- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.301
Gormedim canim mesajini3 cicek annesi nasılsın canım nerelerdesin sana yazmıştım daha önceden cvp gelmedi girmedin heralde diye düşündüm
Sonunda açıkladın ha:)
Gormedim canim mesajini
Ozel konusmalarimin cogu kaybolmus ne olmussa anlamadim
Keske watsaptan yazsaydin
Saklanicak bisey degilde canim
Tam emin olmak istedim diyelim
TEsekkür ederim canım şükür iyiyim sen nasılsın evet tanıyorum cogunuzuSlm canım nasılsın? seninle geçen sene kız isteyen anneler grubunda yazışıyoduk şubat ayında
TEsekkür ederim canım şükür iyiyim sen nasılsın evet tanıyorum cogunuzu
Son zamanlar sessiz takipçiyim :))
Sogan kuru yapabilirsiniz.iyi gelen cok olmusKızlar nasılsınız? Rabbim hepinizin gönlüne göre versin tabi benimde:) aminuzun zamandır yazmadım buraya
Her ay adet görünce buralara bile girmek istemiyorum artık çok üzülüyorum kürtajın üstünden 13 ay geçti hamile kalamıyorumher ay pikleri görüyorum o kadar değerlendiriyorum ama ne var anlayamadım bi türlü....nasip elbet Allah Ol deyince olacak ama ne bileyim millet ovulasyon testiyle ilk aydan hamile kalıyor benim kadar testlerle bu kadar zaman uğraşan varmı bilmiyorum
Test almıyım diyorum ama adetlerim çok düzenli olmadığından yapmak zorunda hissediyorum kendimi
Sogan kuru yapabilirsiniz.iyi gelen cok olmus
Gormedim valla canimBurdan değil zaten whatsaptan yazmıştım:)
İyi yapmışsın bende zaten emin olmadan yazamam artık bundan sonra
Herşey yolundadır inşallah
Gormedim valla canim
Bulantilarimin cok oldugu zamana denk geldiyse demek kizlarin elindeydi o ara tel
InsAllah en kisa surede Rabbim sana da nasip etsin insAllah
Bulantilarim bazen cok yogun bazen daha rahat bi sekilde ilerliyorum
Gecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum
Rabbim ol der insAllahAmin canım sorun değil.... Geçecek 3 aydan sonra rahatlarsın inşallah
Keşke bendede olsa o bulantıları bile arar oldum artık o raddeye geldim
Yeterki oğlumun sağlıklı bi kardeşi olsun
Ablamın kızını her görüşünde bebek bebek ayy kardeş diye nasıl seviyor o an içim gidiyo ama Rabbim Ol demedikçe elimden bişey gelmiyo bu çabalarım bile boş
Rabbim ol der insAllah
Bende 13. Ayda hamile kaldim biliyorsun soylemistim sana
Umudunu kaybetme, Rabbim istedikten sonra olmicak sey yok
Bi bakmissin benim gibi hic ummadigin bi ay hamile kalmissin
Rabbim gonlune gore versin
İnşallah allah sana en kısa zamanda nasip eder canım . Canım eğer kullanmıyorsan nacizane takviye öneririm sana banada doktorum verdi yumurta kalitesini artırıyormuş . Omega 3 , d vit , çinko ve b 12 vitamini kullanıyorum koenzim q10 ve arı sütü bal polen da çok iyi gekşyırmuş ama başlamadım ona henüz birse folik asit kullanıyorum. Erkeklerede özellikle keçiboynuzu özü , e vitamini çinko selenyum çok iyi geliyor sperm sayısını ve kalitesini olumlu etkileri var. Clife içeriğini bilmiyorum ama macungane diye bir site var ballı bitkisel karışımları var. Eğer bu ay gebelik etki edemezsem almayı planlıyorum. Ve mümkünse beslenmende şekeri ve karbonhidratı yani ekmek ve tahıl grubunu çıkarmanı öneririm . Çünkü yumurta kalitesini olumsuz etkikiyor. Akdeniz tarzı beslenmeni tavsiye ederim . Bol sebze ve meyveden zengin kuruyemiş kuru ballagil olsun mutlaka .Kızlar nasılsınız? Rabbim hepinizin gönlüne göre versin tabi benimde:) aminuzun zamandır yazmadım buraya
Her ay adet görünce buralara bile girmek istemiyorum artık çok üzülüyorum kürtajın üstünden 13 ay geçti hamile kalamıyorumher ay pikleri görüyorum o kadar değerlendiriyorum ama ne var anlayamadım bi türlü....nasip elbet Allah Ol deyince olacak ama ne bileyim millet ovulasyon testiyle ilk aydan hamile kalıyor benim kadar testlerle bu kadar zaman uğraşan varmı bilmiyorum
