erkek bebek isteyenlerin yeri

canım benım cok kıbarsın tabıkı kırılmadım.anlıyorum senı haklıda olbılırsın ben tek cocuk yapcm bunun ıcınde esımın ıstedıgı olsun ıstıyorum.yuce rabbım hayırlısını saglıklısını versın bızlere.en kısa zamanda ınslhh kalbımızden gecnler olur

arkadaslar şu üç günlük dünyada birbirimizi kirmadan anlayarak destek olalim nolur herkes kendi cektigini kendi bilir hepimizin farkli dilekleri beklentileri var rabbim hepimizin dilegini versin ins

ayrıca hakaretınızı degerlendırmıcm cunku cıddı anlamda ruh saglıgın bozulmus arkadasım senın.sadce uzuldum adına.bırdahada cvp vermıycem sana .baslıgımı oyalıyorsun

tekrarlıyorum

janjanlı bir kişiliğiniz olsaymış mesleğiniz kadar inanın seve seve tartışabilirdim sizinle...ama gerçekten vakit öldürmek demek bu.

ıskorpıt cok ufacık bı sahsyetsın hadı ıkıle artık burdan sana pıyasa cıkmaz

baslıgımı yınelıyorum erkek bebek ıcın tecrubelerınızı ve paylasımlarınızı beklıyorum kızlarrr

mehaba öncelikle sunu yazmak istiyorum su erkek evlat kiz evlat diye tantana yapanlar ozaman sizin burda ne sisiniz var madem evlat ayirmiyorsunuz bu basliklara neden bakiyorsunuz ....neyse canim benim 2 evladim var cok sükür 1 oglum 1de prensesim var allah bana bagislasin ben ev hanimiyim ve 3.cocugumu istiyorum onuda erkek istiyorum ben couklgumdan beri erkek cocuk hayal ettim allah bana 2 meyveyide tattirdi cok sükür benim cok kiz ardesim vardi cok kötüydü üstüne babmida kaybedince abim felanda yok benim tabi onun icin kizimin abileri erkek kardesleri olsun o tek kiz olsun nazli büyüsün ezilmesin istiyorum tabi bu benim görüsüm ......benim simdiki sorunum 40 günde adet görmem bazen aha fazala sürüyor onun icin doktora gittim ve cocuk istiyorum onuda erkek istiyorum dedim oda bana eger ovulasyon günü iliskiye girersem erkek olur dedi cünkü erkek spermi cok daha hizliymis kiz cocugna göre ve daha hizli ölüyormus kiz cocugu icin ise ovulasyonda 2 gün önce giriyorsun iliskiye öyle iste umarim anlata bildim ben test alicam bu ay deneme yapicam bakalim olucakmi

Bir de su Turkce'nizi duzeltseniz...Nasil avukatsaniz artik!:))))))))

herkes ister elbet kızı olsun oğlu olsun bunda anlamayacak birşey yok ama nasıl oğlum olabilir nasıl kızım olabilir şeklinde yazıları değişik buluyorum açıkçası benim bir kızım var şuan çok şükür hamileyim bir kayıptan sonra gönlümden geçen elbette oldu ama inanın çekindim oğlum yada kızım olsun demeye.ki kayıptan öncede böyleydi nitekim.dünya görüşüm bu.Rabbimden kız olsun oğlan olsun ne verecekse hayırlısını sağlıklısını diledim .drum erkek dedi bebeğime evet eşim için sevindim ama olmasaydı da üzülecekmiydim tabiki hayır korkarım ben bundan . bir arkadaşım vardı oğlu olsun diye neler yaptı ya sonra bir oğlu oldu ne çok uğraştı doğduğu andan itibaren sağlığı ile çocuk 3 yaşında hala uğraşıyor geçen kendi dedi ne saçma birşey yapmışım böyle diye.neyse benim görüşlerim bunlar birde bir konu açılıyorsa eleştiriye açık olacaksınız arkadaşlar birde isteyen nasıl istediği konuyu açıyorsa isteyen de istediği konuyu okur ve yorum yapar.saygılı olmak şartı ile.şimdi konu sahibi arkadaş gerçekten çevre baskısı olan bir durumda olsaydı olurya 2-3 kızı olur çevreden cidden baskı görür eşi cahil olur o zmaan konu daha da anlaşılır insanlar daha da empati kurabilirdi bence.neyse kırmadım umarım benimde görüşlerim bunlar

