Erkek burunu yorumlamak ister misiniz ?

Gayet iyi bir erkek burnu olmus ben begendim hem erkek burnunu daha fazla kucultursen feminen bir burun olur burun sirti gayet iyi e ucuda normal kalkik nedir erkekte yahu gayet havali bir erkek burnu hem durun bakalim kalin deri erkek burnu en az 1 senede oturur

Gayet iyi bir erkek burnu olmus ben begendim hem erkek burnunu daha fazla kucultursen feminen bir burun olur burun sirti gayet iyi e ucuda normal kalkik nedir erkekte yahu gayet havali bir erkek burnu hem durun bakalim kalin deri erkek burnu en az 1 senede oturur
teşekkürler yorumunuz için..sorunumuz büyüklüğü küçüklüğü değil zamanla değişebilir zarifleşebilir incelebilir..asıl sorun bu kanatların içe doğru kıvrılması bazı arkadaşlar kanatlar çökmüş malesef başarısız ameliyat diyor..başka doktorlarada muayene olmak en mantıklısı sanırım

canım burun kalkıklığından kavisinden falan bahsetmedik zaten lütfen mesajları iyi okuyun,kanatlarına dikkatli bakarsanız belli oluyor kanatlara işlem yapılmamış

canım burun kalkıklığından kavisinden falan bahsetmedik zaten lütfen mesajları iyi okuyun,kanatlarına dikkatli bakarsanız belli oluyor kanatlara işlem yapılmamış
tamam haklılık payınız var..arkadaşta kendine göre yorum yapmış..ayrıca bu fotoları instagramda bazı doktorlara gönderdim ve bi sorun gözükmüyor ve daha çok erken dendi ..ben de hafta içi başka doktora gidip muayene olup karar vermek istiyorum..

Ben size itafen yazmadim genel olarak erkek burnu yorumladik ya o acidan degerlendirdim erkek burnunda kanatlara girilmez dogal hattini bozarsan o burun feminenlesir zaten suan oralar sis anca 6 aya inecek kanat sirt uc genel olarak suan kabul edilebilir bir odem var

teşekkürler yorumunuz için..sorunumuz büyüklüğü küçüklüğü değil zamanla değişebilir zarifleşebilir incelebilir..asıl sorun bu kanatların içe doğru kıvrılması bazı arkadaşlar kanatlar çökmüş malesef başarısız ameliyat diyor..başka doktorlarada muayene olmak en mantıklısı sanırım
Rica ederim , o acidan hic kuruntu yapmayin kanat cokmesi degil burun sirtinin sis olmasindan kaynakli o cokuk gozuken yerler zamanla o da duzelicek sirt ve kanatlar inince nefeste sıkıntı yoksa ki diyelim var bu da zamanla geciyor.Bir kac dr gorusune en objektif 6. Aydan sonra yorum almak icin gidin suan bir dr yorumu icin bile erken

Rica ederim , o acidan hic kuruntu yapmayin kanat cokmesi degil burun sirtinin sis olmasindan kaynakli o cokuk gozuken yerler zamanla o da duzelicek sirt ve kanatlar inince nefeste sıkıntı yoksa ki diyelim var bu da zamanla geciyor.Bir kac dr gorusune en objektif 6. Aydan sonra yorum almak icin gidin suan bir dr yorumu icin bile erken
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak insanın kafasında hep bir şüphe oluyor bu süreçte..paylaşılan fotograflara bakıyorum instagramda hiç böyle görüntüler yok..bir kaç ayda görüntüler güzel kalemle çizilmiş gibi hatları çok belli ve şekilli bende durum böyle olunca insan şüpheye düşüyor..dediğiniz gibi biraz daha beklemek ve o zaman sağlıklı yorum yapmak daha mantıklı olacak

Burun kanatları cökük cok fazla ve ucuda düsük. Bu yazdıklarım muhtemelen ödem geçse bile degişmeyecek. Nefes almada zorluk var mı?

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak insanın kafasında hep bir şüphe oluyor bu süreçte..paylaşılan fotograflara bakıyorum instagramda hiç böyle görüntüler yok..bir kaç ayda görüntüler güzel kalemle çizilmiş gibi hatları çok belli ve şekilli bende durum böyle olunca insan şüpheye düşüyor..dediğiniz gibi biraz daha beklemek ve o zaman sağlıklı yorum yapmak daha mantıklı olacak
Iste o burunlara aldaniyoruz biz bayanlar en cokta her deri farklidir bu yorumladigimiz burun kalin derili erkek burnu eger ince deri olsaydi kalip gibi bir burun cikardi nefesinizde sorun yoksa cok sorun etmeyin bariz odem dolu bir burun 👋👍

Iste o burunlara aldaniyoruz biz bayanlar en cokta her deri farklidir bu yorumladigimiz burun kalin derili erkek burnu eger ince deri olsaydi kalip gibi bir burun cikardi nefesinizde sorun yoksa cok sorun etmeyin bariz odem dolu bir burun 👋👍
iyi niyetli yorumlarınız gerçekten önemli..bu örnekdeki burunda ince derili belki burun ucu daha kalın deri olabilir .Her hastanın iyileşme süreci farklıdır ama görüntü uzun süreçte afaki değişikliklere uğramıyor malesef..bunun örnekleri malesef çok var görüyoruz şimdi kanatlar içe doğru ve burun ucu şekilsiz bunun sebebi tamamen ödem demeyi kafam almıyor.Ödem sonucunda burun şiş gözükebilir ancak böyle bir sorun ödem inince düzeleceği konusunda şüpheler hep olacak.