Test almıyım diyorum ama adetlerim çok düzenli olmadığından yapmak zorunda hissediyorum kendimi
Olucak insAllahAmin Allah razı olsun canım ❤
Ama seninkiler 3 tane en azından kardeşleri var benimkinin bi tane kardeşi olsaydı takmazdım böyle
Allah'a sığındım O herşeyin en doğrusunu bilir
İnşallah allah sana en kısa zamanda nasip eder canım . Canım eğer kullanmıyorsan nacizane takviye öneririm sana banada doktorum verdi yumurta kalitesini artırıyormuş . Omega 3 , d vit , çinko ve b 12 vitamini kullanıyorum koenzim q10 ve arı sütü bal polen da çok iyi gekşyırmuş ama başlamadım ona henüz birse folik asit kullanıyorum. Erkeklerede özellikle keçiboynuzu özü , e vitamini çinko selenyum çok iyi geliyor sperm sayısını ve kalitesini olumlu etkileri var. Clife içeriğini bilmiyorum ama macungane diye bir site var ballı bitkisel karışımları var. Eğer bu ay gebelik etki edemezsem almayı planlıyorum. Ve mümkünse beslenmende şekeri ve karbonhidratı yani ekmek ve tahıl grubunu çıkarmanı öneririm . Çünkü yumurta kalitesini olumsuz etkikiyor. Akdeniz tarzı beslenmeni tavsiye ederim . Bol sebze ve meyveden zengin kuruyemiş kuru ballagil olsun mutlaka .
Herseyde vardır hayır vakti zamanı gelmemiştir canım önce sağlık olsun olur neden olmasın sabırHamile kalabilsem daha iyi olucam canım
Her halimize şükür....
Seninle geçen sene yazışmamızın ertesi ayında hamile kalmıştım ama malesef 10 haftalıkken kürtaj oldum 13 ay geçti
İnşallah allah sana en kısa zamanda nasip eder canım . Canım eğer kullanmıyorsan nacizane takviye öneririm sana banada doktorum verdi yumurta kalitesini artırıyormuş . Omega 3 , d vit , çinko ve b 12 vitamini kullanıyorum koenzim q10 ve arı sütü bal polen da çok iyi gekşyırmuş ama başlamadım ona henüz birse folik asit kullanıyorum. Erkeklerede özellikle keçiboynuzu özü , e vitamini çinko selenyum çok iyi geliyor sperm sayısını ve kalitesini olumlu etkileri var. Clife içeriğini bilmiyorum ama macungane diye bir site var ballı bitkisel karışımları var. Eğer bu ay gebelik etki edemezsem almayı planlıyorum. Ve mümkünse beslenmende şekeri ve karbonhidratı yani ekmek ve tahıl grubunu çıkarmanı öneririm . Çünkü yumurta kalitesini olumsuz etkikiyor. Akdeniz tarzı beslenmeni tavsiye ederim . Bol sebze ve meyveden zengin kuruyemiş kuru ballagil olsun mutlaka .
Canım sperm tahlilinden hiç anlamıyorum ama b 12 düzeyiniz eşinin de seninde çok düşük mutlaka takviye kullanmanıxı öneririm. Bemiksfen se günlük alınan b 12 vit daha etkili bilgin olsun . Normalde b 12 yetişkinlerde 800 olmaso gerekiyor. Benim 300 dü dr takviye verdi şimdi 800 lerde.Bu arada eşimin b12'si 144 çıkmıştı benimkide 195
Bemiks veriyodum ona 1 ay kadar içti ben vermesem içtiği yok ama işe güce dalıp bazen bende unutuyodum
Tahlili Kasım 2019'da yaptırmıştı
Acaba ileri hareketlilik düşük mü sizce kızlar?
Doktor normal demişti amaüstteki kısma mı yoksa alttaki toplam yazan yere mi bakmalıyız? Tabloda görünmüyo hacim 6.2 çıkmış , ph 8.0 çıkmış bunun referansı 7.2
yüksek olması sorun mu acaba bileniniz var mı?
Eki Görüntüle 2643144
Canım sperm tahlilinden hiç anlamıyorum ama b 12 düzeyiniz eşinin de seninde çok düşük mutlaka takviye kullanmanıxı öneririm. Bemiksfen se günlük alınan b 12 vit daha etkili bilgin olsun . Normalde b 12 yetişkinlerde 800 olmaso gerekiyor. Benim 300 dü dr takviye verdi şimdi 800 lerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?