Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 cicek annesi nasılsın canım nerelerdesin sana yazmıştım daha önceden cvp gelmedi girmedin heralde diye düşündüm
Sonunda açıkladın ha:)
Gormedim canim mesajini
Ozel konusmalarimin cogu kaybolmus ne olmussa anlamadim
Keske watsaptan yazsaydin
Saklanicak bisey degilde canim
Tam emin olmak istedim diyelim

Kızlar nasılsınız? Rabbim hepinizin gönlüne göre versin tabi benimde:) amin uzun zamandır yazmadım buraya
Her ay adet görünce buralara bile girmek istemiyorum artık çok üzülüyorum kürtajın üstünden 13 ay geçti hamile kalamıyorum her ay pikleri görüyorum o kadar değerlendiriyorum ama ne var anlayamadım bi türlü....nasip elbet Allah Ol deyince olacak ama ne bileyim millet ovulasyon testiyle ilk aydan hamile kalıyor benim kadar testlerle bu kadar zaman uğraşan varmı bilmiyorum
Test almıyım diyorum ama adetlerim çok düzenli olmadığından yapmak zorunda hissediyorum kendimi

Gormedim canim mesajini
Ozel konusmalarimin cogu kaybolmus ne olmussa anlamadim
Keske watsaptan yazsaydin
Saklanicak bisey degilde canim
Tam emin olmak istedim diyelim

Burdan değil zaten whatsaptan yazmıştım:)
İyi yapmışsın bende zaten emin olmadan yazamam artık bundan sonra
Herşey yolundadır inşallah

TEsekkür ederim canım şükür iyiyim sen nasılsın evet tanıyorum cogunuzu
Son zamanlar sessiz takipçiyim :))

Hamile kalabilsem daha iyi olucam canım
Her halimize şükür....
Seninle geçen sene yazışmamızın ertesi ayında hamile kalmıştım ama malesef 10 haftalıkken kürtaj oldum 13 ay geçti

Sogan kuru yapabilirsiniz.iyi gelen cok olmus

Sogan kuru yapabilirsiniz.iyi gelen cok olmus

Evet duydum ama bi problemim yokken ters etki yapabilir diye yapmaktan çekindim
Hsg çektirdim tüpler açık yumurtalıklarım temiz adetlerim 30-35 gün arası , eşimde baktırdı tahlili normal
2-3 ay c life macun kullandım
Son 3 aydır doktorun verdiği yumurta kalitesini arttıran bir takviye kullandım
Yumurta takibi çatlatma iğnesi de vuruldum o aydada olmadı
Kafana mı takıyosun diyeceksiniz
Kürtajdan sonra 6 ay takmadım zaten ama olmadıkça artık düşündürüyor insanı
Takdir Allah'ın

Burdan değil zaten whatsaptan yazmıştım:)
İyi yapmışsın bende zaten emin olmadan yazamam artık bundan sonra
Herşey yolundadır inşallah
Gormedim valla canim
Bulantilarimin cok oldugu zamana denk geldiyse demek kizlarin elindeydi o ara tel
InsAllah en kisa surede Rabbim sana da nasip etsin insAllah
Bulantilarim bazen cok yogun bazen daha rahat bi sekilde ilerliyorum
Gecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum

Amin canım sorun değil.... Geçecek 3 aydan sonra rahatlarsın inşallah
Keşke bendede olsa o bulantıları bile arar oldum artık o raddeye geldim
Yeterki oğlumun sağlıklı bi kardeşi olsun
Ablamın kızını her görüşünde bebek bebek ayy kardeş diye nasıl seviyor o an içim gidiyo ama Rabbim Ol demedikçe elimden bişey gelmiyo bu çabalarım bile boş

Rabbim ol der insAllah
Bende 13. Ayda hamile kaldim biliyorsun soylemistim sana
Umudunu kaybetme, Rabbim istedikten sonra olmicak sey yok
Bi bakmissin benim gibi hic ummadigin bi ay hamile kalmissin
Rabbim gonlune gore versin

Rabbim ol der insAllah
Bende 13. Ayda hamile kaldim biliyorsun soylemistim sana
Umudunu kaybetme, Rabbim istedikten sonra olmicak sey yok
Bi bakmissin benim gibi hic ummadigin bi ay hamile kalmissin
Rabbim gonlune gore versin

Amin Allah razı olsun canım ❤
Ama seninkiler 3 tane en azından kardeşleri var benimkinin bi tane kardeşi olsaydı takmazdım böyle
Allah'a sığındım O herşeyin en doğrusunu bilir

