erkek çocuk anneleri buyrun burdan alın

eeeee felaket tellalı erkek anneleri:roflol::roflol:daha neler yaşıcaz anlatın bakalım siper alalım şimdiden yoksa nevrim dönecek yaaaaatatlicadiarzutatlicadiarzu

selam kızlar bende erkek çocuk annesiyimmm hem de iki tane
büyük oğlum berkan 4.5 yaşında
küçük oğlum arda 36 günlükkk

merhaba hanımlarbenimde 3 yaşında bi oglum var oda aptaal salak diye kelimeler kullanıyo nadirde olsa ama ben ona kızıyorum ve ogluma eger sen böyle söylersen kimse seni sevmez ve oynamaz diyorum şu anda onu bu şekilde durduruyorum ama iyi mi kötümü yapıyorum bilmiyorum sizler vazgecirmek için böyle sözlerden neler yapıyorsunuz

benımde 3.5 yasında oglumvar bazı cızgı fılmlerden aptal salak gıbı kelımelerı solemeye baslamıstı ama soyleme dıyınce baktım dahada ustune gıdıyo sımdı aldırıs etmıyorum bakalım unutacakmı

benim de 3 tane oğlum var yaşları 15 .12 ve 3 üçünün de en zor dönemleri onlarla uğraşmaktan kafayı yiyeceğim nerdeyse

selam kızlar bende erkek çocuk annesiyimmm hem de iki tane
büyük oğlum berkan 4.5 yaşında
küçük oğlum arda 36 günlükkk

arda resimdeki yakışıklımı yoksa allah bağışlasın canım ee o zaman sen birinciden deneyimlisin artık napıcanı iyi bilirsin uzman bacı

ya oğlum bugün bişey daha yaptı kelimeleri çok iyi kullanıyo nerde nasıl kullanılacağını biliyo ama manasını bilmiyo denedim aman çözemedim olayı size anlatayım bilen varsa açıklasın alışveriş merkezindeyiz wc gittik oğluşla (2,5 yaşında)çıkınca temizlikçi bayan elinde rulolar değiştirecekmiş tuvalet kağıtlarını çocuk elinde görünce hırsız dedi ona sordum doğrumu duydum diye hırsız dedi gene çok şaşırdım bunu nerden bilebilirki diye sonra ağzını yokladım baba hırsız mı oğlum ben hırsızmıyım diye filan evet diyo eee o zaman anladımki manasını bilmiyo ama kadında toplanmış bir durum vardı hani gerçekten hırsız gibi:))) anlamadım ben yaa birde babasına çok bilmiş bir tavırla hevesimi kırma dedi yine şok olduk oyuncağı alsakmı almasakmı ki diye düşünüyoduk bunu söyledi bunlar çokmu zeki bizmi aptalız valla karışığım ben yaaa

Benimde 2 oğlum var.Allah herkesinkini bağışlasın ve de çoook sabır versin inşaallah.Erkek çocuğu yetiştirmek zor iş .Şimdiki çocuklar da büyümüşte küçülmüş gibi zaten .Çok bilmiş şeylerr ..:bbo:

Benimde 2 oğlum var.Allah herkesinkini bağışlasın ve de çoook sabır versin inşaallah.Erkek çocuğu yetiştirmek zor iş .Şimdiki çocuklar da büyümüşte küçülmüş gibi zaten .Çok bilmiş şeylerr ..:bbo:

aynen canım yaa bize küçükmüşüz gibi muamele yapıyo bilmiş bey

Arkadaşlar panik yapmayın.Benim 15 ve 8 yaşında 2 oğlum var.Odönemlerden ben de geçtim.Erkek çocuk çok zor hem de benimkiler gibi hareketli çocuklarsa....Ama bu küfür döneminden 2 si de geçti.Paniğe gerek yok bu bir süreç...Saedec bunun ona yakışmadığını anlamının çok kötü olduğunu antabailirsiniz ama fazla abartırsanız daha çok söyler..Sakince ama konuşarak halledin inanın bunlar çok basit ve geçici sorunlar.En önemlisi sizin iyi bir örnek oluşturmanız.Çocuk zamanla herşeyi süzgeçten geçirir.O kadar akıllılar ki.İleride benim oğlum gibi liseye başladığında yaşayacaklarınız için şimdiden enerjinizi harcamayın.Ben iki oğlumla da çok mücadele ettim çok zaman geçirdinm onlarla .Onlara değer verdiğimi sürekli hissettirdim babasıyla beraber.Ve Allaha şükür meyvelerini topluyorum...Hem başarılı hem de çok terbiyeli ve aileye düşkün çocuklar darısı başınıza ....KOLAY GELSİN.....