kız hıl n 3gunu canım benım aksam acılıyormus :)gıremedım kac saattır valla neler olmus boyle:)) buarda kız erkek elbette evlattır erkek ısteyınce saglıksızını mı ıstemıs oluyoruz gına geldı bu yorumlardan madem oyle dusunuyorsun kendıne sakla arkdasım baslıgımı oyalamayın.ayrıca realde cewrenı arkdaslarını kendın secıyorsun ama burda oyle olmuyor lıseyı bıtırememıs yada unv bıle okumamıs ınsan kalkmıs benım meslegımı sorguluyor komık seyler:))
neyse saadete gelyım kızlar ıkı gundur kasıklarım agrıyordu gece 12 de gıttım betaya baktırdım negatıf sanırım cok erkek yadaa usutmustum bılemedım valla.bırazdaha bekleyıp gorcez:)) hıl sen naptın gıttınızmı dr ye?

rana dedıklerın aynen dogruda benım plan tutmadı sanırım canım kasıklarım agrıor:Snasıl oldu nezman oldu bılemedım valla ay ne cektım ıkı gundur anlatamam dur bakalım sonuc nolcak yanı usutmede olablır bılemedım kıı...

Site kurallarına uymayıp ceza aldığınızda 2.üyelik alamazsınız, 2. üyelik yasaktır, üstelik 2.üyelik alıp üyelerin eğitim seviyesine yönelik rencide edici sözler söylemenizde yasak.

mrb canim5 aylik dunyalar tatlisi bi oglum var bende onceleri hep bi erkek evlat istemisimdir rabbimden olursada adina yigit kycam demistim ve gercektende cok isemisim demekkiki oldu adida yigit ben oyle cin rus takvimi falan yapmadim hos inanmamda zaten ama cocugumun cinsiyeti 5 aylikken belliydi tesaduf interneti gezerken cin takvimini gordum acikcasi denedim acaba gercekten biliyomu diye ve evet takvime gore oglum olcakti dogruydu yani tahmin sonra 6. aynda gene ultrason kontrolumuz var doktor demezmi aaa ben yanlis gormusum kiz olcak die ben tabi sokkkkk gecirdim okadar cok alistirmistimki kendimi doktora icimden soylemedigi birakmadim neyse artik dedik herkese kiz olcak die ve ona gore kiyafetler alindi tbi pembe pembe ve bir gun8 ayi biraz gecti hamileligimde basladi sancilarim erken dogumla girdim hastaneye esimde yanimda kiyafetler filan hepsi hazir bekliyoruz dogmasini bebek dogdu doktor bu sefer bi aaaaaaaaaaaa daha koparttti aaaa bu erkekmis pipisini saklmisbizden die biz tabi esimle sasrdik kaldik fiyecegim oki sonunda yigidime kavustum ama ilk bi kac gun pembis kiyafetlerle dolandi hep yavrum ama sonuca bakarsak rabbim istedigimi verdi bana yani nur topu gibi bir pehlivanim var vee insallah seninde gonlune gore verir allahimmm

Bende oğlum olsun istiyorum ama siz avukat eşiniz doktorken herşeyi tam olsun diye tek çocuk istemenizi anlamıyorum. Maddi açıdan herşeyinin tam olması yeterli mi? Bir kardeşin yerini tutar mi? Annem 10 yıl tedavi gördü de öyle kardeşim oldu ama yine de yaşı bana yakın.bir kardeşimin olmasını isterdim. Merak ettiğim kızınız olacağını öğrenseniz eşiniz size kürtaj mi yapacak?

