Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlarbenimde 3 yaşında bi oglum var oda aptaal salak diye kelimeler kullanıyo nadirde olsa ama ben ona kızıyorum ve ogluma eger sen böyle söylersen kimse seni sevmez ve oynamaz diyorum şu anda onu bu şekilde durduruyorum ama iyi mi kötümü yapıyorum bilmiyorum sizler vazgecirmek için böyle sözlerden neler yapıyorsunuz
selam kızlar bende erkek çocuk annesiyimmm hem de iki tane
büyük oğlum berkan 4.5 yaşında
küçük oğlum arda 36 günlükkk
Benimde 2 oğlum var.Allah herkesinkini bağışlasın ve de çoook sabır versin inşaallah.Erkek çocuğu yetiştirmek zor iş .Şimdiki çocuklar da büyümüşte küçülmüş gibi zaten .Çok bilmiş şeylerr ..:bbo:
Arkadaşlar panik yapmayın.Benim 15 ve 8 yaşında 2 oğlum var.Odönemlerden ben de geçtim.Erkek çocuk çok zor hem de benimkiler gibi hareketli çocuklarsa....Ama bu küfür döneminden 2 si de geçti.Paniğe gerek yok bu bir süreç...Saedec bunun ona yakışmadığını anlamının çok kötü olduğunu antabailirsiniz ama fazla abartırsanız daha çok söyler..Sakince ama konuşarak halledin inanın bunlar çok basit ve geçici sorunlar.En önemlisi sizin iyi bir örnek oluşturmanız.Çocuk zamanla herşeyi süzgeçten geçirir.O kadar akıllılar ki.İleride benim oğlum gibi liseye başladığında yaşayacaklarınız için şimdiden enerjinizi harcamayın.Ben iki oğlumla da çok mücadele ettim çok zaman geçirdinm onlarla .Onlara değer verdiğimi sürekli hissettirdim babasıyla beraber.Ve Allaha şükür meyvelerini topluyorum...Hem başarılı hem de çok terbiyeli ve aileye düşkün çocuklar darısı başınıza ....KOLAY GELSİN.....
a.s.tabi canım benim cevrem hep der şimdi neki hele büyüsün büyüdükçe derdide büyüyo şimdi en iyi zamanların. allah yardım etsin hepimize :teselli:ne güzel canım senin adına çok sevindim.ya ayrıca bu okul dönemi gerçekten çok zor sanırım çünkü bütün tanıdıklarım aynı şeyi söylüyo keşke bebek olsalarda ben o sorunları yaşasam diyolar sanırım bizi daha büyük şeyler bekliyo hee ne dersin
Aslında zor değil.Sadece biraz başlangıçta fedakarlık...Anne baba olmak bu nedenle zor.Kendi isteklerinizi bir süre ikinci plana atmak diyelim o kadar tamamen vazgeçmek değil bu hataya düşmeyin sakın.Takip etmek çalışmaya özendirecek ortam yaratmak,okulla ve öğretmenle işbirliği yapmak,yeterli kaynakları hep gözönünde bir yerde tutmak....Bkıyorsunuz ki yavaş yavaş başlıyor gelişmeler.Çocuk dış ortama açıldığı zaman onun davranışlarını gözlemlemek,arkadaş çevresini tanımaya çalışmak,sorunlarını zamanında çözmek ama en önemlisi panik yapmadan ve hissttirmeden bunları yapabilmek...Tecrübelerimi paylaşmaya hazırım...Zor ama çok tatlı bir yoldayız hepimiz tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar.....
erkek çocukları öyle ne yazıkki bizimkide babaya kendiliğinden gidip hiç öpmüyo çok üzülüyo benimki erkek gibi davransın tabi kızz erkek olsunlartatlicadiarzuşaka bir yanada hayatım kız çocukları o yüzden belkide daha tatlı geliyo insana zilli zilli davranıpta sevdiriyolar ya kendine
kızlar çocuk sahibi olmak zor zanaat bu yüzden yaşadıklarımızı paylaşalım ve sorunlarımızı çözmeye çalışsak birlikte çok iyi olur diye düşündüm
mesela benim 2,5 yaşındaki oğlum bigün hiç ummadığım bi şekilde s....ir diye küfür etti manasını elbette bilemez şu anda ama şoka uğradım genede çünkü küfür eden bi çevreye sahip değiliz nerden duydu bilemiyorum şimdi nasıl vazgeçirebilirim bu küfürden unutmuyolar çünkü bide çevredekiler gülünce bu küfüre çocuk iyi bişey yapıyorum sanıyo :enbuyukkk: