Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şimdi ovulasyon testine ne zaman başlayayım. Nasıl olacak bir de kullanımı. İkisi de aynı koyulukta olunca mı ilişki olacak yoksa t kısmı açılınca mı. Hangi marka öneriyorsunuz.
Canın laboquick ve innovita markalar iyi. Hergün sabah uyanıp ilk idrarını yapıp su içmeden ben 11 de yapıyordum testi . Pike yakınsa 3 saate bir tekrarladım. Pik kısa sürüyorsa 3-4 saat bence pikken deneme olmalı ama uzun sürüyorsa silik oldığunda deneme olmalı .
Canım silinmeye başlamıştı denedim
Evet çatlamış yumurtan zamanlaman çok iyi canım bu ay test saatlerini ve ilişki saatini not al canın saat kaöta pik oldu saat kaçta çatladı diye. İnşallah tutunur paşan sana .

Amin insallah

Kızlar eslerimiz de süt ve süt ürünlerinden uzak duracak.mi ya. Ben esime yeme diyorum ama dinlemiyorhaftada 5 kg suttennyapilmis yoğurdu tüketen biz tutamiyoz kendimizi. Alismisinz bir kere. Dün bir iki kaşık yedim dayanamadım

Canim sen adet bitimi test yapmaya basla
Sabah erken kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su ic
3 saat sonra test yapicaksin
Test yapmaya baslayinca atarsin buraya yardimci oluruz insAllah
Teşekkürler canım tamam. Peki test sonrasında bebeği değerlendirebilir miyim yoksa ondan sonraki aya mı bırakmalıyım

Korkma canım benim eşim her gün yoğurt yerdi ama süt hiç içmezdi sorun yok yani önemli olan sen o zaten alkali

Korkma canım benim eşim her gün yoğurt yerdi ama süt hiç içmezdi sorun yok yani önemli olan sen o zaten alkali
Benim.esimde yoğurt sever ama süt hiç içmez inş benimde oğlum tutmustr canlarım ya Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…