Merhaba.
İlk de olsa sonrakiler de olsa herkesin gönlünde bi aslan yatar mutlaka.Diğer cinsiyeti sevmediğinden değil elbette ama duayla isteyebildikten sonra neden istediğimiz olmasın deriz.Benimde eşiminde gönlünde yatan erkekti.Ben akıl baliğ olduğumdan beri oğlum olacakmış gibi bi his içindeydim.İsimler,eşyalar,hayallerim,sünneti,damatlığı,gelinim vs vs... Hamile kaldığımda ilk baktığım çin takvimi oldu.Mart ayından sonra doğduğum için normal yaşıma +1 dedim.Ve erkekti.Rus takvimi hesaplattım erkek çıktı.Göbeğim sivrileşti,basenlerim büyümedi,yüzüm çirkinleşmedi,bulantım olmadı,uykular basmadı.Sadece benim değil hemen hemen herkesin tahmini erkekti.İlk aldığım takımı bile erkek diyerek aldım.Oda rengine bile karar vermiştim.6.hissi kuvvetli,istihareye yattık,rüyama malum olur,daha tahminimde hiç yanılmadım diyen herkes erkek diyordu.Anneler oğluşum diye seviyordu karnımı.Dün öğrendikki kızım olacakmış.%100 eminim diyen herkesin yüzüne tükürmek istiyorum şimdi.Hamilelik hormonlarıyla uğraşan,üstelik erkek evlat isteyen bi kadına bu kadar çok empoze edilmemeliymiş meğerse.Üzüldümmü asla.O benim ciğerimden bi parça.Babasını 10 gün içinde beyin ameliyatına teslim edeceğim nasıl ayırtederim kızmış,erkekmiş diye.Ama insanların hamilelere karşı daha duyarlı olmasını istiyorum artık.Söz verdim kendime.Hiç bir hamileye böyle bi yorum yapmayacağım artık.Allahım gönlündekinizi versin diyeceğim sadece.İnsanın 5 ay boyunca bi cinsiyete odaklanıp diğerine şak diye geçmesi şoka sokabiliyor.Hele de benim gibi özel bi durumla daha uğraşan biri için.Şimdi o kadar şaşkınız ki sanki kahrolduk.Beklenmeyen hamilelikmiş gibi bi sessizlik çöktü içimize.4 ay beklediğimiz,5 aydır hayalini kurduğumuz yavrumuz DOLDURUŞA geldiğimiz için bize şimdi garip gelmeye başladı.
Çabanı ve umudunu çok iyi anlıyorum.İlk çocuk elbette önemli değil.10.olsa da önemli değil aslında.Ama insan bişeye kendini kaptırdımı çok kötü oluyor.
Bunu uzun uzun yazmamın sebebi de ilerde kızın olursa yaşayacağın duygulara hazır ol diye. Dünden beri erkek bebeklere,giysilere,arabalara bakamıyorum ben.Sanki 8.kızım oluyormuş gibi boşluğa düştüm.Kınanacak,ayıplanacak,cık cık çekilecek bi durum değil bu.Yaşamayan bilemez.Yıllardır bebeğim olsun diye ağlayanlar,uğraşanlar,yavrusunu toprağa verenler var.Biliyorum.Onları düşündüğümde gözümde yaş,boğazımda düğümle dua ediyorum en içten kalbimle.Ama hamile psikolojisini de gözardı etmeyin lütfen.Hepimiz beklentimiz olmadığında boşluğa düşeriz.Onu istemediğimizden değil,anlık bi durumdur bu.Mucizemizin farkındayım,Allah'a binlerce şükür olsunki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum.Eşimle birlikte kuzumuzu büyütmenin hayallerini kuruyorum.
Beklenti içinde olma diyeceğim sana ama yapılamadığını en iyi ben bilirim şu an.Yöntemler,bilimsel çalışmalar,kürler,pozisyonlar,sperm testleri hepsi hikaye.Yaradan'a nokta kadar inancın varsa sende bunun farkına varırsın.Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım O NE DERSE O OLUYOR....Özeti de bu....

Ke-sin-lik-le! O ne derse o oluyorsa, her hangi bir şey için kendimizi yıpratmak da saçma aslında.. Yükü gemiye bırakıp, denizin sefasını sürmeli.. İnsan gerçekten en çok kendine zulmediyor ayette dediği gibi..

Allah hayırlısını versin öncelikle...

Ben ve eşim de hep erkek istedik (eşimin bir kızı var.) Ama benim evlenmeden önce de erkekti gönlümden geçen..

Elhamdulillah erkek doğacak inşallah bebeğimiz ancak; öğrendikten sonra burukluk da yaşadım, kızım olsaydı da aynı sevinecektim.

Bu arada, kan değişimi, çin takvimi lafla da olsa baktım, onlarda erkekti çıkan sonuç.

Ancak tek gerçek;
Lokman 34-) Muhakkak ki o saatin (ölümün) ilmi Allâh indîndedir; yağmuru indirir; rahimlerde olanı bilir; hiçbir benlik yarının ne getireceğini bilmez; hiçbir nefs nerede öleceğini de bilmez! Muhakkak ki Allâh, Aliym'dir, Habiyr'dir.

Tekrar hayırlı olsun.

oncelıkle merhaba bı solukta okudum yazısını.aslında hamıle olana kadar ne hıssettysen o sonra mıllet empose edıyor yok kız yok erkek dıye.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canm ne guzel massalh ıstedıgın olmus.benım takvımlerden kan degısımı tutmuyor yanı beklmem grek.ama sanırım kan degısımınde tutan cok .bılemedım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…