öncelikle Allah gönlünüze göre versin diyeyim
ama konunuzu okuyanlar arasında senelerce evlat hasretiyle yananlar(ki arasında bende varım)
ya evlatlarını kaybedenler yada bu cinsiyet meselesi yüzünden yakın çevresinden baskı görenler çoğunluktadır ..
elbette ki kimsenin sizin düşüncenize karışmak gibi bir hakkı yok
ama böyle görünce de insanın kalbi acıyor işte
umarım kırmamışımdır
canım ben avukatım neyın ne olcagını elstırırye nasıl karıslık verılcegını yada elestıre acık olmayı sennden daha ıyı bılır senden daha ıyı uygularım.uzatmayalım ıstersen yolun acık olsun senın
senı anlıyorum yuce rabbım sana hem bebek hemde saglık versın.bence sız psıkolg yada psıkıytra gorunun bu ayıp dııl daha ıyı olcagınızı dusunuyorum.komplex ve korkularınızı ancak bu sekılde yenbılırsınz
ayrıca hakaretınızı degerlendırmıcm cunku cıddı anlamda ruh saglıgın bozulmus arkadasım senın.sadce uzuldum adına.bırdahada cvp vermıycem sana .baslıgımı oyalıyorsun
senı anlıyorum yuce rabbım sana hem bebek hemde saglık versın.bence sız psıkolg yada psıkıytra gorunun bu ayıp dııl daha ıyı olcagınızı dusunuyorum.komplex ve korkularınızı ancak bu sekılde yenbılırsınz
mehaba öncelikle sunu yazmak istiyorum su erkek evlat kiz evlat diye tantana yapanlar ozaman sizin burda ne sisiniz var madem evlat ayirmiyorsunuz bu basliklara neden bakiyorsunuz ....neyse canim benim 2 evladim var cok sükür 1 oglum 1de prensesim var allah bana bagislasin ben ev hanimiyim ve 3.cocugumu istiyorum onuda erkek istiyorum ben couklgumdan beri erkek cocuk hayal ettim allah bana 2 meyveyide tattirdi cok sükür benim cok kiz ardesim vardi cok kötüydü üstüne babmida kaybedince abim felanda yok benim tabi onun icin kizimin abileri erkek kardesleri olsun o tek kiz olsun nazli büyüsün ezilmesin istiyorum tabi bu benim görüsüm ......benim simdiki sorunum 40 günde adet görmem bazen aha fazala sürüyor onun icin doktora gittim ve cocuk istiyorum onuda erkek istiyorum dedim oda bana eger ovulasyon günü iliskiye girersem erkek olur dedi cünkü erkek spermi cok daha hizliymis kiz cocugna göre ve daha hizli ölüyormus kiz cocugu icin ise ovulasyonda 2 gün önce giriyorsun iliskiye öyle iste umarim anlata bildim ben test alicam bu ay deneme yapicam bakalim olucakmi
kız hıl n 3gunu canım benım aksam acılıyormus :)gıremedım kac saattır valla neler olmus boyle:)) buarda kız erkek elbette evlattır erkek ısteyınce saglıksızını mı ıstemıs oluyoruz gına geldı bu yorumlardan madem oyle dusunuyorsun kendıne sakla arkdasım baslıgımı oyalamayın.ayrıca realde cewrenı arkdaslarını kendın secıyorsun ama burda oyle olmuyor lıseyı bıtırememıs yada unv bıle okumamıs ınsan kalkmıs benım meslegımı sorguluyor komık seyler:))
neyse saadete gelyım kızlar ıkı gundur kasıklarım agrıyordu gece 12 de gıttım betaya baktırdım negatıf sanırım cok erkek yadaa usutmustum bılemedım valla.bırazdaha bekleyıp gorcez:)) hıl sen naptın gıttınızmı dr ye?
Merhaba.
