Doğuma Hazırlık Erkek bebişim için isim konusunda yardımcı olurmusunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

UsLaNmAm_GS

Prenses & prensim benim herşeyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
51
6
48
Merhaba bayanlar erkek beşimim doğmak üzere modern 2 tane isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim değişik ve modern isim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen .....

Yağız,pamir,rüzgar,kayra,doruk,buğra,utku,toprak,yankı,atlas :) bende arıyorumda etrafımdakilerin bna bulduğuu isimler

ben erkekte arel ve aren isimlerini çok beğendim.. özellikle arel.i.. temiz namuslu kişi demek.. ama eşim beğenmediği için toprak isminde karar kıldık gibi görünüyor..

İyi toprak koyarsanz haberim olsun isim annesi olrum :) bendee toprak dyoruum ama eşim beğenmiyo sende varsa bunlardan başka isimler bende bekliyorum

İyi toprak koyarsanz haberim olsun isim annesi olrum :) bendee toprak dyoruum ama eşim beğenmiyo sende varsa bunlardan başka isimler bende bekliyorum

toprak aslında yıllardır beğendiğim bi isim.. ben kız hissediyordum ve onun üzerine bi isim bulduk ama doktor erkek diyince isim konusunda tekrar başa döndük.. toprak sergen ile büyümüş genç kızlardık o isim beğenilmez mi

erkekte beğendiğim isimler arasında Ediz, Meriç, Merih, Aras, Kayra da var.. Ama şu anda gönlümden toprak olması geliyor..

Artun'u duymuş muydunuz? Anlamı onurlu, gururlu demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…