• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek Bebek Öztürkçe isim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktgg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dağhan güzelmiş.. Ben de kökenine dikkat ederek Berkay koydum oğlumun adını.. Adlarıyla yaşasın oğullarımız..

Merhaba,
Çok güzel bir düşünce öncelikle bunu söylemek istedim.

Akrofonoloji konusunu araştırıp bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Kendi adıma bunun önemli olduğunu düşünüyorum.

Belki siz de bir göz atar uygun gelirse uygulayarak bir isim seçersiniz.

Güzel doğumlar,şansı bol olsun bebeğinizin hayatı boyunca..

Dağhan bence çok güzel.
Ben oğluma koymayı düşünüyorum fakat eşim söylenmesi zor olur diye pek istemiyor.

Öztürkçe isim istiyorum oğluma.Farsça yada arapça düşünmüyorum.İkisi arasında kaldım sizce hangisi? Dağhan yada Ayaz .lütfen yorumlarınızı merak ediyorum.Dağhan mı Ayaz mı???
ismi belirlediniz mi ?

Öztürkçe isim istiyorum oğluma.Farsça yada arapça düşünmüyorum.İkisi arasında kaldım sizce hangisi? Dağhan yada Ayaz .lütfen yorumlarınızı merak ediyorum.Dağhan mı Ayaz mı???
İlterin söylenişine yakın İlker var belki eşiniz begenir İlkerde güzel isim

Dağhan güzel bence de.
ben de erkek olursa Batu düşünüyorum. Yanına uygun bir isim daha olabilir. :kahve:

Dağhan daha güzel

Ayaz soğuk anlamında isim önemli aadı gibi soğuk biri olursa falan.. Dağhan da söylemesi zor. Öztürkçe güzel isim arıyorsan bence ; alper, egemen, arda, cem, hakan,

Cinsiyet belli olsun takipteyim yazmıştım. Tahminlerim doğru çıktı erkek bebek bekliyorum bende.
Gel gelelim isim konusu tam bir çorba oldu kafamda. Buraya yazılanlardan yakın durduğumuz var ama kararsızız hala.
Farklı önerisi olanlar varsa bekliyor ve konuyu yukarı taşımak istiyorum izninizle :)

Back
X