Arkadaşlar panik yapmayın.Benim 15 ve 8 yaşında 2 oğlum var.Odönemlerden ben de geçtim.Erkek çocuk çok zor hem de benimkiler gibi hareketli çocuklarsa....Ama bu küfür döneminden 2 si de geçti.Paniğe gerek yok bu bir süreç...Saedec bunun ona yakışmadığını anlamının çok kötü olduğunu antabailirsiniz ama fazla abartırsanız daha çok söyler..Sakince ama konuşarak halledin inanın bunlar çok basit ve geçici sorunlar.En önemlisi sizin iyi bir örnek oluşturmanız.Çocuk zamanla herşeyi süzgeçten geçirir.O kadar akıllılar ki.İleride benim oğlum gibi liseye başladığında yaşayacaklarınız için şimdiden enerjinizi harcamayın.Ben iki oğlumla da çok mücadele ettim çok zaman geçirdinm onlarla .Onlara değer verdiğimi sürekli hissettirdim babasıyla beraber.Ve Allaha şükür meyvelerini topluyorum...Hem başarılı hem de çok terbiyeli ve aileye düşkün çocuklar darısı başınıza ....KOLAY GELSİN.....

ne güzel canım senin adına çok sevindim.ya ayrıca bu okul dönemi gerçekten çok zor sanırım çünkü bütün tanıdıklarım aynı şeyi söylüyo keşke bebek olsalarda ben o sorunları yaşasam diyolar sanırım bizi daha büyük şeyler bekliyo hee ne dersin

ne güzel canım senin adına çok sevindim.ya ayrıca bu okul dönemi gerçekten çok zor sanırım çünkü bütün tanıdıklarım aynı şeyi söylüyo keşke bebek olsalarda ben o sorunları yaşasam diyolar sanırım bizi daha büyük şeyler bekliyo hee ne dersin
a.s.tabi canım benim cevrem hep der şimdi neki hele büyüsün büyüdükçe derdide büyüyo şimdi en iyi zamanların. allah yardım etsin hepimize :teselli:

Aslında zor değil.Sadece biraz başlangıçta fedakarlık...Anne baba olmak bu nedenle zor.Kendi isteklerinizi bir süre ikinci plana atmak diyelim o kadar tamamen vazgeçmek değil bu hataya düşmeyin sakın.Takip etmek çalışmaya özendirecek ortam yaratmak,okulla ve öğretmenle işbirliği yapmak,yeterli kaynakları hep gözönünde bir yerde tutmak....Bkıyorsunuz ki yavaş yavaş başlıyor gelişmeler.Çocuk dış ortama açıldığı zaman onun davranışlarını gözlemlemek,arkadaş çevresini tanımaya çalışmak,sorunlarını zamanında çözmek ama en önemlisi panik yapmadan ve hissttirmeden bunları yapabilmek...Tecrübelerimi paylaşmaya hazırım...Zor ama çok tatlı bir yoldayız hepimiz tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar.....

Aslında zor değil.Sadece biraz başlangıçta fedakarlık...Anne baba olmak bu nedenle zor.Kendi isteklerinizi bir süre ikinci plana atmak diyelim o kadar tamamen vazgeçmek değil bu hataya düşmeyin sakın.Takip etmek çalışmaya özendirecek ortam yaratmak,okulla ve öğretmenle işbirliği yapmak,yeterli kaynakları hep gözönünde bir yerde tutmak....Bkıyorsunuz ki yavaş yavaş başlıyor gelişmeler.Çocuk dış ortama açıldığı zaman onun davranışlarını gözlemlemek,arkadaş çevresini tanımaya çalışmak,sorunlarını zamanında çözmek ama en önemlisi panik yapmadan ve hissttirmeden bunları yapabilmek...Tecrübelerimi paylaşmaya hazırım...Zor ama çok tatlı bir yoldayız hepimiz tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar.....

