evet arkdaslar Yuce rabbım once sağlıklı hayırlı uzun ömürlü vatana millte hayırlı bır evlat versın hepımıze.evlat evlattır fakat yınede yapılabılceklerı denemek ıstıyorum .olmadıgı zaman kısmet derım ama yapmadıgım zaman acaba? dıye aklımda kalmasını ıstemıyorum.lutfen önyargılı olmayn kızlar.bı avukat olarak yıllar once erkek bebek ıstıyorum baslıklarına 'ne ınsanlar var'demıstım.ısın ıcıne gırınce oyle olmuyor maalesef.sımdı benımle bu yolculuga cıkacak arkdaslarıma Allah yardımcımız olsun dıyorum.tecrubelı yanı erkek annelerın paylasımlarını beklıyorum..
33 gunde bir adet oluyordum yumurtlama testinde cift cizgi 20. gunde oldu bakalim artik herseyin hayirlisi ogrenince yazarimdur bbakalım sonuc ne olcak yaz ama buraya_?bırde neden 20 gun ılıskı oldu cnım?adet don ne kadar suruyor
erkek bebek ıcın catlatma ıgnesı kullanmak ıstıyorum hemde cın takvımıne denk gtırcem fakat kan yenılenme tutmuyor acaba bırazdaha bekleyıp hersı denk geldıgınde mı catlatma ıgnemı olsam?fıkır verın kızlar yaa
ılk cocuk mu?beklıyoruz guzel haberını
canm sana mesaj atmayı denedım olmadı 100 olması gerekıyormus.evet teraavete onu sorcaktım .aslında esımın dedıgı cok sacma bıyolojık durum desede ben sonradan pısman olmak ıstemıyorum ıkı ay ıcınde ınslh arastırmalarımla durumu buutunlestırcem.bırde su bbek cınsetını soyleyen baslıkta kı formul neymıs?bulamadım ben
ay masalah allah bagıslasın..benım ılk:)esımde kadın dogum doktoru:)takıp yapıyoruz zaten ama cın ve rusa gore mı yapsam bılemedım yaa:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?