Erkek bebek sahibi olmak isteyenler

ben 4 haftalık hamıleyım ılk bebegım erkektı 4 aylık dusuk yaptım sonrakı yılarda 2 kızım oldu alahım bagslarsa şimdikı hamılelımdede dogal olarak erekek bebek hayalı kuruyum ınsalhh alahım layık gorurde olur :)

Allah gönlünden gecen hayırlı bi erkek evlat nasip etsin
Benimde bi kızım var
Allah nasip ederse bende HAYIRLISIYLA bi erkek bebek istiyorum
Yaptığın uyguladığın bi yöntem oldumu

hayır canım olmadı beklemedım bir gebelıktı aslında 5 gun gunum gectı uzerıne 1 pet kırletcek sekılde kahve rengı lekem geldı kesıldı o sabah doktora gıttım hamıle oldumu ogrendım

hayır canım olmadı beklemedım bir gebelıktı aslında 5 gun gunum gectı uzerıne 1 pet kırletcek sekılde kahve rengı lekem geldı kesıldı o sabah doktora gıttım hamıle oldumu ogrendım

Sağlıkla al kucağına inşallah

Nasıl yani ben anlamadım. Erkek bebek sahibi olmak için ne gibi bir yöntem olabilir ki... ?

takvım yontemı falan oluyor ya canım benm onlara vaktım olmadı bır baktım hamıleyım alısamadım bu durumada bakalım allahım yardımcımz olsun

Yumurta takibiyle alakası nedir çözemedim.
Erkek üreme hücreleri belirliyor cinsiyeti. Ve bu hücreleri seçmek te elimizde değil. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.

Amin tatlım bilgilendirdiğin için tşkler

bu kan yenıleme varya onuda hesaba kat ıstersen canm çin takvımı onların denk gelemesıne dıkkat et bakalım hayırlısı olsun ınsalahh

Cin takvimi önümüzdeki 4 ay kız diyo
Kan yenileme evet unutmustum bak bunu iyi hatırlattın :*

bak bu benım kafama yattı onuda bugun buldum ve bundan oncekı gebelıklerımı hesapladım tutuyor buda eger bu teorıye gore gıderse erkek dio saglıklı elı ayagı duzgun olsun tabıkıde once ama gonlum erekten yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…