İlk de olsa sonrakiler de olsa herkesin gönlünde bi aslan yatar mutlaka.Diğer cinsiyeti sevmediğinden değil elbette ama duayla isteyebildikten sonra neden istediğimiz olmasın deriz.Benimde eşiminde gönlünde yatan erkekti.Ben akıl baliğ olduğumdan beri oğlum olacakmış gibi bi his içindeydim.İsimler,eşyalar,hayallerim,sünneti,damatlığı,gelinim vs vs... Hamile kaldığımda ilk baktığım çin takvimi oldu.Mart ayından sonra doğduğum için normal yaşıma +1 dedim.Ve erkekti.Rus takvimi hesaplattım erkek çıktı.Göbeğim sivrileşti,basenlerim büyümedi,yüzüm çirkinleşmedi,bulantım olmadı,uykular basmadı.Sadece benim değil hemen hemen herkesin tahmini erkekti.İlk aldığım takımı bile erkek diyerek aldım.Oda rengine bile karar vermiştim.6.hissi kuvvetli,istihareye yattık,rüyama malum olur,daha tahminimde hiç yanılmadım diyen herkes erkek diyordu.Anneler oğluşum diye seviyordu karnımı.Dün öğrendikki kızım olacakmış.%100 eminim diyen herkesin yüzüne tükürmek istiyorum şimdi.Hamilelik hormonlarıyla uğraşan,üstelik erkek evlat isteyen bi kadına bu kadar çok empoze edilmemeliymiş meğerse.Üzüldümmü asla.O benim ciğerimden bi parça.Babasını 10 gün içinde beyin ameliyatına teslim edeceğim nasıl ayırtederim kızmış,erkekmiş diye.Ama insanların hamilelere karşı daha duyarlı olmasını istiyorum artık.Söz verdim kendime.Hiç bir hamileye böyle bi yorum yapmayacağım artık.Allahım gönlündekinizi versin diyeceğim sadece.İnsanın 5 ay boyunca bi cinsiyete odaklanıp diğerine şak diye geçmesi şoka sokabiliyor.Hele de benim gibi özel bi durumla daha uğraşan biri için.Şimdi o kadar şaşkınız ki sanki kahrolduk.Beklenmeyen hamilelikmiş gibi bi sessizlik çöktü içimize.4 ay beklediğimiz,5 aydır hayalini kurduğumuz yavrumuz DOLDURUŞA geldiğimiz için bize şimdi garip gelmeye başladı.
Çabanı ve umudunu çok iyi anlıyorum.İlk çocuk elbette önemli değil.10.olsa da önemli değil aslında.Ama insan bişeye kendini kaptırdımı çok kötü oluyor.
Bunu uzun uzun yazmamın sebebi de ilerde kızın olursa yaşayacağın duygulara hazır ol diye. Dünden beri erkek bebeklere,giysilere,arabalara bakamıyorum ben.Sanki 8.kızım oluyormuş gibi boşluğa düştüm.Kınanacak,ayıplanacak,cık cık çekilecek bi durum değil bu.Yaşamayan bilemez.Yıllardır bebeğim olsun diye ağlayanlar,uğraşanlar,yavrusunu toprağa verenler var.Biliyorum.Onları düşündüğümde gözümde yaş,boğazımda düğümle dua ediyorum en içten kalbimle.Ama hamile psikolojisini de gözardı etmeyin lütfen.Hepimiz beklentimiz olmadığında boşluğa düşeriz.Onu istemediğimizden değil,anlık bi durumdur bu.Mucizemizin farkındayım,Allah'a binlerce şükür olsunki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum.Eşimle birlikte kuzumuzu büyütmenin hayallerini kuruyorum.
Beklenti içinde olma diyeceğim sana ama yapılamadığını en iyi ben bilirim şu an.Yöntemler,bilimsel çalışmalar,kürler,pozisyonlar,sperm testleri hepsi hikaye.Yaradan'a nokta kadar inancın varsa sende bunun farkına varırsın.Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım O NE DERSE O OLUYOR....Özeti de bu....
Merhaba.
