallahOnu beceremem diye denemedim hiç ama bugün de yumurtamın catladıgı gun ovulasyona göre öyle deniyim olmazsa
İnsallah canımBeraber yapacaz galiba. Rabbim nasip eder inşallah
Stres yapma cnm her ikinizde de başka bir sorun yoksa olur cnm bebeğiniz ovulasyon takip yapabilirsin.daha emin olur ilişki zamanların için..Yastık koyuyorum ilişki sonrasında bekliyorum hemen duşa girmiyorum ama eşim mistoner pozisyonunda bosalma sorunu yaşıyor o yüzden bu şekilde yapıyoruzdoggy de ben beceremedim bu yüzden olmaz diye çok korkuyorum doktor önemli değil diyor ama benim içim içimi yiyor
Rabbim emeklerini dualarını boşa çıkarmasın inşallah canım Gönlünce olsun herşey DualarimdasinKızlar ben gidiyorum Kuran okumaya akşam kalkmadan deneme olacak gibi dua edin yalvarıyorum
Allah razı olsun canım benim sen hamilesin daha çok duaet lütfenRabbim emeklerini dualarını boşa çıkarmasın inşallah canım Gönlünce olsun herşey Dualarimdasin
Takip yapıyorum canım doktora gittik ikimizde de r sorun yok çok şükür tek kafama takılan ilişki pozisyonu isteStres yapma cnm her ikinizde de başka bir sorun yoksa olur cnm bebeğiniz ovulasyon takip yapabilirsin.daha emin olur ilişki zamanların için..
Derin ilişki olsun pozisyon çokda önemli deil benceTakip yapıyorum canım doktora gittik ikimizde de r sorun yok çok şükür tek kafama takılan ilişki pozisyonu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?