İnşallah allah sana en kısa zamanda nasip eder canım . Canım eğer kullanmıyorsan nacizane takviye öneririm sana banada doktorum verdi yumurta kalitesini artırıyormuş . Omega 3 , d vit , çinko ve b 12 vitamini kullanıyorum koenzim q10 ve arı sütü bal polen da çok iyi gekşyırmuş ama başlamadım ona henüz birse folik asit kullanıyorum. Erkeklerede özellikle keçiboynuzu özü , e vitamini çinko selenyum çok iyi geliyor sperm sayısını ve kalitesini olumlu etkileri var. Clife içeriğini bilmiyorum ama macungane diye bir site var ballı bitkisel karışımları var. Eğer bu ay gebelik etki edemezsem almayı planlıyorum. Ve mümkünse beslenmende şekeri ve karbonhidratı yani ekmek ve tahıl grubunu çıkarmanı öneririm . Çünkü yumurta kalitesini olumsuz etkikiyor. Akdeniz tarzı beslenmeni tavsiye ederim . Bol sebze ve meyveden zengin kuruyemiş kuru ballagil olsun mutlaka .

Amin canım teşekkür ederim güzel bilgilerin için doktor bana yumurta kalitesini arttıran bi takviye vermişti 3 ay kullan dedi kullandım
Omega 3+ koenzim-Q10 içeriyordu daha almıyorum onu artık 3 ay dedi öyle yaptım
Eşimin tahlil sonuçları normal ama tabi kaliteyi bilemeyiz ben kendime bide dediğin gibi c life sipariş etmiştim onu da kullandım 2,5 ay... Onun dışında hergün badem yumurta ve havuç yemeye özen gösteriyorum bazende muz. Eşimde hergün havuç ve kabak çekirdeği yiyor arada muz keçiboynuzu özü de içiyor
Bunları yediği için ekstra takviye almadık ona.
Eşimle ikimizin d vitaminimiz biraz düşüktü damla kullandık bi müddet sonra ampul aldım o daha etkili diye eşime 3 tüp içirdim, kendimde 2 tüp içtim. Yinede alacağın takviyelerin isimlerini öğrenmek isterim
Benim ablam hamile kaldığında d vitamini 8 çıkmıştı ona rağmen hamile kaldı
Nasip ekmek fazla tüketmiyorum hatta eve nadiren alırız sadece bazen poğaça falan yaparım bide çayın yanında bisküvi browni gibi şeyler yiyorum ne kadar etki eder bilmiyorum artık

Hamile kalabilsem daha iyi olucam canım
Her halimize şükür....
Seninle geçen sene yazışmamızın ertesi ayında hamile kalmıştım ama malesef 10 haftalıkken kürtaj oldum 13 ay geçti
Herseyde vardır hayır vakti zamanı gelmemiştir canım önce sağlık olsun olur neden olmasın sabır Denemelere devam

Bu arada eşimin b12'si 144 çıkmıştı benimkide 195
Bemiks veriyodum ona 1 ay kadar içti ben vermesem içtiği yok ama işe güce dalıp bazen bende unutuyodum
Tahlili Kasım 2019'da yaptırmıştı
Acaba ileri hareketlilik düşük mü sizce kızlar?
Doktor normal demişti ama üstteki kısma mı yoksa alttaki toplam yazan yere mi bakmalıyız? Tabloda görünmüyo hacim 6.2 çıkmış , ph 8.0 çıkmış bunun referansı 7.2
yüksek olması sorun mu acaba bileniniz var mı?

Canım sperm tahlilinden hiç anlamıyorum ama b 12 düzeyiniz eşinin de seninde çok düşük mutlaka takviye kullanmanıxı öneririm. Bemiksfen se günlük alınan b 12 vit daha etkili bilgin olsun . Normalde b 12 yetişkinlerde 800 olmaso gerekiyor. Benim 300 dü dr takviye verdi şimdi 800 lerde.

Ciddimisin şok oldum ama bize doktor hiç öyle bişey demedi referans arasındaydı bizim değerler referansda maksimum 500 yazıyordu
Doktor hap vermişti sadece eşim için ama bana bişey söylemedi
Peki ne kullansak hemen yükseltir iğne duymuştum ama malum hastanelere gidemiyoruz hap yok mu daha etkili bişey? Kötü oldum şimdi 1 senedir bu yüzden mi tutmuyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…