İlk de olsa sonrakiler de olsa herkesin gönlünde bi aslan yatar mutlaka.Diğer cinsiyeti sevmediğinden değil elbette ama duayla isteyebildikten sonra neden istediğimiz olmasın deriz.Benimde eşiminde gönlünde yatan erkekti.Ben akıl baliğ olduğumdan beri oğlum olacakmış gibi bi his içindeydim.İsimler,eşyalar,hayallerim,sünneti,damatlığı,gelinim vs vs... Hamile kaldığımda ilk baktığım çin takvimi oldu.Mart ayından sonra doğduğum için normal yaşıma +1 dedim.Ve erkekti.Rus takvimi hesaplattım erkek çıktı.Göbeğim sivrileşti,basenlerim büyümedi,yüzüm çirkinleşmedi,bulantım olmadı,uykular basmadı.Sadece benim değil hemen hemen herkesin tahmini erkekti.İlk aldığım takımı bile erkek diyerek aldım.Oda rengine bile karar vermiştim.6.hissi kuvvetli,istihareye yattık,rüyama malum olur,daha tahminimde hiç yanılmadım diyen herkes erkek diyordu.Anneler oğluşum diye seviyordu karnımı.Dün öğrendikki kızım olacakmış.%100 eminim diyen herkesin yüzüne tükürmek istiyorum şimdi.Hamilelik hormonlarıyla uğraşan,üstelik erkek evlat isteyen bi kadına bu kadar çok empoze edilmemeliymiş meğerse.Üzüldümmü asla.O benim ciğerimden bi parça.Babasını 10 gün içinde beyin ameliyatına teslim edeceğim nasıl ayırtederim kızmış,erkekmiş diye.Ama insanların hamilelere karşı daha duyarlı olmasını istiyorum artık.Söz verdim kendime.Hiç bir hamileye böyle bi yorum yapmayacağım artık.Allahım gönlündekinizi versin diyeceğim sadece.İnsanın 5 ay boyunca bi cinsiyete odaklanıp diğerine şak diye geçmesi şoka sokabiliyor.Hele de benim gibi özel bi durumla daha uğraşan biri için.Şimdi o kadar şaşkınız ki sanki kahrolduk.Beklenmeyen hamilelikmiş gibi bi sessizlik çöktü içimize.4 ay beklediğimiz,5 aydır hayalini kurduğumuz yavrumuz DOLDURUŞA geldiğimiz için bize şimdi garip gelmeye başladı.
Çabanı ve umudunu çok iyi anlıyorum.İlk çocuk elbette önemli değil.10.olsa da önemli değil aslında.Ama insan bişeye kendini kaptırdımı çok kötü oluyor.
Bunu uzun uzun yazmamın sebebi de ilerde kızın olursa yaşayacağın duygulara hazır ol diye. Dünden beri erkek bebeklere,giysilere,arabalara bakamıyorum ben.Sanki 8.kızım oluyormuş gibi boşluğa düştüm.Kınanacak,ayıplanacak,cık cık çekilecek bi durum değil bu.Yaşamayan bilemez.Yıllardır bebeğim olsun diye ağlayanlar,uğraşanlar,yavrusunu toprağa verenler var.Biliyorum.Onları düşündüğümde gözümde yaş,boğazımda düğümle dua ediyorum en içten kalbimle.Ama hamile psikolojisini de gözardı etmeyin lütfen.Hepimiz beklentimiz olmadığında boşluğa düşeriz.Onu istemediğimizden değil,anlık bi durumdur bu.Mucizemizin farkındayım,Allah'a binlerce şükür olsunki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum.Eşimle birlikte kuzumuzu büyütmenin hayallerini kuruyorum.
Beklenti içinde olma diyeceğim sana ama yapılamadığını en iyi ben bilirim şu an.Yöntemler,bilimsel çalışmalar,kürler,pozisyonlar,sperm testleri hepsi hikaye.Yaradan'a nokta kadar inancın varsa sende bunun farkına varırsın.Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım O NE DERSE O OLUYOR....Özeti de bu....
Allah hayırlısını versin öncelikle...
Ben ve eşim de hep erkek istedik (eşimin bir kızı var.) Ama benim evlenmeden önce de erkekti gönlümden geçen..
Elhamdulillah erkek doğacak inşallah bebeğimiz ancak; öğrendikten sonra burukluk da yaşadım, kızım olsaydı da aynı sevinecektim.
Bu arada, kan değişimi, çin takvimi lafla da olsa baktım, onlarda erkekti çıkan sonuç.
Ancak tek gerçek;
Lokman 34-) Muhakkak ki o saatin (ölümün) ilmi Allâh indîndedir; yağmuru indirir; rahimlerde olanı bilir; hiçbir benlik yarının ne getireceğini bilmez; hiçbir nefs nerede öleceğini de bilmez! Muhakkak ki Allâh, Aliym'dir, Habiyr'dir.
Tekrar hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?