ya canım senin adın bile annoş yani tam kendine uygun bi isim seçmişin neden dersen felaket tellalı gibi değilde daha mantıklı yaklaşıyosun ne kadar güzel yaa mesela ben sosyal hayatım bitecek sanıyodum konuşulanlara göre ama sen daha değişik yaklaşmışın bu konuya valla tebrikler kimbilir ne güzel iki evlat olmuşlardır çünkü çoğu şey annede bitiyo

benimde uc yasinda bi oglusum var.hergun yeni bi sorunla yanima geliyo.simdi karddesi olucak 37 haftalik hamileyim .onun sorunlari falan.ya kizlar yeni basladi baskalarinin yaninda erkek gibui davraniyo opmuyo.sert konuyur ay cok uzuluyorum oglum buyuyomu diye:nazar:

erkek çocukları öyle ne yazıkki bizimkide babaya kendiliğinden gidip hiç öpmüyo çok üzülüyo benimki erkek gibi davransın tabi kızz erkek olsunlartatlicadiarzuşaka bir yanada hayatım kız çocukları o yüzden belkide daha tatlı geliyo insana zilli zilli davranıpta sevdiriyolar ya kendine

erkek çocukları öyle ne yazıkki bizimkide babaya kendiliğinden gidip hiç öpmüyo çok üzülüyo benimki erkek gibi davransın tabi kızz erkek olsunlartatlicadiarzuşaka bir yanada hayatım kız çocukları o yüzden belkide daha tatlı geliyo insana zilli zilli davranıpta sevdiriyolar ya kendine

ya ben cok uzuluyorum oglusuma bebeyim diyorum ayberk adam diyo ya.cok erken basladi uzaklasmaya canimya ay gorsen aslinda minnacikya gozumde.sanirim hani derlerya annelerin gozunde evlatlari buyumez benimkide oyle oldu biraz ama.simdi neyse 37 haftalik hamileyim kizisimiz olucak insallah.bare o sevdirsin kendini insallah senin dedigin gibi olur canim.her ne olursa olsun iyikide varlar allaha sukurler olsun guzelim

demekki genelde aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü benim oğlumda ben artık büyüdüm bana bebeğim deme ben demirhan ım diyo birde şu hastalık sonrası değişmeler yokmu delirecem artık yaaa oğlum hasta oldu ve müthiş huy değiştirdi bıktırmaya çalışıyo resmen yaaa birde nasıl bir durum bilemiyorum ama aralıksız 24 saat konuşuyo nerdeyse inan artık bıkıyorum desem yeri çünkü arada bir bırakabileceğim bir insanım olmadığı için bunalıyorum yani çingene dermiş ya hasta olduğuna değil huy değişeceğine yanarım diye sizlerdede öylemi bilmiyorum ama benim oğlum ne zaman hasta olsa birden değişeveriyo çocuk

benim oglum 8 yasinda bana cok duskun babasinada bir o kadar uzak, beni babasindan cok kiskaniyor asla esimi yaklastirmiyor yanima hatta oyleki geceleri bile gelip bizi kontrol ediyor o derece yanima bile oturtmuyor babasini ne kadar konussamda fayda etmiyor tamam diyor dinliyor ama babasinin yanima yaklastigini felan gorunce yine gozu donuyor cocugun bir kardes bile yapamiyoruz ona onun yuzunden yafisfisfis

kızlar çocuk sahibi olmak zor zanaat bu yüzden yaşadıklarımızı paylaşalım ve sorunlarımızı çözmeye çalışsak birlikte çok iyi olur diye düşündüm
mesela benim 2,5 yaşındaki oğlum bigün hiç ummadığım bi şekilde s....ir diye küfür etti manasını elbette bilemez şu anda ama şoka uğradım genede çünkü küfür eden bi çevreye sahip değiliz nerden duydu bilemiyorum şimdi nasıl vazgeçirebilirim bu küfürden unutmuyolar çünkü bide çevredekiler gülünce bu küfüre çocuk iyi bişey yapıyorum sanıyo :enbuyukkk:

VALLA BENİM SIRF BU SORUN YOKKİ..:1no2: BENİM OĞLAN 4.5 YAŞINDA AMA ÇOOK ASABİ NAPCAM BUNA Bİ ÇÖZÜM BULABİLEN VARMI ARKADŞIM?senağlama

Back
X