Erkek Bebek

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
İyi günler ben bekarım da erkek bebek sahibi olmakla ilgili bişey soracaktım yengem için. Dün akşam birisi yazmış bugün aradım taradım bulamadım konu şuydu adet bitiminden sonra ki gün ilişki diyordu tam bilen varsa yazabilir mi

İyi günler ben bekarım da erkek bebek sahibi olmakla ilgili bişey soracaktım yengem için. Dün akşam birisi yazmış bugün aradım taradım bulamadım konu şuydu adet bitiminden sonra ki gün ilişki diyordu tam bilen varsa yazabilir mi
şimdi bılımsel ama anlasılır yazmaya calısıcam . erkekte x ve y kromozomu var . y erkek olmasını saglıyor x kız. ve x e gore y daha hızlı ama dayanıksız cabuk öluyo. yumurtlama dongusunu takıp etsın. yumurtlama oldu ve bırlıktelık yasandı y ler daha hızlı olunca koşarak gıdıp dolluyor :) vee erkek oluyor. eger bırlıktelık yasandı ve yumurta yok ortada orda spermler beklıyo yumurta gelsın dıye bı sure ya hanı 2 3 gun . y dayanamayıp öluyor ve x le dollenınce yumurta kız cocuk oluyor :) yanı işin özü yumurta hazır beklerken yanı yumurtlama olduktan sonra ılıskıye gırerse cok yuksek ıhtımalle erkek oluyo :) sızın dedıgınız gıbı adet bıtımı yada ortası dıye bısey yok. yumurtlama ne zamansa takıp etmelı ovulasyonunu. 2 kez yumurtlayabılıyo ınsan bazen. ıste mantık yumurtanın hazır olması.. ınsallah anlasılır olmustur.

Kız bebek yapan hücre ya da kromozomlar - her neyse işte- üç gün canlı kalıyor, erkek bebek yapanlar ise bir gün canlı kalıyor. O yüzden yumurtlama gününden üç gün önce cinsel birliktelik olursa kız bebek, yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününde cinsel birliktelik olursa erkek bebek oluyor.
Yumurtlama günü de kaç günde bir regl olunduğuyla hesaplanıyor. İnternette bulabilirsiniz

Back
X