- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.261
Bu yöntemle mi oldu sakıncası yoksaHamileyim canim ben
Evet ovulasyon testiyle canim 9. HaftamdayimBu yöntemle mi oldu sakıncası yoksa
İnşalalh canımın içi çok iyi birisin rabbim hepinize bu duyguyu tattırsınAllah soyletti heralde oğlan diye❤
Hakkında hayırlısı olsun inşanlah bir oğlun olur rabbim kimsenin elini boş çıkarmasın.Evet ovulasyon testiyle canim 9. Haftamdayim
Amin canim insAllahHakkında hayırlısı olsun inşanlah bir oğlun olur rabbim kimsenin elini boş çıkarmasın.
Insallah kuzum Allah razi olsun ❤ Dualarinizda hamileler olarak bana ve diger arkadaslara da yer verin olur muİnşalalh canımın içi çok iyi birisin rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın ♥
Canın laboquick ve innovita markalar iyi. Hergün sabah uyanıp ilk idrarını yapıp su içmeden ben 11 de yapıyordum testi . Pike yakınsa 3 saate bir tekrarladım. Pik kısa sürüyorsa 3-4 saat bence pikken deneme olmalı ama uzun sürüyorsa silik oldığunda deneme olmalı .Şimdi ovulasyon testine ne zaman başlayayım. Nasıl olacak bir de kullanımı. İkisi de aynı koyulukta olunca mı ilişki olacak yoksa t kısmı açılınca mı. Hangi marka öneriyorsunuz.
Evet çatlamış yumurtan zamanlaman çok iyi canım bu ay test saatlerini ve ilişki saatini not al canın saat kaöta pik oldu saat kaçta çatladı diye. İnşallah tutunur paşan sana .Canım silinmeye başlamıştı denedim
Amin insallahCanın laboquick ve innovita markalar iyi. Hergün sabah uyanıp ilk idrarını yapıp su içmeden ben 11 de yapıyordum testi . Pike yakınsa 3 saate bir tekrarladım. Pik kısa sürüyorsa 3-4 saat bence pikken deneme olmalı ama uzun sürüyorsa silik oldığunda deneme olmalı .
Evet çatlamış yumurtan zamanlaman çok iyi canım bu ay test saatlerini ve ilişki saatini not al canın saat kaöta pik oldu saat kaçta çatladı diye. İnşallah tutunur paşan sana .
Cok iyi canimArkadaşlar deneme sonrası ilk testim bayağı silindi
Zamanlaman güzel olmuş. Gönlüne göre versin rabbim inşallahArkadaşlar deneme sonrası ilk testim bayağı silindi
Teşekkürler canım tamam. Peki test sonrasında bebeği değerlendirebilir miyim yoksa ondan sonraki aya mı bırakmalıyımCanim sen adet bitimi test yapmaya basla
Sabah erken kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su ic
3 saat sonra test yapicaksin
Test yapmaya baslayinca atarsin buraya yardimci oluruz insAllah
Eger zamani cok guzel yakalarsak denersin.Teşekkürler canım tamam. Peki test sonrasında bebeği değerlendirebilir miyim yoksa ondan sonraki aya mı bırakmalıyım
Zamanlaman süper canım inşallah tutunur bebeğinArkadaşlar deneme sonrası ilk testim bayağı silindi
Inşallah canimZamanlaman süper canım inşallah tutunur bebeğin
Kızlar eslerimiz de süt ve süt ürünlerinden uzak duracak.mi ya. Ben esime yeme diyorum ama dinlemiyorhaftada 5 kg suttennyapilmis yoğurdu tüketen biz tutamiyoz kendimizi. Alismisinz bir kere. Dün bir iki kaşık yedim dayanamadım
Benim.esimde yoğurt sever ama süt hiç içmez inş benimde oğlum tutmustr canlarım ya Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahKorkma canım benim eşim her gün yoğurt yerdi ama süt hiç içmezdi sorun yok yani önemli olan sen o zaten alkali
Zamanlaman çok iyi canım diğer arkadaşlarında dediği gibi.Arkadaşlar deneme sonrası ilk testim bayağı silindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?