Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar konunuzla alakası yok ama çocuğunuz anne olmuşsunuz maşallah Benim hiç bebeğim yok çok tecrübesizim deneme yapıyoruz ama ilişki pozisyonunun geve kalmakta etkisi var mı bayanın üstte olduğu pozisyonda gebe kalmak mümkün mü

Allah sanada nasip etsin inşallah olur cnm..tabiki etkisi var dogy style derin iliski yada ilişki sonrası bel altına konulan yükseklik etki ediyor ..

bayan altta olduğu zaman ihtimal daha yüksek canım bi de şu doggy pozisyon var ya onda da daha yüksek

Allah sanada nasip etsin inşallah olur cnm..tabiki etkisi var dogy style derin iliski yada ilişki sonrası bel altına konulan yükseklik etki ediyor ..
Yastık koyuyorum ilişki sonrasında bekliyorum hemen duşa girmiyorum ama eşim mistoner pozisyonunda bosalma sorunu yaşıyor o yüzden bu şekilde yapıyoruz doggy de ben beceremedim bu yüzden olmaz diye çok korkuyorum doktor önemli değil diyor ama benim içim içimi yiyor

Hadi artık stres yapma tadını çıkar rahat ol niyetine odaklan cnm dualarimiz seninle..saga yatmayı unutma hemen kalkma..
Tmm canlar saolun ben biraz kuran okuyayım @Prensesim2016 aşkolsun bu arada aylardır bu günü bekliyordun sözde

Bunlar değerlendirebilmişim günler eğer gebelik var ise sizce cinsiyet ben olur böle deneyip tutturan var mı ?

Eklentiler

• 65F88D13-362F-4257-86C2-A60E1848FF84.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 08AC58C4-12E7-4F9A-9BA6-0837A129C9AD.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 54
Stres yapma cnm her ikinizde de başka bir sorun yoksa olur cnm bebeğiniz ovulasyon takip yapabilirsin.daha emin olur ilişki zamanların için..

Stres yapma cnm her ikinizde de başka bir sorun yoksa olur cnm bebeğiniz ovulasyon takip yapabilirsin.daha emin olur ilişki zamanların için..
Takip yapıyorum canım doktora gittik ikimizde de r sorun yok çok şükür tek kafama takılan ilişki pozisyonu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…