Doğuma Hazırlık erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

erkek için hangi isim güzel

• alptuğ

OY: 1 11,1%
  • yusuf

OY: 2 22,2%
  • batu

OY: 2 22,2%
  • daha iyisi var

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9

kirlibeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
12
0
6
Balıkesir
ben hep kız olacak diye hayal etmiştim erkek deyince doktor şaşırdım isim arıyorum önerileriniz neler arkadaşlar ya da siz ne koyacaksınz

ben hep kız olacak diye hayal etmiştim erkek deyince doktor şaşırdım isim arıyorum önerileriniz neler arkadaşlar ya da siz ne koyacaksınz

benım erkek bebeğim olsa ismini demir koyabılırdım :))

Hakan Bartu koyucaz oğluşumun ismini Allah nasip ederse, Hakan babasının adı zaten, Ben istedim babasının adını taşımasını, Bartu'yu da babası beğenip koydu.

Benim de oğlum olacak inşallah ama isimsiz hala beğenip de bir isim koyamadık, dur bakalım ne çıkacak bizden de.

ama ben kısa isimleri seviyorum, doğa isimlerini ve unisex isimleri sevmiyorum, bir de kız ismini çağrıştıran yumuşak isimleri hiç sevmiyorum.

ata,alp,ozan, şimdilik çok beğendiğim ve koyabilirim dediğim isimler, ama hala acaba daha değişik bir isim denk gelir mi diye beklemedeyim:26:

bende cuma günü öğrendim erkek olacağını bebişimin. nedense hep kız ismi düşünmüştüm oysa hemen herkes bana oğlun olacak diyordu :) şimdi erkek ismi düşünmeye başladık ama zor yani anlamının güzel olmasını istiyorum klasik isimleri seviyorum bakalım ne çıkacak merak ediyorum

bizde nasip olursa iki isim düşünüyoruz teki BAYBARS olacak tarihi bir isim eski memlük türk devletinin hükümdarı ... anlamıda aslanbey demekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…