Doğuma Hazırlık ERKEK BEBIS ICIN ONERILER

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eyham

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
539
170
63
kizlar 2:cocuk dusunuyorum Allah hayirli be sağlıklı kılsın ilkı kız çok şukur Allah kalbimi biliyor kız istemiştim şimdide erkek olsun bu vahşi dünyada kızımı koruyup kollayan hayırlısıyla oğlum olsun sizleri çook uzun zamandır izliyorum cinsiyet ayrımı falan diyenler olacak ama inanın değil erkek olsaydı şuanda kız için yazıyor olacaktım sadece erkek çocuk isteyenler olanlar önerilerinizi bekliyorum

kizlar 2:cocuk dusunuyorum Allah hayirli be sağlıklı kılsın ilkı kız çok şukur Allah kalbimi biliyor kız istemiştim şimdide erkek olsun bu vahşi dünyada kızımı koruyup kollayan hayırlısıyla oğlum olsun sizleri çook uzun zamandır izliyorum cinsiyet ayrımı falan diyenler olacak ama inanın değil erkek olsaydı şuanda kız için yazıyor olacaktım sadece erkek çocuk isteyenler olanlar önerilerinizi bekliyorum
canım benimde 3 yaşında bir kızım var bende ikinciyi istiyorum Allah nasip etsin inşallah sanada ama Allahın dediği oluyor benimde gönlümden gecen önce saglıklı olsun sonra erkek değik olsun ne bileyim ama tm yumurtladığın günde calıçman olursa erkek olabilir bide hemen kalkma ayaklarını yukarı kaldır:KK66: folik asit kullanmaya başla ben kulanıyorum sonrası Allahın takdiri cnm :KK16:

aynen canım inşallah allah gönlümüze göre verir dr gittinmi ben gitmedim o yuzden ne kullanacağımı bilmiyom
ayrıca yumurtlama gününe denk gelirse tek ilşki ile erkek olur diyolar burda bir çok yopikte böyle yazmışlar acaba doğrumu
ben 2 ay sonra istiyorum yeni yıl itibariyle çalışmaya başlıyacaz bakalım

yok gitmedimde internet sağolsun çocuk düşünmeden 3 ay önceden başlamak gerkiyormuş folbiol kullanabilirsin valla yumurtlamada yap diyolar ama yidede belli olmaz bakalım bende 2 3 ay sonra olursa tabi senin kızın ne kadarlık:KK15:

Ates olcme yontemi adli basliga goz at derim ben bacim..
ilk cocuktu ates takibi yaptigim ilk ay hamile kaldim...
6 aylik bir oglum var ♥
Ve o yontemle hamile kalan pekcok arkadas erkek bebek dogurdu yada erkek bebek bekliyor haberin olsun...
Tabi once Rabb'im ne derse o olur ...
bunlar vesile...

Yumurtlama günü oğlum oldu. Yumurtlamadım 3-4 gün önce ile kızım oldu tesadüf belki ama bizde tuttu

ardayasbu yumurtlama günü tek ilişki ilemi oldu sonra hiç olmadı

ay inşallah peki yumurtlama nasıl takip edin de gitsem ysparlrmı yoksa hiç söylemesem sadece 13.gunu gıtsem sadece yumurtlamayı tutturamıyorum desem yaparlar mı canım sen nasıl takip ettin ben pek anlamıyorum adet dongum 24 25 26gunde bir oluyor değişiyor ayrıca bu ay için çin takvimi kız gösteriyor ay inanmıyom ama.. şşte

ben çin takvimine zerre kadar inanmıyorum boşver yaa:KK47: yumurtlama günleri değişebilir yumurtlama testi kullan yada internette yazyosun öyle bulabilirsin ama erkek için tam yumurta olduğu gün olması lazım amannnnnnnnnnn Allah bilr orasını çok kafana takma kızın olsa nolur sanki birbirlerine ömür boyu destek olurlar işte:KK19:

evet öylede düşünüyom yani kızım olsada mutlu olurum ama diğer tarafım özellikle babamız erkek istiyor oda babasının ismini vermek istiyor onuda anlıyorum ama ben daha çok kızımıda benide koruyan bir erkeğimiz olsun istiyorum tabiki hayırlısı şansımı deniyecem rabbim taktir ederne ne ala etmezsede elhemdülillah derim....tabi 9 ay boyunca kayınvalidemlerin salakça yorumlarını dinleyip sinir olacam o ayrı bir konu

Allah bu kayınvalideleri neylesin bilemiyorum... sanki cinsiyeti kadın belirliyo cahiller Allah gönlüne göre versin inşallah cnm

valla canim keske bilseydim ben bunun yolunu
oglum olucak benim ama nasil oldu bend ebilmiyorum
1 kizim 1 oglum var,çok istedim kizimin bi kiz kardesi olsun ama nasibinde yokmus
Allahim saglikli hayirli evlatlar versin insallah ..

allah hayırlı sağlıklı kılsın canım ne güzel 1 erkek 1 kız

vala arkadaşlar ben erkek bebiş bekliyorum.. ilk bebeğim.. ilki kız olsun ikincisi erkek olsun diye niyetlenmiştim..
kız için de yumurtalama gününden 3-4 gün önce ilişkiye girmeden tutun, çin takvimi, rus takvimi, biyolojik takvim, sola yatma ne derseniz hepsini denedim rabbim erkek nasip etti...
zaten takvimler kadınlar için hazırlanmış oysa hepimizin bildiği üzere cinsiyeti erkek belirliyor..
o sebeple biz ne yaparsak yapalım rabbim ne hayırlısı ise onu nasip ediyor..

ama şunu biliyorum ki bu aralar herkeste bir erkek bebek haberi alıyorum.. havadan mıdır sudan mıdır bilemem ama erkek istiyorsan bu aralar çalışmalara başla derim :D

Back
X