iyi niyetli yorumlarınız gerçekten önemli..bu örnekdeki burunda ince derili belki burun ucu daha kalın deri olabilir .Her hastanın iyileşme süreci farklıdır ama görüntü uzun süreçte afaki değişikliklere uğramıyor malesef..bunun örnekleri malesef çok var görüyoruz şimdi kanatlar içe doğru ve burun ucu şekilsiz bunun sebebi tamamen ödem demeyi kafam almıyor.Ödem sonucunda burun şiş gözükebilir ancak böyle bir sorun ödem inince düzeleceği konusunda şüpheler hep olacak.
Haklisiniz gorselde etli ve yagli bir deri goruyorum ,ozellikle burun sirtina mudahele edilmis, muhakkak gorsel yaniltici olabilir.ince deriyse uzun donemde buyuk degisim beklemek zordur insallah dilediginiz gibi olur.

evet yağlı ve burun uç kısmında kalın bi tabaka vardı..sadece doktorun bu kadar acemi olmasını kabullenemiyorum..şimdiye kadar sayısız ameliyat yapmış..10 yıl önce arkadaşım oldu aile dostu..hiç bir sorun yok anlamadım..hayatımıza bakacağız uzun dönemde aynı sorunlar olursa bu sefer manevi kaybımı geçip maddi kaybımı alacağım ve tekrar ameliyat olurum..sonuçta ameliyat süreci beni hiç yormadı sadece iyileşme ve memnun kalamamak yordu

bazı kişiler erkek burnu düz olur falan demişler burada ancak erkeğin sert mizaçlı bir tipi yoksa eli yüzü düzgün baby face biri ise kalkık kaydırak gibi bir burun gayette güzel yakışıyor neden böyle yorumlar yapılmış anlamadım. Kalkık , kavisli ve küçük bir burun her zaman insanı kız ve erkek farketmez daha genç güzel ve yakışıklı gösterir. Ama dediğim gibi erkeklerde o burunu taşıyacak tip önemli tipiniz müsade ediyorsa yaptırabilirsiniz. Sizin burnunuzda başaralı ancak ben erkekte kavisli ve kaydırak gibi burun sevdiğim için üstünde çok yorum yapmayacağım.

bazı kişiler erkek burnu düz olur falan demişler burada ancak erkeğin sert mizaçlı bir tipi yoksa eli yüzü düzgün baby face biri ise kalkık kaydırak gibi bir burun gayette güzel yakışıyor neden böyle yorumlar yapılmış anlamadım. Kalkık , kavisli ve küçük bir burun her zaman insanı kız ve erkek farketmez daha genç güzel ve yakışıklı gösterir. Ama dediğim gibi erkeklerde o burunu taşıyacak tip önemli tipiniz müsade ediyorsa yaptırabilirsiniz. Sizin burnunuzda başaralı ancak ben erkekte kavisli ve kaydırak gibi burun sevdiğim için üstünde çok yorum yapmayacağım.
yorumunuz için teşekkürler şuan sıkıntımız nasıl olduğu değil malesef..nasıl olması gerektiği yani düz veya kemerli olması değil burun ucunun ve kanatların durumu sanki burun ucu küçültülmemiş ve kanatlarda içe doğru düşmüş gibi örnek fotolar koyuyorum hepsi de bir aylık burunlar ne kadar gergin ve sıkı duruyor şişde yok..bizde ise bi acayiplik var hiç böyle birşey görmedim iki aylık burunlarda en az binlerce foto gezdim eğer hepsi fotoşoplu değilse böyle sonuç görmedim ..örnek burunlar çok iyi
D08D60F5-7E07-4139-8E11-831CE13F0AD0.webp

Sizin nasil burunlardan hoslandiginizla ilgili ayri bir konu acin orda konusuruz ama suan olmus bitmis bir burun yorumluyoruz ayrica rino olmus biriyim siz hicbir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya calisiyorsunuz kavisli bir burun yaptirin bizde yorumlayalim dilerseniz sevgili yeni uye :)

Merhabalar geçmiş olsun bence ameliyat gayet başarılı geçmiş..Ama burun henüz oturmuş bir burun değil.8 ay - 1 sene içerisinde oturur.Şuan ödeme bağlı şişlikleride vardır.Doktorunuz önerdiyse düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin.
Estetikte önemli olan bence ameliyat olmamış gibi doğal bir burun.Erkek yüz hatlarına göre ideal olmuş geçmiş olsun 🌸

bu erkek burundan önce keşke başka bir operasyon geçirseymiş.

Erkek burnu olarak iyi görünüyor. Erkeklere kalkık kavisli burun yakıştıramıyorum. Tabi zevk meselesi. Yalnız kanatlardan emin olamıyorum. Estetik öncesi bir sorun görünmezken estetikten sonra o kısımlarda çukur oluşmuş. Eğer fotoğraf yanıltmıyorsa ve nefeste de yapışma oluyorsa çökme olabilir.

Back
X